Nem hibáztak az élen állók nyugaton!
2022.09.22 | 09:14
Nem hibáztak az élen állók nyugaton!

A válogatott meccs árnyékában teljes fordulóra került sor a másodosztályban, ahol nem nagyon volt meglepetés, többnyire érvényesült a papírforma. Az UTE és a Mad Dogs továbbra is 100%-os.


NBII Nyugati csoport, 4. forduló:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – ASTERIX ÉRD 7-5 (4-1)
A hazaiak számítottak az esélyesebbnek és ezt a pályán is érvényesítették. Az érdiek az első játékrész közepéig tudta tartani a lépést ellenfelével, de utána az újvárosiak akarata érvényesült és szünetre eldöntötték a találkozót. A fordulás után a vendégek szaladtak az eredmény után, de csak szépíteni sikerült, egyenlíteni már nem.

 

2F-BAU TOLNA-MÖZS – HALADÁS VSE II 3-12 (2-7)
Nem igazán volt kérdés, hogy a szombathelyiek fognak-e nyerni, hanem a vendéglátók meg tudják-e nehezíteni ellenfelük dolgát. Mint utóbb kiderült, a Tolna nem igazán tudott nagyobb ellenállást tanúsítani, így ismét nagyarányú vereséget szenvedett. A Haliban Vidák Balázs járt az élen gólszerzésben, összesen hat találatig jutott. Ezzel megszerezték a vendégek első győzelmüket.

 

UTE – PTE PEAC-B BUILD&TRADE 2-1 (1-0)
Igen gólszegény összecsapást hozott a forduló mérkőzése. Hiába akadtak helyzetek mind a két oldalon az első félidőben, csak a házigazda tudott betalálni, ők is csak egyszer. A fordulás után is az újpestiek domináltak, de nem igazán tudták a fölényüket gólra váltani. A játékrész derekán aztán sikerült megduplázni az előnyt, de rögtön válaszolni tudott a Pécs, így továbbra is nyílt volt a mérkőzés. A vendégek a folytatásban már nem tudtak újra betalálni, így minimális győzelmet aratott az UTE, megőrizve hibátlan mérlegüket és vele az első helyüket.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HIDEGKÚTI SC 2-6 (1-1)
Mind a két csapat első győzelmére készült. Az előző fordulókban a Hidegkút többször is közel volt hozzá, de nem volt szerencséjük, de ezúttal ez is megvolt. A találkozó kiegyenlített játékot hozott, de a vendégek jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel, így két gólos volt az előnyük. A miklósi remények bő egy perccel a  vége előtt visszajöttek, hiszen felzárkóztak egy gólra, de utána a vészkapus játék nem igazán hozta meg a várt eredményt. A Hidegkút egy perc alatt háromszor is beköszönt, így végül magabiztosan szerezte meg első győzelmét. A Szigetszentmiklós továbbra is nyeretlen.

 

TFSE BESTRONG – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB 7-3 (4-1)
Az egyetemisták nem bíztak semmit a véletlenre és hamar ellenfelük tudtára adták, hogy itt csak hazai győzelem elképzelhető. Hamar két gólos előnybe kerültek, de a vendégek ekkor még tudtak szépíteni. A folytatásban is a vendéglátók domináltak, ami újabb gólokban mutatkozott meg, így három gól volt a különbség szünetre. A térfélcserét követően hamar betalált megint a házigazda, amivel el is dőlt a találkozó. A Kanizsa becsülettel küzdött, de nem volt esélye a pontszerzésre. Újabb sikerével a TF tapad az UTE együttesére.

 

MAD DOGS FUTSAL – TIHANYI FC 2-1 (0-1)
Két jól rajtoló csapat találkozott Érden. A Mad Dogs számított az esélyesebbnek, de a tihanyiak ezzel nem foglalkoztak, és jó játékkal megszerezték a vezetést, amit szünetig sikerült megőrizni. A hazaiak fordulás után rögtön egyenlíteni tudtak, ami meg is nyugtatta őket. A második játékrészben mind a két fél eldönthette volna az összecsapást, de ez a Mad Dogsnak sikerült. Egy gól esett mindössze, amit a vendéglátók szereztek, így továbbra is hibátlanul állnak a tabellán.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink