Rajtol az első osztály
2008.09.07 | 00:00
Rajtol az első osztály

    GÖDÖLLÕI SPORT KLUB - ALLIANZ FTC    

Baranyai Pál: (GÖDÖLLÕI SPORT KLUB)
- Úgy gondolom papíron és esélylatolgatást illetõen az FTC az esélyesebb, de mindenképp megpróbálunk meglepetést szerezni. Fiatal még a csapatom és több felkészülési munkára is lett volna szükségünk, de szerintem a motiváltságnak és az elszántságnak köszönhetõen jó eredményeket fogunk elérni a bajnokság során. Gõzerõvel készülünk tehát a hétfõi ütközetre, megpróbálunk minél több borsot törni a Fradi orra alá.

Kénoszt Ferenc: (ALLIANZ - FTC)
- Remélem, hogy a gödöllõi, valamint a mi szurkolóink is egy nagyon jó hangulatú mérkõzésen fogják buzdítani a csapatokat. Hiszek a gyõzelemben, ezért mi mindent meg is tettünk felkészülésünkben, ami hétfõ este folyamán reményeim szerint ki is fog csúcsosodni. Az új játékosokkal kiegészülve az idén még jobb eredményeket érhetünk el a tavalyi szezonhoz képest. Szeretném még hozzátenni, hogy BLASZ-al karöltve szándékunkban áll egy B bajnokságot is létrehozni, ami az elsõ csapatban nem szereplõ játékosoknak adna lehetõséget, valamint egyéb terveket is meg szeretnénk majd valósítani az idei szezon során.
 
    HÍRÖS FUTSAL CLUB SE - COLORSPECTRUM ARAMIS     
 
Koncz Zsolt: (HÍRÖS FUTSAL CLUB SE)
- Egy nagyon nehéz mérkõzésre számítok, annak ellenére, hogy hazai pályán fogadjuk az Aramist. Egy meghatározó és régóta összeszokott csapat lesz az ellenfelünk, de bízom benne, hogy a sikeres felkészülésünknek köszönhetõen az Aramis ellen, valamint a bajnokság során is be fog érni a csapatom munkája. Sikerült megszereznünk azt a rutint, amivel nagyobb sikereket is el tudunk már érni az idei szezonban, és hogy nem véletlenül jutottunk fel a második vonalból. Szeretnénk mi is hosszútávon egy meghatározó csapatot kialakítani, erre a lehetõségek adottak, nagyon sok jó játékos érdekelt a csapatunk környékén. Remélem, hogy ezt az elsõ mérkõzésen sikerül is abszolválni, bízom benne, hogy sikerül „itthon tartani" a három pontot.
 
Frank Tamás: (COLORSPECTRUM ARAMIS)
- Felkészülésünk felemásra sikeredett. A munkát elvégeztük, de az edzõmérkõzéseken nem úgy szerepeltünk, ahogy azt vártam. Ettõl függetlenül szeretnénk begyûjteni Kecskeméten a három pontot. Tudjuk, hogy nagyon tehetséges, jó gárdával fogunk találkozni az elsõ hazai bemutatkozó mérkõzésükön. Nekünk az a feladatunk, hogy az eddigi ingadozó formánkat stabilizálni tudjuk, és akkor nyerni tudunk az újonc otthonában.

    DUNA TAKARÉK AFC - ÜLLÕ FC CSÕ-MONTAGE   
 
Molnár Attila: (DUNA TAKARÉK AFC)
- Egy vadonatúj csapattal vágunk neki a szezonnak, kicsit tartunk is a megmérettetéstõl, fõleg hogy a nyitómérkõzésen a Csõ-Montagét fogadjuk. Egy szoros mérkõzésre számítok. Megerõsödött a gárda, javult a teljesítmény, köszönhetõen az Euro-Mobilos játékosok érkezésének is. Remélem, hogy jó eredményt fogunk tudni elérni, nem csak a hétfõi mérkõzésen, hanem a bajnokság során is.
 
Tóth Miklós: (ÜLLÕ FC CSÕ-MONTAGE)
- Nagyon jó felkészülés áll a hátunk mögött, mind a három edzõmérkõzésen jó teljesítményt nyújtottunk. Ebbõl kiindulva bizakodva várjuk a bajnoki rajtot, szeretnénk elhozni a három pontot Gyõrbõl. Kíváncsian várom, hogy mire lesz képes újjáépített csapatom a szezon során, fõként a fiatalok teljesítményére. Egy-két játékosom a tavalyi idény során nemigen jutott játéklehetõséghez, õk most mindenképp bevetésre kerülnek, bizakodva várom szereplésüket és a csapatét is.
 
    GOLDBALL RFC CSÖMÖR - LEGRAND-METALCOM SZENTES   

Kassay-Kézi Gábor: (GOLDBALL RUBEOLA FC CSÖMÖR)
- A bajnokság élmezõnyében szeretnénk végezni az idén is, de tudjuk, hogy ez most sokkal nehezebb lesz, mint tavaly volt. 6-8 egyenlõ képességû csapat fog harcolni a bajnokságért és a rájátszásért. A keretünk átalakult, több nagypályázót fogunk mellõzni és fiatalokat hozunk fel a másodosztályú csapatunkból. Nem lebecsülve ellenfelünket, a Szentest, de csak a gyõzelmet tudom elképzelni. Egy Rubeolának hazai nyitó mérkõzésen gyõznie kell.
 
Némethy László: (LEGRAND-METALCOM-SZENTES)
- Nagyon nehéz megmérettetés vár ránk hétfõn a Csömör ellen, és a bajnokság során is erre számítunk, hiszen a létszám csökkenés mellett pontosan a legjobb csapatok maradtak meg. A felkészülésünk nem volt zökkenõmentes, késõn állt össze a keret is. Reméljük, hogy ennek nem lesznek súlyosabb következményei. Idén is megpróbálunk bekerülni a rájátszásba, ami így sokkal nehezebbnek fog tûnni a kevesebb csapat miatt, ezér minden egyes mérkõzésen maximálisan oda kell tennünk magunkat.

     DUPONT-FORTUNA FC - MVFC BERETTYÓÚJFALU  

Pierog József: (DUPONT-FORTUNA FC)
- Az 1988-ban alapított Dupont-ot újra az elsõ osztályban látni azt hiszem mindenki számára öröm. A játékoskeret megerõsödött a Fortunából igazolt, tehetséges srácokkal. A keretet és a szakmai munkát figyelembe véve a csapatot az elsõ nyolc közé várom a bajnokságban. A hazai mérkõzéseinket a budakalászi csarnokban, a MegArénában fogjuk játszani.
 
 
Szitkó Róbert: (MVFC-BERETTYÓÚJFALU)
- Ami a nyitányt illeti, a Dupont elleni mérkõzésünket késõbbre halasztottuk a  csapatunk Futsal Cup mérkõzései miatt. Nagyon szeretnénk megvédeni a bajnoki címet. A csapat gerince maradt, és néhány új igazolással még tovább erõsödik  a szezon során. A jó szereplésre az anyagi és egyéb feltételek is biztosítottak, tehát bizakodva vágunk neki az idei szezonnak. Bízok a csapatom jó szereplésében mind a hazai és a külföldi porondon is.

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink