Obsitos SE - Kalafa-Újbarok SE 3-2
2014.05.12 | 00:00
Obsitos SE - Kalafa-Újbarok SE 3-2

Nõi NB II: Ferenczi Anna szabadrúgás góljával fordított az Obsitos a Kalafa-Újbarok ellen
 
Az Obsitos tavaszi menetelésérõl többször is tettünk említést honlapunkon. Õsszel még több váratlan vereségbe beleszaladt Ferenczi Anna alakulata de az idény második felében beérett a játékosedzõ munkája. A népszerû Pezsi munkáját a nõi labdarúgás legendája Lovász Gyöngyi segítette és látva az Obsitos játékát nyugodtan lehet fejlõdéstörténetrõl beszélni. A következõ szezonban akár a feljutást is megcélozhatják amennyiben sikerül együtt tartani a játékosállományt.
Mindenesetre a Kalafa-Újbarok SE elleni bajnokijukon kiderült, hogy mentálisan is nagyon egyben vannak, hiszen a félidõben még 0-2 állt az eredményjelzõ táblán. Aztán jött a fordulat..Linke Nikolett szépítõ találata után éppen Ferenczi Anna volt az aki úgy döntött, hogy megmutatja nem csak szóban de a gyakorlatban is meg tudja mutatni futsaltudományát és gyõztes szabadrúgás góljával sikerült a fordítás és értékes három ponttal gazdagodtak.
Szabó László csapatából nagyon hiányzott a gólgyáros Tálosi Szabina, de nélküle is közel jártak a pontszerzéshez, így semmiféle szégyenkeznivalójuk nincs a Kalafa játékosainak. Hosszabb kispaddal a következõ szezonban õk is dobogóközelben lehetnek..
 
Obsitos SE - Kalafa-Újbarok SE 3-2 (0-2)
Játékvezetõ: Puskás Gabriella., Asszisztens: Sarlak Goudarzi Farhang, Huszti András Norbert
 
Obsitos:

Hurton Zsuzsanna - Bozsik Nikolett, Szabó Szilvia, Tóth Barbara, Linke Nikolett
Csere: Ferenczi Anna, Belkó Éva, Heidt Edina, Németh Nóra
Vezetõedzõ: Ferenczi Anna
 
Kalafa:
Tóth Elvira - Szabó Zita, Virág Mária, Farkas Diána, Pap Eszter
Csere: Lupucz Tímea Piroska, Botos Regina
Vezetõedzõ: Szabó László
 
Gólszerzõ: Linke Nikolett, Tóth Barbara, Ferenczi Anna illetve Farkas Diána, Szabó Zita

 

Ferenczi Anna - Obsitos SE edzõje: Utolsó mérkõzésükön volt, ahol szerettük volna bebizonyítani, hogy a tavaszi menetelésünk nem a véletlen mûve, hanem nagyon sok munkáé. Tudtam, hogy nem lesz könnyû mérkõzés, hiszen nagy az elvárás magunkkal szemben is. Nehézkes elsõ félidõ után lelkileg és fejben is sikerült a második félidõre feljavulnunk. Ellenfelünk egy cserével nehezen tudta tartani a lépést velünk, ez is megkönnyítette a dolgunkat. Ennek ellenére a rengeteg kidolgozott helyzet, amelyek az elsõ játékrészben sorra kimaradtak, a másodikra beértek. A Kalafa csapata is veszélyes kontrákkal lepett meg minket, de mindig volt játékos, aki menteni tudott. A mérkõzés utolsó perceiben még tudtuk volna növelni az elõnyünket, de így is elégedett vagyok az eredménnyel és, hogy csapatként vert helyzetbõl meg tudtuk fordítani a meccset. Összességében elégedett és boldog vagyok az eredményes tavaszi szereplésünkért, ahol tulajdonképpen az arany és ezüst csapat kivételével mindenkit legyõztünk, és a Kecskeméttel döntetlent játszottunk, ahol szintén mi voltunk az esélyesebbek. Lovász Gyönygi kollégám óríási ségítségével sokat fejlõdött a csapat, és bízom benne, hogy jövõre a feljutást is kitûzhetjük reális célként. Végezetül szeretném megköszönni a kifogástalan játékvezetést ezen a meccsen!

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink