Öt meccset lejátszanak, hat elmarad az NB II-ben
2020.11.22 | 21:15
Öt meccset lejátszanak, hat elmarad az NB II-ben

Öt meccset lejátszanak, hat elmarad az NB II-ben

Öt találkozóval folytatódik a futsal NB II, nyugaton két, keleten három mérkőzést rendeznek, összesen hatot pedig elhalasztott egyik vagy mindkét fél. Nyugaton egy-egy felső- és alsóházi rangadót rendeznek, míg keleten pályára lép a listavezető és a sereghajtó is.

NYUGATI CSOPORT

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – REAC-SISE
20:00
Zsigmondy Sportcsarnok

Így, hogy elmarad a Haladás II-TF, az első két helyezett csatája, ez lesz a forduló rangadója. Itt a harmadik és a negyedik lép pályára, igaz, a hazaiak eggyel, a vendégek kettővel többet játszottak az üldözőknél. Mindkét csapat remek formában van, a Nagykanizsa, kimászva a gödörből, legyőzte a Hidegkútat és az Érdet is. A REAC két vereséget követően múlt héten bombameglepetést elérve nyert az eddig százszázalékos kis Hali ellen. Látszik, hogy mindkét csapat képes váratlan vereségekre és győzelmekre is, éppen ezért lesz igazán izgalmas a találkozó – ugyanakkor a hazai pálya miatt a hazaiak nagy előnyben lesznek.

5 STARS ÉRDI VSE – BAK
20:30
Érd Aréna

Három pont választja el egymástól a két csapatot a hazaiak javára, ám az Érd az előző két meccsét elvesztette, ráadásul ezeken a találkozókon 21 gólt kapott, úgyhogy van mit javítania a védekezésén. Az újonc csupán hat pontot tudott gyűjteni eddig, ennél mindenképpen többre számítottak Kántor Barnabásék, akik ikszeltek előző két találkozójukon. Ha a szünetben lefújnák a meccseket, jóval előrébb állnának a kék-feketék, szinte mindig bennük volt akár a győzelem is, de a második félidőket valahogy rendre elrontották. Háromesélyes a találkozó, tippelni már csak azért sem mernénk, mert jelen helyzetben elképzelhető, hogy lesznek hiányzók valamelyik oldalon.

A Szigetszentmiklós – Hidegkút, a Haladás II – TF, a PEAC – Tihany és az UTE – ELTE találkozót is elhalasztották. 

KELETI CSOPORT

KARTAL SE – KISTARCSAI VSC
19:00
Kovács László Sportcsarnok

Itt is a legkorábban kezdődő találkozó a forduló rangadója. A hazaiak a tavalyi remeklés után sokáig elég gyenge szezont produkáltak, de a legutóbb magukra találtak, magabiztosan legyőzték a Nyírbátort. Így csupán négy pontra kerültek a listavezetőtől, hétfői ellenfelüktől, amely szintén fontos meccset nyert a legutóbb, a Gyöngyös ellen, így már vesztett pontok tekintetében is az első. Fontos meccs lesz ez az alapszakasz szempontjából, ha a Kistarcsa nyer, újabb fontos győzelmet szerez, de ha a Kartal, akkor megint teljesen nyílttá válik az első hely. Úgyhogy egy döntetlent sem zárnánk ki.

KINCSEM FUTSAL – NYÍRBÁTORI SC
19:30
Tápiószentmártoni Sportcsarnok

Ez is egy érdekes találkozó lesz, több szempontból. A két csapat ugyanannyi ponttal áll, ám a Kincsem két meccsel többet játszott. Ha a jelenlegi formát nézzük, akkor viszont a hazaiak lehetnek bizakodóbbak, megnyerték előző három meccsüket, Laczkó Milán már 20 találattal vezeti a góllövőlistát – igaz, utóbbi két találkozójuk az utolsó két helyezett ellen volt. A Nyírbátor legutóbb nagy pofont kapott a Kartaltól azok után, hogy két szép győzelmet aratott. Abszolút háromesélyes a meccs, a napi forma sokat számít majd.

MAGLÓDI TC – MEAFC-MISKOLC
20:30
Gyömrői Sportcsarnok

A Maglód nagyon bánhatja azt a rossz időszakot, amely főleg a pótolt meccsek alatt történt meg velük, mert ha abból jobban jön ki, most a dobogón, akár annak a tetején is lehetne. Így most csak a nyolcadik, de iszonyatosan sűrű a mezőny, mindössze négy pontra van a listavezető tőlük (igaz, egy meccsel többet játszva). Most pedig egy olyan mérkőzés vár Haffner Györgyékre, amelyen egyértelmű esélyesek, hazai pályán fogadják az eddig egy pontot szerző sereghajtót. Hazai siker várható.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink