Rubeola FC - MVFC Berettyóújfalu 5-9
2014.10.18 | 00:00
Rubeola FC - MVFC Berettyóújfalu 5-9


Rubeola FC - MVFC Berettyóújfalu 5-9 (2-1)
Csömör, Vezette: Moldván-Kovács P-Takács Z.

Rubeola FC: Horváth G - Józsa, Maruzsi, Jenei, Varga Cs
Csere: Varsányi, Tõsér, Horváth B, Mészáros, Tihanyi, Husz, Takó, Érsek, Szabó B
Edzõ: Takó Csaba

MVFC: Mezei D - Trencsényi, Komáromi, Nagy T, Rábl
Csere: László, Dávid, Szabó P, Fehér K, Birinyi, Lovas, Nagy I, Harmati
Edzõ: Turzó József

Góllövõk: Tihanyi (2), Tõsér (2), Mészáros ill: Trencsényi (2), Rábl (2), Dávid (2), Lovas, Harmati, Nagy T

Sárga lap: Tihanyi
Piros lap: Horváth G, Tõsér G, illetve Mezei D

Könnyûnek mondható mérkõzés várt a Berettyóújfalura Csömörön, de mindezt egy hazai vereség után nem könnyû realizálni is. Ez be is igazolódott, hiszen a Rubi olyannyira jól tartotta magát, hogy vezetett is az elsõ félidõ után.

A második félidõ gólparádéval indult, hiszen hat perc alatt hat gólt szereztek a csapatok. Ezután a játékvezetõk részérõl következett egy kis kártyacsata, amelyben a piros volt az erõsebb szín. A végére letisztult a kép, és gyõzött az esélyesebb Berettyóújfalu, de Turzó mester ennek ellenére nehezen tért napirendre a történtek felett, amit nyilatkozatában is szóvá tett.

Takó Csaba: Elõzetesen arra készültünk, hogy megnehezítjük a bajnokcsapat dolgát, és úgy érzem, többé-kevésbé sikerült is véghezvinni mindezt. Az elsõ félidõben bátran felvállaltuk a játékot, kissé talán meg is leptük a vendégeket, és a második játékrész közepéig tulajdonképpen minden a tervek szerint ment. Sajnos utána jött egy hullámvölgy, ami egy ilyen szintû csapat ellen nem fér bele, erre rá is ment a mérkõzés. Mindent egybevetve azonban nincs szégyenkezni valónk, hiszen a mérkõzés nagy részében méltó ellenfelei voltunk a bajnoknak. Tanulnunk kell a hibáinkból és követni ezt az utat. Gratulálok az MVFC- nek és sok sikert kívánok a nemzetközi porondon!

Turzó József: Hasonló forgatókönyv volt, mint a Veszprém ellen: nagyon jól kezdtünk, nagyon sok helyzetet sikerült kialakítani, de azokból sok ki is maradt. Azután megint érthetetlenül leálltunk, de szerencsére a második félidõben itt tudtunk javítani. Minden tiszteletem a jól játszó Csömöré. De szeretnék csatlakozni a berettyohir.hu cikkéhez, ami a Veszprém elleni meccsünkön a játékvezetésrõl tesz említést (vereségünk oka nem ez), valamint csatlakoznék Sivák Péter pár héttel ezelõtti nyilatkozatához, aminek hasonló a témája. Egy olyan meccsen, ahol 6 szabálytalanság történik, nem értem, hogy jöhet össze 10 m-es, valamint 3 sárga lap helyett kiosztani 3 piros lapot. Érthetetlen. De nem értem miért kell csapatokat, edzõket büntetni rossz játékvezetõi küldések, valamint inkompetens játékvezetõk miatt. Az az emberi arrogancia, amivel ezt kompenzálják, ELKESERÍTÕ. Lehet, hogy ezen mondataim miatt csapatomat fogják büntetni, de ennél jobban már nem képesek, hiszen a Vasas ellen egy 17 éves fiatalembernek kell védeni a kapunkat, csak azért, mert kapusaimtól olyat követelek, ami itthon a vesztüket okozza, külföldön meg alap dolog. Nem hiszem, hogy én látom rosszul a dolgokat, és ezt az UEFA Futsal Cup is bizonyított számomra. Elnézést a kifakadásomért, de az elmúlt hónapok eseményei ennyi indulatot halmoztak fel mindannyiunkban. Sportágunk játékvezetés terén nagyon sok kívánni valót hagy maga után, persze elnézést kell, hogy kérjek azoktól a játékvezetõktõl, akikre mindez nem vonatkozik.

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink