TF – Bőny rangadó nyugaton
2015.11.09 | 19:43
TF – Bőny   rangadó nyugaton

Keleti csoport

REAC SPORTISKOLA SE – FISE 19:00 Csömör, városi Sportcsarnok A REAC legutóbb közel volt Debrecenben a bravúrhoz, ami az idei szereplésük alapján nagy meglepetés volt. Most egy könnyebb meccsre készülhetnek, hiszen a Gödöllő nem képvisel olyan komoly játékerőt. Hazai győzelem prognosztizálható.

 

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - CSENGER FUTSAL 19:00 Gyöngyös, városi Sportcsarnok Igazi rangadó lesz ebben a fordulóban Gyöngyösön. A hazaiak jönnek felfelé a tabellán, már hetedikek, de közel vannak a dobogóhoz, és egy újabb győzelemmel még közelebb kerülnének. Ehhez a második helyen álló Csengert kellene legyőzniük. A vendégekről köztudott, hogy otthon az oroszlánbarlangban szinte mindenkit legyőznek, de az idegenbeli rangadókon ritkán sikerül a bravúr. Ezen kellene változtatniuk Szilágy Sándor fiainak, hogy tartósan ott legyenek a dobogón. Amennyiben a szebbik arcukat mutatják, van esélyük a győzelemre, ellenkező esetben a Gyöngyös tovább növeli pontjai számát.

 

ALUKONSTRUKT ECS - KASTÉLYDOMBI SE 19:00 Nyíregyháza Zrínyi Ilona Gimnázium Azonos pontszámmal áll a két csapat, de a hazaiak két meccsel ráadásul kevesebbet játszottak. A vendéglátók eddig otthon hibátlanok, míg a Kastélydombnak idegenben nem igazán megy, így ezek fényében a Nyíregyháza sikere a valószínűbb. Bravúrra lenne szüksége a monoriaknak, hogy ne üres kézzel távozzanak.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU II. - SZTE EHÖK SE 19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István rendezvénycsarnok A Szeged legutóbb botlott megint, ezúttal a Maglód ellen. Most egy simább meccs vár rájuk, ahol kötelező lenne a három pont, de ehhez jó teljesítményre lenne szükségük. Egy újabb pontveszteséggel elszállna szinte minden esélyük a bajnoki címre.

 

NAGYKÁTA FUTSAL - KINCSEM LOVASPARK SE 19:30 Nagykáta, városi Sportcsarnok Listavezető a sereghajtó ellen. Nem az a kérdés, hogy ki nyer, hanem hogy mennyivel. A két fél helyzetét, múltját ismerve presztízsmeccsre is lehetne számítani, de akkora a különbség a két együttes között, hogy arra nincs esély, hogy izgalmak is legyenek. A Kincsem tavaly még Nagykátán székelt, de különböző okok miatt átköltözött Tápiószentmártonba, és ezután alakult a Nagykáta futsal, akik igencsak az út elején és a tabella végén járnak.

 

MAGLÓD TC – DEAC 20:00 Gyömrő, városi Sportcsarnok A Maglód megmutatta múlt héten, Szegeden, hogy ellenük senki nem mehet biztosra, így a DEAC sem. A hazaiak értékes pontot szereztek a Szeged ellen, míg a debreceniek megszenvedtek a REAC ellen. Két azonos képességű csapat találkozik, ahol a pillanatnyi forma, a jobb helyzetkihasználás dönthet. Ha tippelnünk kellene, a hazaiakra voksolnánk.

 

Nyugati csoport

BARÁTI FUTSAL CLUB - FRADI FUTSAL-FISHER KLÍMA 20:00 Győrújbarát, Városi Sportcsarnok Nem kérdés, hogy melyik csapat gyűjti be a három pontot. A Fradi simán nyerni fog, a kérdés csak az, hogy mekkora különbséggel. Mivel a Bőny a TF-hez látogat, itt a lehetőség, hogy a zöld-fehérek élre álljanak, egy nagyobb különbségű sikerrel. A hazaiaktól az is bravúr lenne, ha megnehezíthetné ellenfele dolgát.

 

GYŐRLADAMÉRI SASOK - ALBA REGIA FUTSAL 20:00 Győrladamér, városi Sportcsarnok A hazaiak legutóbb ismét nagy pofonba szaladtak bele, ezúttal a Fradi otthonában. Most egy könnyebb meccsre számíthatnak, de itt is csak a tisztesebb helytállásban bízhatnak. A vendégek legutóbb megszerezték első győzelmüket, ráadásul sikerük értékét növeli, hogy 3 gólos hátrányból győzték le a TF-t. Most valószínűleg könnyebb dolguk lesz.

 

TFSE - BŐNY-SZAVILL CONSULTING 20:30 Budapest, MAFC Sportcsarnok Annak ellenére, hogy a TF nyert meccset bukott el legutóbb és így jelenleg csak a hatodik helyen áll, a forduló rangadóját rendezik a MAFC csarnokban. A hazaiaknál az elmúlt héten edzőváltás történt, már nem Tóth Károly irányítja az együttest. A vendégek eddig hibátlanok, de eddig szinte csak a tabella alsó felében lévő csapatokkal találkoztak, az igazi értékmérő meccseik most következnek, elsőként a TF ellen. Itt a bőnyiek bizonyíthatják, hogy nem véletlenül állnak az első helyen. A hazaiak egy bravúrgyőzelemmel javíthatnak eddigi mérlegükön és visszaszerezhetik a reményt, hogy dobogóra érjenek a folytatásban.

 

AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU - BME FC 20:30 Érd, Treff Sportcsarnok A BME tavaly mind a két esetben kiütötte ellenfelét. Csernai mester egy maga 12 gólig jutott. Ha most esetleg nem szerez ennyi gólt, a sima győzelmük nem fog elmaradni. Ahogy mondani szokták, országos kettes a találkozó.

 

KELEN SC - ELTE-BEAC 21:00 Budapest, Sport 11 Sportcsarnok Mindössze két pont választja el a feleket a tabellán, így hatpontos meccsen mondható a találkozó. A tét, hogy aki nyer, annak jó esélye van a felsőházban fordulni a félévkor. Az ELTE magabiztosan nyert legutóbb, így a Kelen kikapott az Airnergytől, amivel eltávolodtak az előttük állóktól. Abszolút háromesélyes a találkozó, a pillanatnyi forma dönthet.

 

Pénteken játszották:

ASTERIX SC - CORVINUS-TOTALLSPORT.COM 2-7

 

Közép csoport

VÁC FUTSAL SE – UTE 20:00 Vác, városi Sportcsarnok A Vác a csoport egyik meghatározó csapata, míg a vendégek nulla ponttal állnak, így nem kérdés, melyik csapat örülhet majd a találkozó végén. Amennyiben a hazaiak hozzák magukat, könnyed győzelmet arathatnak.

SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC – GARVITTAX 21:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok A Kecskemét egyre jobban felveszi a ritmust és már ötödik a tabellán. Most egy olyan meccs vár rájuk, ahol jó esélyük van a győzelemre, amivel megerősíthetik előkelő helyüket vagy a kedvező eredmények alakulását követően még előrébb lépjenek. A vendégek a jó kezdést követően kissé visszaestek, legutóbb nagy pofont kaptak Piliscsabán. Meglepetés lenne, ha ponttal vagy pontokkal távoznának.

PTE PEAC FUTSAL - 1988 DÉLI FC 21:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok A csoport rangadója lesz ebben a fordulóban. A hazaiak továbbra is hibátlanok, legutóbb Vácon gyűjtöttek értékes három pontot. Most egy újabb nehéz meccs vár rájuk a negyedik Déli ellen. a vendégek is jó formában vannak, legutóbbi négy meccsüket megnyerték, és mivel nincs az első csapatnak meccse, megerősített kerettel érkezhetnek, aminek köszönhetően jó meccsre van kilátás.

ÚJPEST FC-220 VOLT - MMSZ SE 21:20 Budakalász, MegAréna A hazaiak alsóházhoz tartoznak, míg a vendégek a középmezőnyhöz, így az esélyek papíron a Málta mellett szólnak. Ellenére a hazaiak talán meglephetik ellenfelüket, ha jobb napot fognak ki. A vendégek mesterének, Tóth Kevének és játékosának, Simon Péternek igazi presztízs rangadó lesz, hiszen mind a ketten irányították a lila-fehéreket. Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy nagyobb sikerrel.

Pénteken játszották:

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - INTER CDF SE 4-1

BRAND MISSION TOLNA-MÖZS - PTE ÁOK-PETŐFI SE 17-1

 

ROMHÁNY SE - VÁROSGAZDA UP. AKADÉMIA 1-5

NBI 8. forduló, BEHARNGOZÓ

Presztízs rangadó Nyíradonyban!

 

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink