Nem hibáztak az esélyesek a kupa első fordulójában!
2021.11.19 | 14:00
Nem hibáztak az esélyesek a kupa első fordulójában!

Lezajlott a magyar kupa első fordulója, ahol mindössze öt mérkőzésre került sor a hétből, mivel kettő elmaradt. A Szeged nem állt ki, míg a Recsk kisbusza lerobbant útközben. A többi párharcnál nagy meglepetés nem történt, többnyire az esélyesebbek nyertek.

 

A STUDIO NYÍRGEHYÁZA FUTSAL – BODON PÉTER FC 3-0 – játék nélkül

A Bodon korábbi visszalépésével már régebben eldőlt, hogy a Nyíregyháza továbbjutott játék nélkül.

 

RUBEOLA FC – DAFC SZEGED 3-0 – játék nélkül

A vendégek lemondták a mérkőzést, így játék nélkül jutott tovább a Rubi, így ők készülhetnek a Hidegkút ellen.

 

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB 15-6 (7-2)

A Kanizsa elég foghíjasan érkezett Dunaújvárosba, így nem sok esélyük maradt a győzelemre. A lelkes hazaiak már az első félidőben eldöntötték a továbbjutást, a fordulás után csak a különbség volt a kérdés! Az újvárosiak az ENCS – Csenger továbbjutójánál folytatják.

 

MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA – ELTE-BEAC 0-2 (0-0)

A forduló legélesebb meccsének tűnt ez a párharc, és be is igazolódott. A bajnoki után a kupában is igazi küzdelmet hozott az összecsapás. Mind a két csapatnak megvoltak a helyzetei, de a vendéglátók ezúttal a góllövő cipőjüket otthon hagyták, és nem sikerült betalálni. Ezek ismeretében nem csoda, hogy az egyetemisták jutottak tovább. Nekik a második félidőben kétszer is összejött a gólszerzés, ami mellé jó védekezés is párosult, így ők várhatják az Aramis elleni második fordulót!

 

LURKÓ FOCIMÁNIA – RECSK FC – ELMARADT

A vendégek elindultak a mérkőzésre, de útközben lerobbantak, így elmaradt a találkozó. Hogy mi lesz a mérkőzés sorsa, miszerint a vétlen csapat továbbjut, vagy későbbi időpontban lejátsszák, arról a fegyelmi bizottság fog dönteni.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – SÁRVÁR FUTSAL 6-8 (4-3)

A játéknap legfordulatosabb meccsét játszották Miklóson. Villám rajtot vettek a vendégek, két perc után kettővel vezettek, de a hazaiak fordítottak szünetig. Fordulás után ismét a Sárvár percei következtek, háromszor is betaláltak, amivel két góllal már ők vezettek, és innen már nem volt visszaút a Szigetszentmiklós számára. Csak szépítésre futotta, de a vendégeknek mindig volt válaszuk, így Halmos Mátéék örülhettek a továbbjutásnak, és látogathatnak majd a Maglódhoz.

 

UTE – BAK 7-4 (3-0)

A két csapat hétfői bajnokija után nem volt kérdés, hogy az UTE fog továbbjutni, de jobban megizzadt, mint néhány napja. Szünetben vezettek a lilák három góllal, de fordulás után a BAK feltámadt és feljött egy gólra, és több üres kapus helyzete is volt. Így akár fordíthatott volna is, de ezek kimaradtak, ami meg is bosszulta magát. A hazai két kontrából újabb gólokat szereztek, amivel el is dőlt a mérkőzés, így a továbbjutás egy percig sem forgott veszélyben hazai oldalon

 

KINCSEM FUTSAL – MEAFC-MISKOLC 2-5 (0-2)

Ahogy várható volt, a Kincsemnél a fiatalok kaptak lehetőséget a kupában, akik ugyan nem vallottak szégyent, de bravúrt nem tudtak elérni. Hiába volt sok helyzetük és voltak játékban egyenlő partnerei a Miskolcnak, a vendégek határozottabbak és pontosabbak voltak a kapu előtt, így ők készülhetnek a magyar bajnok ellen, és láthatják vendégül a Haladást.

 

Decemberre halasztva:

ENCSI VIKINGEK SE – CSENGER FUTSAL

KŐSZEGI LÓRÁNT FC – VS DUNAKESZI

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink