Rangadó Nagykanizsán, hétfőn összecsap a két hibátlan csapat nyugaton!
2020.10.10 | 22:02
Rangadó Nagykanizsán, hétfőn összecsap a két hibátlan csapat nyugaton!

Az NB II Nyugati csoportjának 5. fordulója után maximum egy százszázalékos csapat marad, ugyanis a két hibátlan, a Nagykanizsa és a Haladás II. egymással játszik. A PEAC és az UTE is első pontjaiért hajt, a dobogós együttesek közül a TF-nek és az ELTE-nek idegenben kell bizonyítania, míg a REAC a Tihany ellen javíthat hétfőn.

BAK – PEAC
19:45,
FTC Faház

A BAK TF elleni döntetlenje után némi meglepetés volt, hogy két vereséggel folytatta a bajnokságot, az UTE ellen azonban már kijött a lépés. Az újonc nyolcat vágott, magabiztosan nyert, ráadásul most visszatérőkre is számíthat, köztük Kulik Renátóra, akinek letelt az eltiltása. A pécsiek egyelőre két meccset játszottak le, és pont nélkül állnak. Igaz, érdemes megnézni, hogy ezt a két vereséget éppen a százszázalékos csapatoktól, a Nagykanizsától és a Haladástól szenvedték el. Természetesen nagyon szeretnék már megszerezni az első győzelmüket, ennek reményében utaznak fel Budapestre. Kiegyenlített találkozóra van kilátás.

NAGYKANIZSAI FC – HALADÁS VSE II.
20:00
, Zsigmondy Sportcsarnok

Ahogy már fentebb kétszer említettük, ez lesz a forduló rangadója! A Nagykanizsa csupán két mérkőzésen van túl, de mindkettőt megnyerte: az UTE-t és a PEAC-ot is legyőzte. A Haladás II. is legyőzte ezt a két csapatot, de mellette már az ELTE és a Szigetszentmiklós felülmúlásán is túl van. Az biztos, hogy kettejük közül maximum az egyik maradhat hibátlan, de abszolút benne van az, hogy egyikük sem, és döntetlennel végeznek. A már bebiztosított négy győzelem a Haladás, a hazai pálya viszont a Nagykanizsa mellett van. Izgalmas rangadóra vár a felekre és a szurkolókra!

5-STARS-ÉRDI VSE – ELTE-BEAC
20:30
, Érd Aréna

Felemás rajton van túl az Érd, eddig az egyik héten győzelem, a másikon rendre vereség jött. Legutóbb a Tihany otthonából tudták elhozni a három pontot, most viszont nehezebb feladat vár rájuk. Ellenfelük az ELTE lesz, amely eddig kétszer tudott teljes kerettel játszani, és mindkétszer nyert, legutóbb a Hidegkútat győzte le magabiztosan. Az egyetemistákkal kapcsolatban is elmondhatjuk, hogy ezúttal nehezebb lesz a feladatuk, de ők a találkozó esélyesei.

REAC-SISE – TIHANYI FC
20:30
, Csömöri Sportcsarnok

A REAC-ra pont ugyanaz az igaz, mint az Érdre, a szériája eddig így nézett ki: győzelem-vereség, győzelem-vereség. Legutóbb a TF-től kaptak ki, de a szoros vereség miatt nincs okuk szégyenkezni. A Tihany elvesztette legutóbbi két meccsét, pedig mind a kettő nyerhető találkozó volt. Ha nem sikerül javítani, a REAC ellen is pontvesztés lehet a vége. A hazaiaknál mindig nagy kérdés, hogy milyen összeállításban tudnak lenni, a túl hosszú kispad nem nagyon szokott nekik problémát okozni, de ha most is erősen tudnak felállni, akkor ők a találkozó esélyesei.

SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – TF SE
20:30,
ÁJTI Sport- és Rendezvénycsarnok

Az Érd elleni, győztes rajt után jobb folytatásban reménykedett a Szigetszentmiklós, ám aztán két vereség jött. A TF-nél fordított a helyzet, döntetlennel rajtoltak, azóta folyamatosan nyernek, igaz, az előző két meccsük már némileg szorosabb volt. Nem kérdés, hogy az előző szezon első helyezettje a találkozó esélyese, nagy meglepetés lenne a hazai pontszerzés.

HIDEGKÚTI SC – UTE
20:45
, Fonyódi Antal Sportcsarnok

A felsőházi mellett ezúttal is lesz egy alsóházi rangadó. A Hidegkút két fordulóval ezelőtt legyőzte a Tihanyt, azon kívül azonban három veresége van. Az UTE is tudja abszolválni a három vesztes mérkőzést. Mind a két csapat nagy zakóba szaladt bele a múlt héten, a Hidegkút az ELTE-től, az UTE a BAK-tól kapott ki 8-2-re. A már megszerzett három pont és a hazai pálya a Hidegkút mellett szólhat, de ne felejtsük, az UTE visszakapja legjobbját, az eltiltott Czerman Márkot, így inkább mondanánk háromesélyesnek a találkozót, amelyen a Hidegkút immár új helyszínen, a Fonyódi Antal Sportcsarnokban fogadja a lilákat.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink