Tolnán javíthat az UTE
2022.11.07 | 12:15
Tolnán javíthat az UTE

A válogatott összetartása miatt nincs NBI-es forduló, így nagyobb a figyelem a másodosztályra ezen a hétfőn. Lassan az alapszakasz feléhez közeledik az NBII, így nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok. Papíron könnyű ellenfelek várnak a dobogósokra, így vélhetően csak a középmezőnyben lehet mozgás a tabellán.


NBII Nyugati csoport, 10. forduló:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – TFSE-BESTRONG
19:15 Dunaújváros, Egyetemi Sportcsarnok
Rossz szériája van a Dunaújvárosnak, elmúlt három bajnokiját rendre elveszítette, ráadásul a legutóbbin még gólt sem tudott szerezni. Ezek ismeretében nehéz elképzelni, hogy ez most szakadna meg a listavezető ellen. Az egyetemisták döntetlenre végeztek az előző körben a Mad Dogs elleni rangadón, de mivel az UTE kikapott, így megőrizték vezető helyüket. Nem kérdés, hogy szeretnének az élen maradni, így motiváltan utaznak a találkozóra.


HALADÁS VSE II – HIDEGKÚTI SC
19:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok
Legutóbb megszakad a Hali öt meccses győzelmi sorozata, döntetlenre végeztek Pécsen. Ennek ellenére is közvetlenül a dobogósok mögött állnak, és őrzik negyedik helyüket. Most az újonc Hidegkút ellen tudják folytatni a jó szereplést, hiszen a fővárosiak ellen kötelező a győzelem. A hidegkútiak több szoros meccset is játszottak mostanában magasabban jegyzett csapatok ellen, de a végén elmaradt a pontszerzés. Valami hasonló lehet most is.


TIHANYI FC – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
19:30 Tihany, Városi Sportcsarnok
Igazi hatpontos meccsre van kilátás. A két együttes versenyben van a felsőházi rájátszásért, így hatványozottan fontos lehet az egymás elleni találkozó. A tihanyiak továbbra is a hazai pályában bízhatnak, hiszen pontjaik nagy részét ott gyűjtötték. Legutóbb ha nehezen is, de begyűjtötték a pontokat a Hidegkút otthonában, így bizakodva tekinthetnek a mérkőzésre. A Nagykanizsa is győzelemmel zárta az előző fordulót, kapott gól nélkül verték az Újvárost. Egy esetleges bravúros győzelemmel megerősíthetnék hatodik helyüket és leráznák mostani riválisukat.


PTE PEAC-B BUILD DTRADE – ASTERIX ÉRD
20:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
Mind a két fél bravúrral zárta az elmúlt játéknapot. A pécsiek pontot szereztek a Hali ellen, bár a győzelem is benne volt, hiszen négyszer is vezettek. Az Asterix nagy skalpot gyűjtött be, legyőzve az UTE gárdáját. Ez igazán akkor érne sokat az érdieknek, ha újabb bravúrt tudnának bemutatni, de ez igen nehéznek tűnik, a hazai pályán veretlen pécsiek ellen.


2F-BAU TOLNA-MÖZS – UTE
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
A Tolna továbbra is pont nélkül. Legutóbb a „kiesési rangadón” maradtak alul Miklóson, pedig ezen a meccsen lett volna reális esélyük a pontszerzésre. Most a dobogós UTE ellen a tisztes helyt állás lehet a cél. A lilák legutóbb is idegenben léptek pályára, és meglepetésre kikaptak az Érdtől. Ha nem akarnak lemaradni a két előttük állótól, akkor nem fér bele még egy botlás, főleg nem a sereghajtó ellen.


MAD DOGS FUTSAL – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS
20:50 Érd, Treff Sportcsarnok
A miklósiak megszerezték első győzelmüket az előző fordulóban, de vélhetően kihozták a maximumot az első körből. A Mad Dogs remek meccset játszott a TF otthonában, amivel tartja a lépést az egyetemistákkal. Most jöhet egy újabb kötelező győzelem a Szigetszentmiklós ellen.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink