TF – UTE rangadó nyugaton
2022.10.10 | 12:02
TF – UTE rangadó nyugaton

A válogatott meccsnek köszönhetően nincs forduló az élvonalban, így nagyobb figyelem irányul az NBII-re. A nyugati csoportban igazi rangadóra kerül sor, hiszen a veretlen egyetemisták a hibátlan UTE együttesét fogadja.

                                                                                                    

NBII Nyugati csoport, 7. forduló:


HALADÁS VSE II – TIHANYI FC
19:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok
A Kis Hali a rossz szezonkezdés után magára talált, és zsinorban három győzelmet számlál, amivel ott vannak közvetlenül a dobogósok mögött. A Tihany közvetlenül mögöttük áll a tabellán, így igazi hatpontos meccsre van kilátás. A Tihany eddig hazai pályán hibátlan, de idegenben egyetlen pontot sem tudott szerezni, és ez a negatív széria vélhetően nem most fog megszakadni. Mivel nincs NBI-es forduló, több visszajátszó lehet a hazaiaknál, amivel még erősebbek lehetnek a szombathelyiek.

 

ASTERIX SC ÉRD – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS
19:30 Érd, Treff Sportcsarnok
Egyik csapat sem szerepel a legjobban, hiszen az Érdnek három, a Miklósnak egy pontja van. Viszont a hazaiak több esetben is közel voltak a pontszerzéshez, míg ellenfelük többnyire sima vereséget szenvedett. Ez így volt a legutóbbi fordulóban is. Az érdiek Tihanyban kaptak ki szoros meccsen, míg a Szigetszentmiklós kiütéses vereséget szenvedtek a TF ellen. Ezek ismeretében nem kérdés, hogy a vendéglátók számítanak a mérkőzés esélyeseinek, és meglepetés lenne egy miklósi pontszerzés.

 

PTE PEAC-B BULID TRADE – DUNAÚJVÁROS FUTSAL
20:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
A Pécs hazai környezetben remekül teljesít, hiszen három meccsből hármat nyert. Ezek ismeretében ők a favoritok, de az Újváros bárkinek a dolgát meg tudja nehezíteni. Mind a két fél vereséget szenvedett az előző fordulóban. A pécsiek a Mad Dogs ellen veszítettek, míg az Újváros a Halitól kapott ki. Most mind a két fél javítani szeretne, a kérdés, ez kinek sikerül. Mi a hazaiakra fogadnánk.

 

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – 2F-BAU TOLNA-MÖZS
20:00 Nagykanizsa, Kanizsa Aréna
A Tolna legutóbb közel volt az első pontjához, de végül vereséget szenvedett. Most egy sokkal nehezebb meccs vár rájuk Nagykanizsán. A Kanizsa hazai környezetben még hibátlan és vélhetően az is marad, nem történik kisebb csoda. Nem kérdés, hogy a vendéglátók a mérkőzés esélyesei.

 

TFSE-BESTRONG – UTE
20:30 Népliget, Elek Gyula Aréna
Az ősz egyik legnagyobb rangadóját rendezik a Népligetben. A hibátlan UTE az egyetemistákhoz látogat. A TF az első fordulóban döntetlenre végzett Szombathelyen, de azóta az összes bajnokiját megnyerte. Legutóbb a Szigetszentmiklóst ütötte ki idegenben. A lila-fehérek eddig egy szoros meccset játszottak, a többit könnyedén hozta, így nem véletlenül állnak az élen. Az egyetemisták oldalán Póta mester dolgát nehezíti, hogy a múlt héten kiállított Fritzre és a megsérült Csóh Patrikra nem számíthat, de a hazai pályában bízhatnak. Amennyiben sikerülne nyerni, az élre állhatnának. Az UTE vélhetően győzelmi reményekkel utazik a Népligetben és ha az elmúlt meccsek helyzetkihasználását mutatják, begyűjthetik a három pontot, amivel meglépnének riválisuktól. A döntetlen is benne van a pakliban, aminek legjobban a pénteken nyerő Mad Dogs örülne.

 

Pénteken játszották:

HIDEGKÚTI SE – MAD DOGS FUTSAL 2-4 (1-1)
A Hidegkút már több élcsapat dolgát megnehezítette és ez ezúttal sem volt máshogy. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de hamar egalizálni tudott a Mad Dogs. A folytatásban újabb gól nem született, így döntetlennel mentek szünetre a felek. A fordulás után a vendégek érvényesítették nagyobb tudásukat és két gólos előnyre tettek szert. Úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, de a hajrá előtt a Hidegkút szépített, így újra nyílt lett a találkozó. Rohamozott is a Somogyi legénység az egyenlítésért, de ez nem jött össze, mi több, a vendégek a legvégén egy újabb góllal bebiztosították a sikerüket. Cseriék ezúttal a vártnál jobban megszenvedtek a győzelemért, de a lényeg a három pont volt, amivel tartják a lépést az előttük állókkal.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink