Rubeola FC Csömör-1. Futsal Club Veszprém 0-5
2014.09.06 | 00:00
Rubeola FC Csömör-1. Futsal Club Veszprém 0-5


Változik a világ, változik a futsal is. Valamikor tanulni jöttek volna Veszprémbõl a futsalt Csömörre, manapság pedig tanítani jönnek. Pedig a Rubeola jól kezdte a szezont, és bátor, megalkuvást nem ismerõ harcmodorával megérdemelten verte az újonc Dunaújvárost az elsõ fordulóban. A mérkõzést látva azonban mindez kevés lett volna a dobogóesélyes veszprémiek ellen. Pláne, ha még ennek is híján voltak, legalábbis Takó mester szerint.

A két kispadon két régi kitûnõ sokszoros futsal válogatott irányította csapatát. Takó Csaba és Madarász János sokáig játszottak a gödöllõi aranycsapatban együtt.

A hazaiaknál hiányzott sérülés miatt Smeló és Kovács, ami érzékeny veszteségnek bizonyult a késõbbiekben. A mérkõzés elején szinte azonnal a kapujához szegezte ellenfelét a vendégcsapat. Letámadtak, labdát birtokoltak, és egyszerûen nem engedték lövõhelyzetbe kerülni sem a hazaiakat. Aztán szép lassan jöttek a gólok is, mondhatni Tataiasan, három is az elsõ félidõben.

Jó volt látni a Madarász csapat éles, csak a játékkal törõdõ játékát, amely bizony nem általános a magyar futsalban. Nem véletlen a csapat jó kezdése, sokra lesznek hívatottak ebben a bajnokságban, bár a mesternek még hiányérzete van a rutint illetõen.

A mérkõzés eldõlt az elsõ félidõben, de ennek ellenére végig nagy iramú volt. Nem volt taktikázás, pozíciós játék, igazi, nézhetõ futsal volt.  És ez a Rubeolát is dicséri, hiszen az elsõ forduló után most is élvezetes játékot láthattak a kilátogató nézõk. Úgy néz ki jó lesz Csömörre járni az idei bajnokságban meccset nézni.

Rubeola FC Csömör-1. Futsal Club Veszprém 0-5 (0-3)
Csömöri sportcsarnok, vezette: Kujbus (Varga L., Szuromi).

Csömör:
Varsányi - Varga Cs., Mészáros, Szûcs, Jenei.
Csere: Horváth G. (kapus), Tõsér, Maruzsi, Vadászi, Szabó B., Horváth B. Józsa, Tihanyi, Smeló. Vezetõedzõ: Takó Csaba

Veszprém:
Reveland - Bényi, Boromisza D., Vas, Bánfalvi.
Csere: Sárdi (kapus), Finta, Tatai, Tar, Boromisza G., Gulyás, László. Vezetõedzõ: Madarász János.
Gólszerzõk: Tatai (5., 12., 19., 40.), Gulyás (29.).

Takó Csaba: Egy jobb csapattól kaptunk ki. Elõrébb járnak a csapatépítésben mint mi, ez az elsõ perctõl érezhetõ volt, ezért nem vagyok bosszús a vereség miatt. Ami bosszant, hogy nem is hittünk benne, hogy lehet keresni valónk. Nyilván vannak olyan mérkõzések, amikor nem lehet nyerni, de számomra nehezen érthetõ, hogy vannak játékosok, akik pályára lépnek, de nem céljuk megmutatni, hogy mit is tudnak valójában. Úgy gondolom, egy sportoló azért edz, azért dolgozik, hogy a mérkõzésen megmutassa mindenkinek, hogy jó abban, amit csinál. Akiben nincs meg ez a fajta igényesség magával szemben, annak el kell gondolkodnia, hogy tulajdonképpen miért is sportol. Nem szeretnék megbántani senkit, de nálunk jelenleg komoly problémát jelent ez a fajta motiválatlanság. Változtatunk kell a hozzáállásunkon, ha sikeresek akarunk lenni. Gratulálok a Veszprém csapatának!

Madarász János: Nagy iramú mérkõzésen, nagyon koncentrált, nagyon fegyelmezett játékkal, idõnként látványos támadásokkal magabiztos gyõzelmet arattunk. Büszke vagyok a játékosokra,mert szinte hibátlanul oldották meg azokat a dolgokat, amiket kértem tõlük! Ellenfelünk is minden dicséretet megérdemel, mert mindent megtettek annak érdekében, hogy nehéz helyzetbe hozzanak minket, de bármivel próbálkoztak nagyon jól reagáltunk rá! A játékvezetés is általában negatív kritikák alkalmával kerülnek nyilatkozatba, de én most nekik is szeretnék gratulálni, mert nem volt könnyû dolguk mégis remekül helytálltak!

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink