NBII Rájátszás 4. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek
2014.04.04 | 00:00
NBII Rájátszás 4. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek

 

 

"A" csoport (feljutásért)

VASAS FUTSAL - DF GREEN PET FC
20.30, Budapest, Vasas Sportcsarnok
Egy veretlen csapat fogad egy olyan ellenfelet, akiknek már van egy vereségük. Ennek ellenére a vendégek kétszer annyi ponttal állnak, mint a hazaiak. A Vasas ugyanis három döntetlenen (Vác, BME, FTC) van túl, míg a Dunaújváros a BME és a Fradi legyõzése után múlt héten a Békéscsaba ellen elszenvedte elsõ vereségét, ennek ellenére a második helyen áll. Mindkét csapatnak nullás a gólkülönbsége, így ha a Vasas otthon tartja a három pontot, meg is elõzi ellenfelét. A mérkõzés esélyese azonban a DF, akik egyelõre jobb teljesítményt nyújtanak a rájátszásban, ugyanakkor abszolút nem lenne meglepetés a döntetlen vagy a hazai-siker sem. Az "A" csoport góllövõlistáján holtversenyben áll az élen mindkét csapatból egy-egy játékos, Szalay Gábor valamint Nagy Attila, így rájuk külön is érdemes lesz odafigyelni. Három esélyes az összecsapás.

"B" csoport

CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - ELTE-BEAC
21.00, Budapest, MAFC Sportcsarnok
Miután megkapta a Külker elleni három pontot a Csõ, már kilenc egységgel, magabiztosan vezeti a rájátszás "B" csoportját. Az ELTE is megkapta három pontját, de õk egyelõre nem lehetnek erre büszkék, hiszen azon kívül csak egy döntetlen szerepel a nevük mellett méghozzá a Monor ellen, azonban attól az Ózdtól, akit a Csõ simán vert, vereséget szenvedtek. A mérkõzés esélyese ennek megfelelõen a hazai csapat, de mivel az ELTE-nél megjelenik a fiatalság mellett a rutin is, így nem írnánk le a vendégeket, ha jó napot fognak ki, akkor egészen biztosan nem lesz könnyû dolga a Montinak.

"C" csoport

DECATHLON TOLNA-MÖZS - BÁBOLNA NATURAL MEAT FC
20.30, Tolna, Városi Sportcsarnok
Bravúros gyõzelmet aratott a múlt héten otthon a Tolna az Asterix ellen, így megszerezte elsõ pontjait a rájátszásban. Mostani ellenfelük ellentétes utat járt be eddig. A Törökszentmiklós idegenben ugyan gyõzelemmel kezdett, de aztán döntetlent játszott, majd legutóbb már vereséget szenvedett, ráadásul otthon. A tendenciától függetlenül vendégsikerre tippelünk, de nem lepõdünk meg egy Tolna sikeren sem.

"D" csoport

TÖRÖKBÁLINTI FSE - MMSZ SE
20.30, Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium
A Kelen kicsit elhúzott, így a második helyre pályázhat az MMSZ, és teszi mindezt jó eséllyel. Az elsõ fordulós vereségük után egymás után kétszer nyertek, most ezt a számot háromra növelnék. A Törökbálint mutatói fordítottak egy gyõzelem mellett két vereség van a nevük mellett. Illetve ha pontosak vagyunk, akkor csak voltak, a hét közben ugyanis levontak tõlük négy pontot, mivel a Dream Team ellen figyelmetlenségbõl adódóan egyik játékosuk öt sárgával lépett pályára, így jelen pillanatban -1 pontjuk van. Nehéz dolguk lesz, ha ezt növelni szeretnék, de a hazai pálya segíthet nekik.

KELEN SC - DREAM TEAM FUTSAL
SZOMBAT, 18.30, Budapest, MAFC Sportcsarnok
Kilóg egyelõre csoportjából a Kelen, de pozitív értelemben. Eddig mindhárom találkozójukat viszonylag simán nyerték, és most jó eséllyel pályáznak zsinórban negyedik gyõzelmükre. A vendégek nem szerepelnek túl acélosan, és nehéz lenne elképzelni, hogy most szakadna meg a rossz sorozat. Biztos hazai siker várható.

Kántor Barnabás

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink