Optimista, jókedvű lányok
2008.10.15 | 00:00
Optimista, jókedvű lányok

Kedden este edzést vezényelt Tóth Károly az Építõk-csarnokban az elsõ mérkõzésére készülõ magyar nõi futsal válogatott számára. A kicsivel több, mint egyórás gyakorláson a szövetségi edzõ az alap játékelemeket vette át a csapattal, majd este nyolc órakor következhetett a vacsora.

A lányok ma délelõtt még edzenek egyet, majd fél kettõkor indulnak a mérkõzés színhelyére, Ózdra. A tréning után kérdeztük a csapat tagjait az esélyekrõl, az ellenfélrõl, a válogatottbeli összetartásról és a jövõrõl.

Fõfai Tímea

Fõfai Tímea:

- Csak a gyõzelmet tudom elképzelni a csehek elleni meccsen. Nagyon jó volt, igazán tetszett az összetartás a válogatottnál. Igazából nem tudom mire is viheti majd ez a válogatott, hiszen nincs összehasonlítási alapom, de remélem a szerdai mérkõzés erõfelmérõnek jó lesz.

Csepregi Gabriella

Csepregi Gabriella:
- Feltétlenül gyõzelmet szeretnék az elsõ meccsünkön, és mindenképpen örülök, hogy tagja vagyok a válogatottnak, mint legfiatalabb. Jó volt az eddigi hangulat csapaton belül, a fiatalabbakkal és az idõsebbekkel is meg lehet találni a hangot.

Kovács Alíz

Kovács Alíz:
- Gyõzelmet várok! Remélem jól fogunk játszani, és megpróbáljuk betartani azokat az utasításokat, amiket Karcsi bácsi mond majd. Kicsit még furcsa ez a közös edzés, hiszen még nem vagyunk összeszokva.

Körmöczi Ildikó

Körmöczi Ildikó:
- Ismerkedés jellegû lesz a csehek elleni meccs, reméljük jól fogjuk magunkat érezni és tetszetõs játékot fogunk bemutatni. Szerintem ebbõl a gárdából egy nagyon jó csapat fog összeállni, úgy érzem az összetartás meglesz és reméljük a legjobbakat.

Ferenczi Anna

Ferenczi Anna:
- Igazából még csak ismerkedünk egymással, hiszen nem mindenki ismer mindenkit a keretben. A csehekrõl sem tudunk sok mindent, így kíváncsian várom mit tudnak, és persze azt is, hogy mi mit tudunk majd nyújtani. Jó volt az eddigi válogatott program, a készülés a meccsre. Igazából mi nem ezt játszottuk eddig, amit itt gyakoroltunk, hiszen eddig a nõi futsalosok és labdarúgók is inkább improvizáltak. Most azonban láttunk olyan elemeket, amelyek tudatossá teszik ezt a játékot.

Simon Bogi

Simon Boglárka:
- Nem ismerem az ellenfelet, de maximalista vagyok, így természetesen gyõzelmet várok. Alakul a csapat, jó a hangulat a kereten belül. Fontos, hogy az edzéseken mindig teljes létszámmal jelen legyünk, és akkor a jövõben nem lehet gond a csapat játékával.

Hodován Edit

Hodován Edit:
- Jó szereplést várok a szerdai mérkõzésen. Sok játékost ismerek szerencsére, nagyon jól érzem itt magam, jónak tartom a csapatot és a hozzáállást is.

Ganczer Hajnalka

Ganczer Hajnalka:
- Szeretném, ha jól szerepelnénk a csehek ellen, s lehetõleg gyõzelemmel mutatkozzunk be. Még kicsit szokatlan ez a légkör, és én is kicsit fiatal vagyok a többiekhez képest, de tetszik az egész. Remélem nõi vonalon is hasonlóan jók tudunk lenni, mint a férfi futsalosok.

Pozsgai Melinda

Pozsgai Melinda:
- Nem ismerjük igazából az ellenfelet. Elsõ alkalmunk ez itt a válogatottnál, de tetszik minden, ahhoz képest, hogy többekkel csak elõször találkozunk sokat nevetünk, jó a társaság.

Varga Adél

Varga Adél:
- Mindenképpen gyõzelmet várok! Azt szeretném, hogy jól szerepeljünk. Nekem nagyon tetszik a válogatottnál, jó a társaság, jók a játékosok, s a jövõben ebbõl egy jó csapat kovácsolódhat össze.

Rosta Eszter

Rosta Eszter:
- Nem ismerem igazából az ellenfelet, de azt is mondhatom, hogy a magyar válogatottat sem. Mindenféleképpen valaminek a kezdetét várom. Nagyon tetszik itt minden, de egy kicsit félelemmel is nézek a feladat elé. Remélem azonban, hogy sikerrel fogok én is és a csapat is szerepelni.

Üveges Katalin

Üveges Katalin:
- Igazából nem tudom milyen meccs lesz a csehek ellen, de azért számítunk a gyõzelemre. Jó a csapatunk, még ugyan ismerkedünk egymással, még nem vagyunk összeszokva, de idõvel ez biztosan jobb lesz.

Vincze Anikó

Vincze Anikó:
- Gyõzelmet várok! Jónak tartom ezt az összetartást, mert így megismerhetjük egymást, fõleg azok, akik különbözõ csapatokból érkeztek. Jók a játékosok, és úgy érzem nagyobb jövõ van a futsalban, mint a nagypályás labdarúgásban.



Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink