Szoros vereséggel búcsúzott a Hali!
2023.12.04 | 11:51
Szoros vereséggel búcsúzott a Hali!

Igazi tétje nem volt az összecsapásnak, hiszen a továbbjutásra már nem volt esélye egyik csapatnak sem, de ettől függetlenül mind a két fél szeretett volna jó eredménnyel zárni. Az első két kör eredményeit nézve, ahol a szerbek nagyarányban kaptak ki mind az Anderlecht mind a Sporting ellen, azt gondoltuk, hogy jó esély lehet a győzelemre, de legalább a döntetlenre, ami a csoport harmadik helyet jelentené.

Nagy elánnal kezdtek a csapatok, talán a Hali volt az aktívabb és jobban is játszott, de mind a két fél előtt adódtak helyzetek. Sajnos a helyzetkihasználásban a szerbek jeleskedtek. A 6. percben találtak be először, majd a folytatásban még kétszer is gólt szereztek, így jelentős hátrányba került a Haladás. Természetesen nem adták fel a szombathelyiek és a lefújás előtt néhány másodperccel Dróth Zoli révén sikerült szépíteni, így jobb szájízzel mehettek szünetre.

A fordulás után próbálkozott a magyar bajnok a zárkózással, de igazi helyzet a szerbek előtt adódott. A félidő közepén aztán jött egy szép Luiggi villanás és felzárkózott egy gólra a Hali. A gól után még nagyobb elánnal próbálkozott a Haladás, majd ahogy várható volt, jött a vészkapus játék. Ebből többször is egalizálhatott volna a magyar együttes, de nem akart megszületni az egyenlítő találatot, így minimális vereség lett a vége.
Nem játszott rosszul ezen az estén sem a Hali, de sajnos túl sok volt az első félidőben összeszedett három gólos hátrány, ahonnan már nem sikerült egyenlíteni. Ez azt jelenti, hogy csoportja negyedik helyén zárt a szombathelyi együttes.

Felipe Conde vezetőedző: „Szerintem nem játszottunk rossz mérkőzést. Jól kezdtünk, a védelmünk jól működött. Aztán két nagy hibát elkövettünk és amikor három gólt kapsz egy ilyen jó csapattól, akkor már nem könnyű. A második félidőben nagyon jól játszottunk, és a fiúk az utolsó másodpercig küzdöttek. Szomorú, mert a célunk az volt, hogy pontot, pontokat szerezzünk a lehető legjobb játékkal, mindig nyerni szeretnénk. Tisztában voltunk az ellenfeleink minőségével, de talán néha nem volt elég türelmünk a játékunkhoz. Úgy gondolom, hogy a srácok fejlődnek, sok periódusban szép és remek futsalt játszottak a BL mindkét tornáján, és itt kiemelném a Sporting elleni találkozót. Most szomorúak vagyunk, de büszkének kell lennünk arra, amit csináltunk ezek ellen a kitűnő csapatok ellen. Most hazatérünk és fókuszálunk a bajnokságra, megpróbálunk nyerni és a legjobbunkat kihozni magunkból, hogy következő szezonban ismét itt lehessünk!”

UEFA FUTSAL BAJNOKOK LIGÁJA ELITKÖR "C" CSOPORT 3. MÉRKŐZÉS

HALADÁS VSE - LOZNICA-GRAD 2018 2-3 (1-3)

Haladás: Alasztics Marcell - Luiggi Longo, Hajmási Milán, Arnon Cassemiro, Vas Ádám, Ű
Cserék: Gyimesi Máté, Homlok Levente, Kovács Máté, Szalmás Zoltán, Knizs Olivér, Dróth Zoltán, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Rutai Balázs
Vezetőedző: Felipe Conde

Loznica-Grad 2018: Jakov Vulic - Kristijan Vasic, Marko Avramovic, Aleksandar Pavlovic, Dandan,
Cserék: Petar Nikolic, Amir Barucija, Milos Todoric, Dorde Rosic, Eduardo Machado, Luiz Fernando
Vezetőedző: Ivan Bozovic

Gólszerzők: Dróth Zoltán (20’), Luiggi Longo (29’), ill. Dorde Rosic 2 (6’, 13’), Eduardo Machado (15’)

Sárga lap: Kovács Máté (31’)

Fotó: Haladás Facebook

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink