Nem bírt egymással az MVFC és a Kecskemét
2023.03.23 | 09:15
Nem bírt egymással az MVFC és a Kecskemét

A felsőházi pontvadászat harmadik fordulójában az MVFC Berettyóújfalu vendége volt az SG Kecskemét Futsal alakulata.

Az M4 Sport élőben közvetítette a találkozót, amelyen a csapatok be is bizonyították, hogy megérdemlik az országos nyilvánosságot, mert végig izgalmas, magas színvonalú mérkőzést láthattunk. Ezt mondhatjuk annak ellenére is, hogy csak egy-egy gól született a mérkőzésen.

A forgatókönyv a vendégeknek alakult jól, hiszen vezetést szereztek egy Matheus hibából, bár véleményes volt a Kecskemét labdaszerzése, de a játékvezető nem látott lökést az esetnél. Ezután végig a Berettyóújfalu irányította a játékot, de vagy Rigó remekelt, vagy hibáztak a hazaiak. Ez akkor is igaz, ha a Kecskemét is teremtett veszélyes helyzetet az újfaui kapu előtt.

A második félidő közepén jött a szokásos Matheus gól, és bizony a hazaiaknak állt ekkor már a mérkőzés. Ám akciógólt nem tudtak szerezni, és két alkalommal 10 méteres büntetőből se tudtak betalálni.
Kétségtelen, hogy Rafinha nagyon hiányzott a hazaiaknál, de Rábl és Matheus is kiemelkedően futsalozott, Gál pedig a régi nagyszerű játékát mutatta, és bizony ez elég lehetett volna a győzelemhez, mert a vendégeknél csak Rigó és Dávid játéka emelkedett ki az átlagból.

Ám amint a közhely is mondja, a labda gömbölyű, és nem mindig a jobb teljesítményt nyújtó csapat nyer. Tegnap a Kecskemét nagyot küzdött, de játékban a Berettyóújfalu föléjük nőtt.
Hosszú még a bajnokság, és csak remélni tudjuk, hogy sok hasonló, kiváló mérkőzést láthatunk még alatta.

Soltész Levente, Kecskemét: - Szándékosan adtuk át a területet, a kezdeményezést a hazai csapatnak, hogy megnyíljanak a területek mögöttük. Ez a számításunk az első félidőben bejött, vezetéssel tudtunk szünetre menni. A második felvonásban úgy érzem felborult kissé a pálya, és egy egyéni villanásból tudott egalizálni a Berettyóújfalu. Utána már nem igazán tudtunk ritmust váltani, egyik csapat sem vállalta fel az öt a négy elleni taktikát, így igazságosnak mondható döntetlen született.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal 1-1 (0-1)
Férfi futsal NBI, felsőház 3. forduló
Pálfy István Rendezvénycsarnok

MVFC: Sándor – Iszák, Rábl, Szabó P., Matheus
Cserék: Mezei, Duró, Kocsmáros, Erdei, Nagy I, Gál, Tifán, Nagy D, Takács
Edző: Trencsényi János

Kecskemét: Rigó – Bencsik R, Dávid, Pál, Maico
Csere: Nyerges, Barcsay, Bíró, Ristic, Öreglaki, Hajnal, Mány, Hadnagy
Edző: Soltész Levente

Góllövők: Ristic 16’ illetve Matheus 31’

Piros lap: Öreglaki 35’

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink