Öreglaki pontot mentett a Kecskemétnek
2021.11.23 | 13:31
Öreglaki pontot mentett a Kecskemétnek

A felsőházért folyó küzdelem fontos mérföldköve volt a hétfői SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu összecsapás a Messzi István sportcsarnokban. Az eltiltott Horváth Norbert nélkül, ám a visszatérő Sidneivel és a sérülése után újra keretbe került Rafinhával állt fel az MVFC a kecskeméti rangadóra. A kék oroszlánok kétszer is hátrányba kerültek, de vissza tudtak kapaszkodni, és megszerezték a döntetlenért járó egy egységet.

Alaposan egymásnak estek az együttesek, igazi rangadóhoz méltó iramban indult a találkozó. Mánya egyik kísérlete a kapufán halt el, majd nem sokkal, de elkerülte a kaput a második lökete. Majd a 6. percben Rigó védett a túloldalon hatalmasat, utána nem sokkal viszont Rábl már pontos volt, és megszerezte az előnyt a vendégeknek, 0-1. Rákapcsoltak a kecskemétiek, és némi szerencsével, de sikerült a félidő derekán Öreglaki révén egyenlíteni, 1-1. Lendületben maradtak a Koós-alakulat, és sorra alakították ki a lehetőségeket, a hálót megzörgetni viszont nem sikerült, így döntetlennel ért véget az első húsz perc.

Hadnagy előtt adódott az első nagyobb helyzet a második felvonásban, ám a kapus eszén nem tudott túljárni. Némileg kapkodó volt a játék, mindkét együttes sokat hibázott mezőnyben, így nem is tudtak komoly lehetőséget kidolgozni sokáig. A 26. percben aztán Ristic dolgoztatta meg Mezeit a kapuba, majd az ellentámadásból egy védelmi hiba után Kártik bombázott a léc alá, és vette vissza a vezetést az MVFC-nek, 1-2.Kettőzött erővel igyekezett a hírös városi alakulat egyenlíteni, ám a Berettyóújfalu agresszívan és szervezetten védekezett, az idő pedig vészesen fogyott. Kettő perccel a vége előtt Koós Károly kockáztatott, és kapusát mezőnyjátékosra cserélte. A taktika bevált, Öreglaki volt ismét eredményes, 2-2. A vége is ez maradt, igazságos pontosztozkodás. 

Koós Károly: - Tudtuk, hogy mindent megtesz a Berettyóújfalu, hogy lépést tartson a felsőházért, és ez beigazolódott, hiszen régi-új igazolással érkeztek Sid személyében, valamint volt visszatérőjük is sérülésből. Kétszer álltunk fel hátrányból, a játék képe alapján elégedettek lehetünk az egy ponttal. Nem sikerültek se labdával, se anélkül a párharcok, amelyek kellettek volna a győzelemhez, úgyhogy reális a döntetlen. Van három napunk a veszprémi bajnoki meccsig, innentől arra kell fókuszálnunk. Biztos vagyok benne, hogy a mainál jobb játékot fogunk tudni bemutatni.

SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu 2-2 (1-1)
Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét
Vezette: Zimonyi - Muhari - Kondákor

Kecskemét: Rigó - Aleksic, Bíró, Hadnagy, Mánya
Csere: Halmavánszki, Klacsák, Bencsik, Ristic, Öreglaki, Boznánszki, Sallai, Kovács Á
Edző: Koós Károly

MVFC: Mezei - Nagy I, Tóth A, Kártik, Nagy D
Csere: Sándor, Rézmúves, Rábl, Szabó P, Gál, Szatmári, Takács, Sidnei, Rafinha
Edző: Trencsényi János

FOTÓGALÉRIA

forrás: scoregoal.hu

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - MVFC Berettyóújfalu (2021.12.03, stream)
2021.12.03 | 14:05
Haladás VDE - SL Benfica
2021.12.01 | 11:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.11.17 | 09:58
Férfi válogatott
2021.11.16 | 11:30
2021.11.15 | 07:00
2021.11.12 | 10:45
2021.10.25 | 09:32
2021.10.23 | 16:11
Női válogatott
Támogatóink

Partnereink