Szünet után fordított a Maglód az MFA ellen
2023.11.18 | 09:05
Szünet után fordított a Maglód az MFA ellen

Igazi hatpontos meccset rendeztek az alsóházban, ahol az újonc fogadta a sereghajtót. Három pont választotta el a feleket a tabellán, így hatványozottan fontos volt a mérkőzés. A vendéglátónál most mutatkozott be hazai pályán az új edző, Tánczos Tibor, aki szinte legjobb keretével várhatta az összecsapást. Ami az MFA-t illeti, nagy érvágás volt, hogy házi gólkirályuk, Szabó Bence hosszabb kidőlt, így rá nem számíthattak a vendégek.

Az első félidő kiegyenlített mezőnyjátékot és nagy küzdelmet hozott. Keveset forogtak veszélyben a kapuk, így mindössze egyetlen találat esett. Ezt a fővárosiak szerezték a találkozó elején Módly Márk révén, amit szünetig meg is őriztek.

A fordulás után sem esett sokáig gól, hiszen közel 10 percet kellett várni az újabb találatra. Ezt a vendéglátó szerezte, így Petric gólja az egyenlítést jelentette. A folytatásban is az újonc akarata érvényesült, mert előbb Milavecz megszerezte a vezetést, majd Jenei nem sokkal később megduplázta az előnyt. Az MFA természetesen megpróbálkozott a vészkapus játékkal, amiből sikerült is szépítenie, így elérhető közelségbe került a pontszerzés, de az utolsó percben egy eladott labdát Érsek juttatott a vendégkapuba, eldöntve a három pont sorsát.

A Maglód jobban játszott a második játékrészben, és megérdemelten fordított. Ezzel a sikerrel hat pontra elhúzott mostani riválisától, és már csak néggyel van lemaradva az Újpesttől és Aramistól. Az MFA számára így már csak a Pécs maradt elérhető közelségbe a tabellán.

Tánczos Tibor, Maglód: - Viszonylag hamar hátrányba kerültünk, és az első félidőben szinte semmi nem sikerült. Csináltuk azt, amit megbeszéltünk, de a falat nem tudtuk áttörni. A szünetben ezért kicsit változtattunk, és ez eredményre is vezetett. Volt hogy szerencsénk volt a saját kapunk előtt, de a játék képe alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Lépésről lépésre haladunk, és igyekszünk helytállni az NB1-ben.

MAG-LOG MAGLÓDI TC - MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA 4-2 (0-1)
Monor, 150 néző
Játékvezetők: Juhász, Kiss, Urgyán

Maglód: Szacskó - Vékei, Milavecz, Petric, Sallai
Cserék: Bohony - Kovács, Simon, Kertész, Érsek, Jenei, Horváth, Talabér, Papp
Vezetőedző: Tánczos Tibor

MFA: Gaylhoffer - Nguyen, Simon, Boznánszky, Bokor
Cserék: Tóth - Módly D., Véghelyi, Fábián, Módly M., Vas, Tarpai, Szakter, Lőrincz
Vezetőedző: Tóth Miklós

Sárga lap: Vékei, Petric, Érsek illetve Simon, Boznánszky, Tarpai

Gólszerzők: Petric, Milavecz, Jenei, Érsek illetve Módly M. (2)

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

2024.09.06. DEAC-Haladás VSE /NB I. 4. forduló/
2024.09.07 | 07:59

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.08.18 | 14:09
2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink