Semmi meglepő!
2014.03.11 | 00:00
Semmi meglepő!

Nem túlzás azt állítani, hogy minden elõzetes várakozást felülmúl a megyeszékhely élvonalbeli futsalcsapata, amely a harmadik helyen zárta a bajnokság alapszakaszát, a Magyar Kupában pedig az elõdöntõig menetelt. A sikerekben elvitathatatlan szerepe van Madarász János edzõnek, aki profizmusával, szakmai felkészültségével és hihetetlenül pozitív személyiségével szárnyakat adott a társaságnak. A magyar válogatottsági rekorder irányításával igazi sikertörténet a gárda 2013/14-es idénye, amely a következõ három esztendõben tovább íródhat.

 - Mindkét fél maximálisan elégedett a másikkal, így nagyon könnyen mentek a tárgyalások, melyek végén 2017 nyaráig szóló szerzõdést írtunk alá - tájékoztatta a veszprémi sportportált Rajki Tamás. - Csak pozitívumokat mondhatunk Madarász Jánosról, aki rögtön az elsõ veszprémi évében letette a névjegyét és azonnal bebizonyította, hogy mind erkölcsileg, mind szakmailag õ a megfelelõ ember a céljainkhoz. Õ a legnagyobb igazolásunk - hangsúlyozta.

A klub ügyvezetõ elnöke elmondta: a kiváló eredményekre való tekintettel számítottak arra, hogy a szakember felkelti más csapatok érdeklõdését is. A most megkötött kontraktus egyúttal a külvilág felé is jelzés, hogy hosszútávon számítanak az edzõ munkájára.

- Elkezdõdött egy nagyon magas szintû szakmai munka, melynek köszönhetõen nagyon sikeres idényt futunk. Bármi is történjen annak hátralévõ részében, elmondható, hogy taktikailag és mentálisan is óriásit léptünk elõre. Az eredményeinkkel nagyon magasra tettük a mércét, mi azonban továbbra is hosszú távú célokban gondolkodunk, tehát a sikerek ellenére sem fogalmaztunk meg irreális elvárásokat vezetõedzõnk felé - húzta alá a klubvezetõ, aki arról is beszélt, hogy szeretnének olyan alapokat lerakni, amely sportág jövõjét biztosítja. Ezért „Madi" jövõre a nagycsapat mellett bekapcsolódik az utánpótlásképzésbe is.

- Nagyon megtisztelõ, hogy ilyen távon gondolkodik a személyemben a vezetõség. Kiváló munkakapcsolatban állok velük, illetve a játékosokkal is, s nagyon büszke vagyok rá, hogy õk is ezt gondolták. Megkérdezték tõlem, hogy mit szólnék, ha hosszabb távú szerzõdést tennének elém, én pedig gondolkodás nélkül aláírtam. Nagyon büszke vagyok erre és nagyon köszönöm nekik a bizalmat - reagált Madarász János, aki érdeklõdésünkre elismerte, valóban hallott érdeklõdõkrõl, de konkrét tárgyalásokig nem jutottak el.

- Biztosítottam a vezetõimet, hogy eszem ágában sincs elmenni. Olyan dolgokat kaptam ugyanis tõlük emberileg, amelyeket nem tudtam volna itt hagyni, s nem lettem volna képes kijátszani õket. Hatalmas dolgokat szeretnénk együtt véghezvinni. Nem titkolom: idõvel ennél is hosszabb terminusban gondolkodom, noha, tudom, hogy semmi sem tart örökké. De ha ez megvalósul, kinevelhetünk olyan játékosokat az utánpótlásunkból, akiket fel tudunk hozni a csapathoz. Ennek örülnék a legjobban, mert ez minõsíteni a leginkább a munkánkat - emelte ki a tréner, majd hozzátette: nem beleszólni fog az utánpótlás-neveléssel jelenleg is foglalkozó Finta Péter és Németh Gábor munkájába, hanem konzultálni szeretne velük, illetve segítené õket meglátásaival.

forrás: veszpremfutsal.hu

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink