Tiszaföldvár - Maglód rangadó keleten
2022.10.10 | 13:17
Tiszaföldvár - Maglód rangadó keleten

A válogatott meccsnek köszönhetően nincs forduló az élvonalban, így nagyobb figyelem irányul az NBII-re. Keleten Tiszaföldváron rendezik a forduló rangadóját, ahova a listavezető Maglód látogat. Ezúttal csak négy mérkőzésre kerül sor, mivel a Csenger – Szeged meccset elhalasztották október utolsó napjára.

                                                                                                    

NBII keleti csoport, 7. forduló:


TISZAFÖLDVÁR SE – MAGLÓDI TC
19:00 Tiszaföldvár, Homoki Ált. Iskola Sportcsarnok
A forduló rangadójára kerül sor Tiszaföldváron. A hazaiak vereséggel kezdték a bajnokságot, de azóta csak győzelmeik vannak. Legutóbb a listavezető Kincsemet győzték le remek teljesítménnyel. Ami nem jött jól a számukra, hogy az előző fordulóban szabadnaposak voltak, hiszen lendületbe jöttek. Most egy igazi értékmérő meccs vár rájuk a Maglód ellen. A vendégek is javították a szegedi botlásukat, és elmúlt három meccsüket magabiztosan nyerték, amivel az élre álltak. Amennyiben teljes kerettel tudnak elutazni a mai meccsre, jó esélyük van a győzelemre, de biztosra nem menetnek a mindenkire veszélyes Tiszaföldvár ellen. Izgalmas, jó meccsre van kilátás.

 

ENERGIA SC GYÖNGYÖS – NYÍRSÉG SC
19:30 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok
A Gyöngyös az összes pontját eddig hazai pályán szerezte, így az otthoni környezetben most is bízhatnak. Az előző játéknapon az újonc Gyulaháza vendégei voltak, ahol gólgazdag meccsen kaptak ki, így nagy lehetőséget szalasztottak el, hogy feljebb lépjenek a tabellán. A Nyírség ha nehezen is, de megverte a sereghajtót, amivel beérte pontszámban mostani riválisát, így ez egy hatpontos találkozó lesz. Ami döntő lehet, hogy a hazaiaknál a meghatározó játékosok pályára lépnek-e. Amennyiben Berkes mester rendelkezéseire állnak, otthon tarthatják a három pontot. Ellenkező esetben a vendégek is reménykedhetnek jó eredményben.

 

KISTARCSA FUTSAL – GYULAHÁZAI FUTSAL
20:30 Kistarcsa, Városi Sportközpont
A Kistarcsa két nagy pofonba szaladt bele az előző két meccsen, így rájuk férne a javítás. Előbb a Maglód, majd a Szeged ütötte ki őket. Ha szeretnének a felsőházban zárni, akkor rendezni kell a sorokat. Erre jó ellenfél lehet a Gyulaháza, akik az utolsó előtti helyen állnak. A vendégek legutóbb megszerezték első győzelmüket, ami lendületet adhat nekik. A nagy kérdés, ezúttal milyen kerettel utaznak el a mérkőzésre, mert idegenben nem túl nagy létszámmal szoktak.

 

MEAFC MISKOLC – KINCSEM FUTSAL
20:30 Miskolc, Egyetemi Sportcsarnok
A Kincsem az elmúlt két fordulóban kisebb hullámvölgybe került, ami az első helyébe került. Előbb kikapott Tiszaföldváron, majd döntetlenre végeztek a Dunakeszi ellen. Most itt a lehetőség a javításra a sereghajtó ellen. A Miskolc remekül küzdött az előző fordulóban a Nyírség otthonában, de ez csak a tisztes helytállásra volt elegendő. Vélhetően most is valami hasonlóra lehet számítani.

 

Későbbre halasztva:
CSENGER FUTSAL – DAFC SZEGED


Szabadnapos:
VS DUNAKESZI

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink