Otthon tartotta a pontokat a TFSE
2022.04.05 | 20:15
Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Mondhatnánk, hogy „kiesési rangadót” rendeztek Angyalföldön, de az idei szezonban nincs kieső. A két csapat számára igazi tétnélküli volt a találkozó, hiszen az egyetemistáknak is csak matematikai esélye volt, hogy előrébb lépjen a kilencedik helyről, míg ellenfelüknek az sem. A TF az idei szezonban mind a háromszor legyőzte mostani ellenfelét, így nem volt kérdés, hogy ők a mérkőzés favoritjai, főleg, hogy a vendégeknél akadt több hiányzó is.

A vendéglátók kezdtek jobban, és hamar megszerezték a vezetést, Pavia szép lövését követően. A Kistarcsa próbált egyenlíteni, de a félidő derekán újabb TF gól következett. Pavia egy gyors kontra végén középre centerezett remekül, ahol Dudás érkezett és közelről nem hibázott. A folytatásban hiába akadtak nagy helyzetek mind a két oldalon, csak kapufáig jutottak a felek, majd az utolsó percre felpörögtek az események. Szabó átlépve a félpályát remekül vette észre, hogy a vendégek kapusa passzra számítva, kilépett a kapujából és így okosan az üres kapuba passzolt. Úgy tűnt, három gólos lesz a különbség szünetre, de a Kistarcsa sokadik helyzetét már gólra váltotta. Gellérfi labdaszerzése után Méhes lőtte ki a balfelső sarkot.

A térfélcserét követően hamar visszajöttek a meccsbe a vendégek, ami leginkább a hazaiak védőjének, Sóvárinak volt köszönhető. Egy oldalberúgást a saját térfeléről elvégezve, nemes egyszerűséggel odapasszolt az előtte álló kistarcsai Besnyőnek, aki köszönte szépen és bepasszolta az üres kapuba. A vendégek talán még fel sem fogták, hogy feljöttek egy gólra, újra tetemes hátrányba kerültek. Az egyetemisták nem sokáig bánkódtak a bekapott gól miatt. Pavia csapott le egy labdára és egy szép csellel kicselezte Bohony kapust, majd az üres kapuba passzolt. Ezután a hazai védők megint majdnem összehoztak egy gólt hátul, de ezúttal Besnyő az üres kapu fölé lőtt. A kihagyott helyzet megbosszulta magát, mert nem sokkal később Vagner egy visszagurított szögletet lőtt a vendégkapuba, így már három volt a különbség, de szinte az egész félidő még hátra volt. A Kistarcsa nem adta fel, és három perccel később egy gyors kontrát Vadászi fejezett be góllal, így ismét éledeztek a remények. Ami nehezítette a dolgukat, hogy Sohár mester a 27. percben egy reklamálást követően kiállította a játékvezető, így edző nélkül maradtak. A félidő második felére a játék képe nem sokat változott, rengeteg helyzet mind a két oldalon, de nem éltek a kínálkozó lehetőséggel a felek, így újabb gól már nem született.

A helyzeteit jobban kihasználó TFSE otthon tartotta a három pontot, és negyedszer is legyőzte ellenfelét, és csökkentette a hátrányát az előttük állókkal szemben, így még reménykedhet, míg a Kistarcsa továbbra is pont nélkül a rájátszásban.

 

TFSE-BESTRONG – KISTARCSA FUTSAL 5-3 (3-1)
Vasas Sportcsarnok, 100 néző
Játékvezetők: Tamási, Apkó, Urgyán

TFSE: Klcso – Sóvári, Dudás, Vagner, Pavia
Cserék: Nagyistván – Andorka, Szabó, Szentjóby, Petroff, Fehér K., Póta, Fehér D., Tamás
Vezetőedző: Csernai Gábor

Kistarcsa: Bohony – Besnyő, Gellérfi, Kövesdi, Vadászi
Cserék: Horváth – Tarjáni, Barabás M., Mezőfalvi, Méhes, Puskás, Barabás Á.
Vezetőedző: Sohár Zoltán

Sárga lap: Fehér D.

Gólszerzők: Paiva (2), Dudás, Szabó, Vagner illetve Méhes, Besnyő, Vadászi

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink