Nem hibáztak a dobogósok nyugaton
2022.10.05 | 10:30
Nem hibáztak a dobogósok nyugaton

Nem történt nyugaton meglepetés, mind a hat helyen érvényesült a papírforma. A dobogósok magabiztosan hozták a mérkőzésüket, így a sorrend nem változott, továbbra is az UTE az élen, mögötte a TF és a Mad Dogs.


DUNAÚJVÁROS FUTSAL – HALADÁS VSE II 4-6 (2-4)
A szombathelyiek kezdték jobban a találkozót, hamar két gólos előnybe kerültek, amit végig sikerült megőrizni. Hiába szépített az Újváros, rögtön érkezett a vendég válasz, így a Dunaújvárosnak végig szaladnia kellett az eredmény után. A fordulás után is sikerült egy gólra felzárkózni, de utána ismét rögtön gólt kaptak, így nem volt esély a pontszerzésre. A hali zsinórban harmadik győzelmét aratta, és már negyedik.


TIHANYI FC – ASTERIX ÉRD 3-1 (1-1)
A hazaiak tűntek a mérkőzés favoritjának, főleg hogy az érdieknél több meghatározó játékos is hiányzott. Ennek ellenére kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, ahol csak a legvégén tudta bebiztosítani a győzelmét a Tihany. Egy gyors gólváltással indult a találkozó majd hosszú gólcsend következett. Mind a két fél megszerezhette volna  vezetést, de kimaradtak a helyzetek. A 30. percben megtörte a hazai együttes a gólcsendet és megszerezte a vezetést. Ezután hiába próbálkoztak a vendégek, nem jött össze az egyenlítés, majd bő egy perccel a vége előtt a vendéglátók újabb gólja eldöntötte a három pontot.


2F-BAU TOLNA-MÖZS – HIDEGKÚTI SC 2-3 (0-2)
A két újonc találkozóján a vendégek lehettek a bizakodóbbak, hiszen nekik volt már győzelmük is és több jó meccset játszottak a szezon során, míg a Tolna eddig csak nagyobb vereséget szenvedett. Az első játékrész alapján úgy tűnt ezúttal sem lesz esélyük a pontszerzésre, hiszen a Hidegkút két gólos előnyre tett szert. Azonban a fordulás után a vendéglátók lelkes játéka meghozta az eredményt és a játékrész derekán egy perc alatt egalizálni tudtak. A hajrához közeledve úgy tűnt, amelyik fél betalál, az megnyerheti a mérkőzést. Erre mind a két oldalnak megvolt a lehetősége, de ez a vendégeknek sikerült, így ha nehezen is, de nyerni tudott a Hidegkút, így a Tolna továbbra is pont nélkül utolsó.


UTE – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB 12-5 (7-1)
A Nagykanizsa csak ráijeszteni tudott ellenfelére, de megszorítani nem. Némi meglepetésre a vendégek hamar két gólos előnybe kerültek, de a lila-fehérek hét góllal válaszoltak szünetig, így már csak formalitás volt a második félidő. A góllövésben Czermann Márk járt az élen, aki egymaga négy gólig jutott. A vége fölényes UTE siker, amivel továbbra is 100%-osan állnak az első helyen.


KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – TFSE-BESTRONG 1-10 (0-3)
Nem az volt q kérdés, hogy a TF begyűjti-e a három pontot, hanem hogy milyen arányban. Az első félidő elég unalmasra sikeredett, az egyetemisták is kényelmesen játszottak, de így is magabiztos előnyre tettek szert, amiből faraghatott volna a Miklós, de a két perces emberelőnyt nem tudta kihasználni. Fordulás után kicsit felpörögtek az egyetemisták és ez percek alatt gólokban mutatkozott meg. A hazaiak megpróbálkoztak a kapus levitellel, de ebből újabb gólokat kaptak, de legalább a becsület gól összejött. A sportszerű nyugodt meccset egyedül a játékvezetőknek sikerült felpaprikázni, akik össze tudtak hozni három kiállítást egy olyan meccsen, ahol egy említésre méltó dolog nem történt... A TF továbbra is veretlen, míg a Szigetszentmiklós nyeretlen.


MAD DOGS FUTSAL – PTE PEAC-B BUILD TRADE 4-0 (2-0)
Az előző játéknapon elveszítette veretlenségét a Mad Dogs, így mindenképpen javítani szerettek volna az eddig jól szereplő Pécs ellen. Ennek megfelelően kezdték a mérkőzést, és hamar megszerezték a vezetést. A vendégeknek hiába voltak helyzetei nem tudtak betalálni, ami meg is bosszulta magát, hiszen a félidő végén megduplázta előnyét a Mad Dogs. A fordulás után a játék képe nem változott. A vendégek csak helyzetekig jutottak, míg a hazaik gólokig, így végül könnyedén nyerték meg a mérkőzést és tartják a lépést az UTE és a TF együttesével.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink