TF-ELTE rangadó; a sereghajtót fogadja a listavezető
2020.10.31 | 14:01
TF-ELTE rangadó; a sereghajtót fogadja a listavezető

A szezonban először hétfőn játszik otthon a listavezető Haladás II., amely a sereghajtó Hidegkútat fogadja egy „országos 1-es” meccsen. A BAK és a Nagykanizsa egymás ellen javítana, Érden gyűjtene be újabb három pontot a PEAC, a REAC az UTE ellen igyekszik nyerni otthon, a forduló rangadója a TF-ELTE lesz, a legkiélezettebb csatának pedig a Szigetszentmiklós-Tihany ígérkezik.

HALADÁS VSE II. – HIDEGKÚTI SC
18:30
Haladás Sportcsarnok

A Haladás első csapata ezúttal pénteken lép pályára, így a fiatalok hétfőn játszanak – és ezzel kis túlzással minden érdekességet elárultunk a párharcról. Merthogy a listavezető a sereghajtóval játszik, ráadásul hazai pályán. Hatalmas csodának kellene történnie ahhoz, hogy Vatamaniuc-Bartha Dávidék ne tartsák otthon a három pontot. Igaz, az elmúlt hetekben láttunk nagy meglepetéseket nyugaton, de ez mindet felülmúlná.

BAK – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
19:45
FTC Faház

Ha már meglepetések, az egyiket éppen a Nagykanizsa produkálta, amely hatalmas meglepetésre kikapott a Tihanytól a pótolt meccsen. Pedig remekül kezdték a szezont Bogyó Károlyék, október 5-e óta viszont nem tudtak nyerni. Akkor a PEAC otthonában gyűjtötték be a három pontot, amely idegenben viszont simán nyert a BAK ellen. Az újonccsapat szintén nincs túl jó szériában, a kék-feketék szintén október 5-én nyertek legutóbb. Kérdés, a kéthetes pihenő alatt mennyire szedték össze magukat, mindenesetre az jó jel volt a számukra, hogy a kupában meg tudták szorongatni az Aramist, az első félidőben még kétgólos előnyre is szert tudtak tenni. A kerete alapján abszolút benne van a potenciál a BAK-ban, de ha nem kezdik el gyűjteni a pontokat novemberben, akkor biztosan nem álmodozhatnak a felsőházról. A Nagykanizsának viszont szintén az első hat a célja, hétfőn kiderül, melyik csapat tud javítani.

5 STARS ÉRDI VSE – PEAC
20:30
Érd Aréna

Öt meccsen van túl az Érd, ezek közül a TF elleni, szoros vereséggel végződő és a Tihany elleni győztes találkozó volt a leginkább papírforma, a Szigetszentmiklós elleni zakó ellenére viszont meglepetés volt a REAC elleni siker. A legfrissebb „élmény” viszont az ELTE ellen volt, az a mérkőzés azonban elég csúfosra sikerült, 11 gólt kaptak hazai pályán. Most ismét nehéz találkozó vár rájuk, a remek formában lévő PEAC-ot fogadják. A pécsiek két vesztes mérkőzés után a legutóbbi három meccsüket már megnyerték, és ennek a találkozónak is ők az esélyesei.

TF SE – ELTE-BEAC
20:30
Vasas Sportcsarnok

A forduló rangadóját rendezik 20:30-tól a Vasas Sportcsarnokban. Ha csak a tabellára nézünk, azt látjuk, hogy a TF veretlenül, 16 ponttal áll a második helyen, míg az ELTE kilenc egységgel a negyedik, de a tavalyi bajnok eddig csak egy sima győzelmet aratott, látszódott néhány jel arra, hogy akár a botlás is bennük van. A keretének erőssége alapján az ELTE-t látjuk az egyik legesélyesebbnek arra, hogy megfogja a TF-et, annak ellenére, hogy két fordulóval ezelőtt váratlan vereséget szenvedett Dunai András csapata a REAC-tól, de az Érd elleni pótolt meccset nagyon magabiztosan, 11-2-re nyerték meg. Természetesen azt nem vitatjuk, hogy a TF a találkozó esélyese, de az biztos, hogy nagyon nehéz feladat vár rá, és ezért a meglepetés-eredményt sem zárjuk ki.

REAC-SISE – UTE
20:30
Csömöri Sportcsarnok

Az előző szezont az alsóházban záró REAC eddig remekel. Bár volt két váratlan botlása, kikapott az Érdtől, és ikszelt a Tihannyal, a TF-et meg tudta szorongatni, a Hidegkútat, a Szigetszentmiklóst és még az ELTE-t is viszont le tudta győzni! Az UTE kevésbé lehet büszke eddigi teljesítményére, csupán három ponttal áll, de az előző két meccse már bizakodásra ad okot, hiszen a Hidegkút ellen meglett az első sikere, és aztán idegenben a PEAC-cal is szoros meccset tudott játszani. A REAC a találkozó esélyese, de Czerman Márkékban ott lehet a meglepetés.

SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – TIHANYI FC
20:30
ÁJTI Sport- és Rendezvénycsarnok

Mindkét csapat felszálló ágban van. A Szigetszentmiklós az Érd elleni győzelmet követően nem találta a lépést, háromszor is kikapott, igaz, mindegyik meccsen az ellenfél volt az esélyesebb. Legutóbb viszont bravúros győzelmet tudtak aratni Nagykanizsán. Ugyanez igaz a Tihanyra is, amely egyetlen csapatként kikapott a Hidegkúttól, de aztán pontot szerzett a REAC-tól, a TF-et is meg tudta szorongatni, és legutóbb szintén Nagykanizsán győzött! A két csapat formáját tekintve a forduló leginkább háromesélyes találkozója ez.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink