Nincs szerencséje a végjátékkal az Aramisnak
2008.02.01 | 00:00
Nincs szerencséje a végjátékkal az Aramisnak

Futsal NB I. 14. forduló

Megatherm-Gödöllõ - Üllõ FC Csõ-Montage   1-4 (1-3)
Tóth Károly (Gödöllõ): - Ezen a mérkõzésen a vereség ellenére is emelt fõvel jöhettek le a pályáról fiatal játékosaim és bátran állhattak szembe a lelkes gödöllõi törzsszurkolókkal. Õk teljesen jogosan tapssal jutalmazták az akaratot és a helyenként tetszetõs támadójátékot. A rutin nagyon hiányzik, de ez csak idõ és türelem kérdése. Nagyon bízom az ifjú tehetségekben és abban, hogy csapat formálódik Gödöllõn. Türelmet és biztatást várok a közönségünktõl, s akkor végre bebizonyosodik, amibe mindig is hittem: az elvégzett munka lehet csak a siker záloga, és hosszútávon kell gondolkozni. Az összevásárolt sztárokkal gyors sikert lehet elérni, de a zsoldos, zsoldos marad, és ha többet ígérnek, vagy pontosabban fizetnek máshol, hamar odébb tolják a bringájukat!
Tóth Miklós (Csõ-Montage): - Nagyon gyengén játszottunk és továbbra is a már-már szokásos helyzetkihasználással küszködünk. Az akarati tényezõkkel nem voltam elégedett. A játékvezetés kiváló volt.

MVFC Berettyóújfalu - Arrabona Futsal Klub   6-2 (3-1)
Szitkó Róbert (Berettyóújfalu): - Nagyon sok helyzetünk volt, sajnos a lövéseink kevés százalékából tudtunk gólt elérni, de hozzá kell tennem, hogy az ellenfelünk kapusa is nagyon jól védett. A gyõzelem a lényeg, ami akár nagyobb különbségû is lehetett volna.
Molnár Attila (Arrabona): - Szerencsére hamar sikerült a hazai gólokra válaszolnunk. Azt gondolom, hogy a cél, a tisztes helytállás volt, és ezt sikerült is elérnünk. Többen hiányoztak, így az U21-esekbõl egészítettük ki a csapatot. A fiatalok bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Meg szeretném jegyezni, hogy ilyen jól futsalozó csapatot, mint a hazaiak, még nem láttam.

Colorspectrum Aramis - Euro-Mobil-Trans Gyõr  2-2 (0-0)
Frank Tamás (Aramis): - Úgy érzem közelebb álltunk a gyõzelemhez, viszont már a harmadik mérkõzés óta tartó „átok" nem engedi, hogy fontos mérkõzésen gyõzelmet szerezzünk. A legnehezebb az egészben, újra lelket verni a csapatba. Az elkövetkezõ két meccs számunkra sorsdöntõ lesz az alapszakasz kimenetelét illetõen.
Szente Tamás (Euro-Mobil): - Úgy érzem az „X" igazságos, még akkor is, ha csak 39"56-nál egyenlítettünk. Nagyon nagy eredménynek tartom a döntetlent, mert az Aramis fejlõdésben van, a rangadókból jól jöttek ki. Azt gondolom, hogy a szív diadala volt ez a döntetlen, csak dicsérni tudom a csapatomat, hogy az utolsó pillanatig küzdött, hajtott, hitt a sikerben.

A mérkõzést két kiváló szakember is megtekintette.
Bódi Attila (Elsõ Beton Szeged): - Nagy taktikai csata volt, ami megmutatkozott a gólok számában is. A Gyõr most nem volt olyan friss, mint azon a meccsen, amit mi ellenünk játszottak. Egy kicsit lassabbak voltak gondolkodásban és játékban is. Az Aramis a II. félidõ közepén nagyon jól felpörgött, amikor is megnyerhette volna a mérkõzést. Frank Tomi barátom feladata, hogy megtalálja az okokat, miért csúszik ki immár harmadszor az utolsó pillanatban a gyõzelem a kezükbõl.
Kénosz Ferenc (Allianz-FTC): - A két csapat nagy taktikai harcot vívott a mérkõzésen, amelyen szerencsével egyenlített a Gyõr. A mutatott játék alapján közelebb állt a gyõzelemhez az Aramis.




Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink