Nyolcat vágott a TF és az Érd is, de a kis Hali az élen
2020.09.15 | 23:27
Nyolcat vágott a TF és az Érd is, de a kis Hali az élen

Megszerezte első győzelmét a „címvédő” TF, magabiztos győzelemmel. Az egyetemisták mellett az érdiek is nyolcat vágtak, a Tihany megnyerte első bajnokiját, de a tabellát egy negyedik csapat, a Haladás II. vezeti.

TIHANYI FC – BAK 4-2 (1-1)
Gól:
Bakay, Kovácsfi, Horváth, Czinege (öngól), ill. Kántor, Czinege

A Tihany az első bajnokijára készült, mivel az első fordulós meccsét elhalasztotta. A BAK a TF elleni bravúros döntetlennel készült a találkozóra, ám ezúttal húzóemberei közül többen is hiányoztak. A vezetést a hazaiak szerezték meg az új igazolás, Bakay Ferenc révén, ám a szünet előtt Kántor Barnabás révén egyenlítettek a vendégek. A második félidő az elsőhöz hasonlóan hosszú gólcsenddel indult, bő tíz perc utána azonban Kovácsfi Barna ismét megszerezte a vezetést. Erre még tudott válaszolni a BAK, a 17 éves Czinege Norbert talált be, ám Horváth Benjamin hamar visszaszerezte a vezetést. A végén még egy szerencsés öngóllal nőtt eggyel a tihanyi előny, ráadásul egy kezezést követően kiállították a vendégek kapusát, László Dánielt, így a hazaiak győzelemmel kezdték az NB II-t.

UTE – HALADÁS VSE II. 3-6 (2-2)
Gól:
Medveczki, Czerman, Gáspár, ill. Mézer (2), Kovács (2), Horváth, Szakasics

A Tihanyhoz hasonlóan az UTE-nek is ez volt az első bajnokija, és szeretett volna győzelemmel rajtolni. A Haladás azonban legyőzte az ELTE-t hazai pályán, így a jó sorozatát folytatta volna. Az első félidő nem is hozott még döntést, Mézer Viktor azonnal betalált, Medveczki Máté és Czerman Márk góljával fordított az UTE, majd Kovács Máté egyenlített. A második félidő elején ismét a szombathelyiek kerültek előnybe, Horváth Norbert talált be, de egy perccel később egyenlített az UTE Gáspár Bence révén. Sokáig nem született újabb gól, ám a 38. percben Mézer visszavette az előnyt, majd Kovács mellett Szakasics Balázs is betalált, így újra nyert a Haladás, és két forduló után egyedüliként hat ponttal vezeti a Nyugati csoportot, miközben az UTE elvesztette egyik legjobbját, a kiállított Czerman kétmeccses eltiltást kapott.

TF SE – HIDEGKÚTI SC 8-2 (5-1)
Gól:
Szalmás (2), Sóvári, Fodor (3), Lipl (2), ill. Rusvai, Soós

A TF az első fordulóban botlott a BAK ellen, ám ezúttal jóval könnyebb feladat várt rá. Szalmás Zoltán és Sóvári Benedek révén már négy perc alatt kétgólos előnybe kerültek a hazaiak, majd Fodor Bálint duplájának köszönhetően 13 perc után 4-0 állt az eredményjelzőn. Bár Rusvai György szépített. Fodor még a szünet előtt mesterhármasig jutott. A második félidőben sem állt meg a TF-gólgyár, Lipl Noel duplázott, majd Szalmás volt újfent eredményes, a Hidegkút erejéből pedig ebben a félidőben is csak a szépítő találatra futotta, Soós András állította be a 8-2-es végeredményt. A TF Facebook-oldala egy érdekességet is megosztott a mérkőzéssel kapcsolatban: csapata gólszerzőinek átlagéletkora mindössze 19,5 év volt!

REAC-SISE – 5 STARS-ÉRDI VSE 3-8 (1-4)
Gól:
Pálmai (2), Hornok, ill. Bozsoki (2), Horváth (3), Pintér, Bíró (2)

A REAC győzelemmel kezdte az NB II-t, a Hidegkútot győzte le, az Érd viszont kikapott a Szigetszentmiklóstól, így mindenképp javítani akart. Hamar egyértelművé tette ebbéli szándékát, Bozsoki Imre és Pintér Olivér egy-egy, Horváth Tamás két góljával már 11 perc után 4-0-ra vezetett. A szünet előtt Pálmai Zsolt szépített, de a második félidő első két gólját is az Érd szerezte, Bíró Bence duplázott. Hornok Dávid szépített, de Bozsoki és Horváth újra betalált, Pálmai gólja így már csak a szépítésre volt elég, így megszerezte első győzelmét az Érd.

ELMARADT MECCSEK

Az ELTE-Nagykanizsa mérkőzés mellett a Szigetszentmiklós-PEAC is elmaradt a koronavírus-helyzet miatt.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink