Póta Balázs debütál új csapatában!
2024.01.29 | 09:53
Póta Balázs debütál új csapatában!

Hajrájához ért a férfi NBII is, hiszen három forduló van hátra az alapszakaszból. Pénteken két mérkőzést rendeztek, ahol az esélyesek nyertek, hiszen az UTE Dunaújvárosból hozta el a pontokat, míg a TF könnyedény nyert a Tihany ellen. A felsőházért a két élcsapat mögött még négy együttes van versenyben a három helyre. Mivel az Újváros kikapott a hatodik helyen, az előttük állók egy mostani győzelemmel megerősíthetik felsőházi tagságukat.

HALADÁS VSE II - ASTERIX SC ÉRD
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok
A Hali csak rosszabb gólkülönbsége miatt van lemaradva a Nagykanizsa mögött a dobogóról, de most javíthat az Asterix ellen. A szombathelyiek meglepően nagy pofonba szaladtak bele legutóbb, amit most kompenzálhatnak. A kötelező győzelemmel ráadásul bebiztosíthatnák a helyüket a rájátszásra a felsőházban. Az érdiek az előző játéknapon majdnem meglepték az ELTE együttesét, de elmaradt a bravúr, így maradtak az utolsó előttiek. Most kevés az esély rá, hogy javítani tudnának, főleg ha van visszajátszó a hazaiaknál.

ELTE-BEAC - MAD DOGS-VIADUKT SE
19:00 Budapest, Sport 11 Sportcsarnok
Az ELTE jelenleg a felsőházi rájátszást érő ötödik helyen áll, amit egy újabb győzelemmel meg is tudna erősíteni és nagy lépést tehetnének vele a céljaikért. Ez papíron könnyűnek tűnik, hiszen a Mad Dogs biztosan az alsóházban végez, de a biatorbágyiakat nem lehet leírni, mert ha jó napot fognak ki, bárki ellen képesek jó eredményre. A vendégek számára vélhetően csalódás a szezon és nincs már esélyük előrébb lépni a felsőházba, de ettől még szeretnének jó eredményt elérni. Az ősszel a Mad Dogs diadalmaskodott, így van miért visszavágniuk az egyetemistáknak, ahol pályára léphet új igazolásuk, Póta Balázs, aki Dunakesziről érkezik.

WPC MEISTER-ÉRD-SZISE - NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:30 Érd, Érd Aréna
A Nagykanizsa egy jó sorozat után legutóbb kikapott a listavezetőtől hazai pályán, de így is a dobogóról várhatják ezt a fordulót. Ahhoz, hogy tartsák a pozíciójukat, újra nyerni kellene, de ez nem tűnik lehetetlennek, hiszen a sereghajtóhoz látogatnak. A Szent István továbbra sem tud meccset nyerni, egyetlen győzelme óta 13 forduló telt el, azalatt mindössze két döntetlenre futotta. Most meglepetés lenne, ha a rossz sorozatuk megszakadna. Amennyiben Gyurcsányiék teljes kerettel érkeznek, nem okozhat gondot a három pont begyűjtése.

Pénteken játszották:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - UTE 2-4 (1-2)
A forduló rangadóját rendezték péntek este Dunaújvárosban. A hazaiak a felsőházra hajtanak, míg az UTE az alapszakasz-győzelemre. A vendéglátó egy pontra volt a forduló előtt az ötödik helytől és négyre a dobogótól, így egy sikerrel tarthatta volna a lépést az előttük állókkal. Ez nem tűnt könnyűnek, hiszen a második helyen álló lilák ellen játszottak, akik egy ponttal állnak a listavezető TF mögött. A meccs kiélezett, kiegyensúlyozott csatát hozott, ahol az Újváros szerzett vezetést, de az UTE még szünetig tudott fordítani. A második játékrész elején jött az egyenlítés, így kezdődhetett minden elölről. A folytatásban mind a két félnek megvolt az esélye eldönteni a meccset, de a Dunaújváros nem tudott élni a helyzeteivel, míg az UTE kétszer is betalált, így övék lett a nagy fontos három pont, amivel tartják továbbra is a lépést a listavezetővel.

TFSE-11TEAMSPORTS - TIHANYI SE 6-0 (3-0)
A TFSE úgy léphetett pályára a Tihany ellen, hogy tudta, hogy első számú üldözője az UTE nyert Dunaújvárosban, így csak győzelem esetén őrizheti meg első helyét. Ennek megfelelően álltak bele a mérkőzésbe az egyetemisták és hamar megszerezték a vezetést, majd szünetig eldöntötték a találkozót. A fordulás után sem állt le a vendéglátó és újabb találatokat jegyezve magabiztosan nyertek, így az élről várják a véghajrát.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink