TF siker a DEAC elleni női rangadón!
2019.09.29 | 22:59
TF siker a DEAC elleni női rangadón! A női élvonal rangadójára került sor szombat este, ahol a két egyetemi együttes csapott össze, amire igen sokan voltak kíváncsiak.  A találkozó előtt már csak a hazaiak voltak hibátlanok, és feltett szándékuk volt, hogy ezt a mérlegüket megőrizzék, és tovább növeljék előnyüket a tabellán. DEAC SNK – TFSE-SZERTARSPORT.HU 3-4 (2-3) Debrecen, 300 néző Játékvezetők: Takács, Dobi, Vilmányi DEAC: Tóth R. – Tóth N., Krascenics, Horváth V., Vaskovets Cserék: Kósa – Fekete, Pócsik, Horváth P., Üveges, Böröczky, Czégény Edző: Üveges Katalin TFSE: Piszker –  Tell, Bokor, Folk, Pádár Cserék: Ősz – Gruber, Bobok, Winternitz A. Edző: Horváth Gábor Sárga lap: Tell Piros lap: Tóth N. Fekete Gólszerzők: Horváth V., Horváth P., Fekete illetve Tell (3), Pádár Leány U17 bajnokság: DEAC - TFSE 6-1 (0-1)

1

A női élvonal rangadójára került sor szombat este, ahol a két egyetemi együttes csapott össze, amire igen sokan voltak kíváncsiak.  A találkozó előtt már csak a hazaiak voltak hibátlanok, és feltett szándékuk volt, hogy ezt a mérlegüket megőrizzék, és tovább növeljék előnyüket a tabellán. Screenshot_2019-09-29 Futsal Hungary Futsal MagyarországEhhez képest az első percben már gólnak örülhettek a vendégek. Egy labdaszerzést követően Tell nyitotta meg a gólok sorát. 0-1  A hazaiak válasza nem késett sokáig, ami egy szerencsés gól volt. Egy szélről keresztbe lőtt Horváth passz, egy védőn megpattanva a rövid sarokba vágódott 1-1 A gyors gólváltás után nem gyorsan jött a következő találat is. A fővárosiak gólfelelőse, Pádár szerzett labdát az ellenfél kapuja előtt, és a lehetőséget könyörtelenül gólra váltotta. 1-2 Az újabb vezetés után a vendégek jobban játszottak és több lehetőségük is volt a gólszerzésre, a DEAC nem nagyon talált fogást ellenfelén. A 15. percben aztán újra vendégek voltak eredményesek. Egy szép kontra végén még csak a felsőlécet találták el, és az ellentámadásból rohamozhattak volna Üvegesék, de elveszítették a labdát, és az elől ragadó Tellhez került a labda, aki okosan lőtte ki a bal alsót, megduplázva az előnyt. 1-3 A vendéglátók nem adták fel, és küzdöttek a szépítésért, ami nem sokkal később össze is jött. Egy távoli lövés jött ki a kapusról, amit Fekete passzolt be közelről. 2-3 A játékrész hajrájában nagy lehetőség adódott Pádárék előtt, hogy visszaállítsák a két gólos különbséget. Fekete akadályozta a helyzetbe kerülő Tellt, amiért a játékvezető kiállította. A TF két percig emberelőnyben támadhatott, de hiába alakítottak ki nagy helyzeteket, rendre kihagyták, így egy gólos előnnyel mehettek szünetre.

DSC_7273

A debreceniek számára ahogy véget ért az első játékrész, ugyanúgy kezdődött a második, egy piros lappal. A különbség ezúttal annyi volt, hogy óriási túlzás volt a kiállítás, szigorú ítéletnél is legfeljebb sárga, de a játékvezető máshogy látta, talán egyedüliként a csarnokban, és kiállította Tóth Nórát, így ismét emberhátrányba kerültek a hazaiak. A fővárosiak ezúttal sem tudták gólra váltani az emberelőnyt, ami később meg is bosszulta magát. Ahogy telt az idő, a vendégek akarata érvényesült és több kontrából is növelhették volna az előnyt, de rendre elpuskázták, majd a játékrész derekán egy szép támadást követően Horváth Viktória bökte meg a kapust közelről, megszerezve az egyenlítő találatot. 3-3 A gólnak nem sokáig örülhettek a DEAC-nál, mert egy perc múlva jött a válasz. Tell harmadszor is betalált, így ismét a vendégeknél volt az előny. 3-4 A hátralévő időben próbálkozott a hazai csapat egyenlíteni, de kevés igazi helyzete adódott. A TF előtt több lehetőség nyílt eldönteni a meccset, de rendre hibáztak a kapu előtt. A hajrára sokan arra számítottak, hogy a debreceniek leviszik a kapust, de nem így történt, de ennek ellenére egy perccel a vége előtt közel jártak az egyenlítéshez, de Horváth lövése a kapufán csattant, így végül maradt az egy gólos vendéggyőzelem. A TF magának tette nehézzé a találkozót, hiszen többször eldönthette volna a három pont sorsát, de nem tette, és erre majdnem ráfizetett. A DEAC nem játszott ezúttal olyan jól, de némi szerencsével az egyik pontot otthon tarthatta volna. A fővárosiak ezzel a sikerrel átvették a vezetést a tabellán. ŰvegesÜveges Katalin: - Sajnos a körülmények meghatározták az eredményünket is! Bármennyire is szerettünk volna tovább robotolni ebben a sikersorozatban, nem tudtuk megőrizni veretlenségünket. Tudtuk hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de ez a hét teljesen ráment a játékunkra. Szinte az összes meghatározó játékosunk egészségügyi problémákkal küzködött, de a két kapott piroslap is eléggé ráült a játékunkra! De nem törünk meg, megyünk tovább, ahogyan eddig is. Nagyon sok van még a bajnokság végéig! Gratulálok a TF-nek a győzelemhez, és a csapatomnak a tisztes helytálláshoz! Horváth GáborHorváth Gábor: - Gratulálok a lányoknak, hiszen egy nagyon erős, jól felkészített, igazi futsal csapatot sikerült idegenben legyőzniük egy kiélezett meccsen! Az első 5-6 percet leszámítva kézben tartottuk a mérkőzést, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, sokszor az üres kapuba kellett volna már csak betalálnunk, amiknek az elpuskázása sokba is kerülhetett volna, de kulcspillanatokban szereztük a góljainkat, ezek elengedhetetlen elemei voltak a sikernek. Minden játékosunkat szeretném kiemelni, mert csak jó teljesítményekről beszélhetünk részünkről, egyre inkább csapat vagyunk a pályán is, ami a jövőben is elengedhetetlen a céljaink eléréséhez. A DEAC-nak is csak gratulálni tudok, mert remekül játszottak és az is örömteli volt, hogy ilyen sokan kilátogattak erre a rangadóra. Fotók: Papp Attila, DEAC.hu          
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink