NBII Rájátszás, 3. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek
2014.03.28 | 00:00
NBII Rájátszás, 3. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek

"A" csoport (Feljutásért)

FERENCVÁROS-FISCHER KLÍMA - VASAS FUTSAL
19.30, Budapesti Spartacus Sportcsarnok
Elvárásokon alul kezdõdött a Ferencváros rájátszása, eddigi két meccsén mindössze egy pontot szerzett, még a nyitó fordulóban otthon a Békéscsaba ellen, aztán viszont három pontot hagyott Dunaújvárosban. Most sem lesz sokkal könnyebb dolguk, amikor a Vasast fogadják, de égetõ szükségük van a pontokra. A Vasas is döntetlennel kezdett, ám õk a második mérkõzésükön is remiztek, elõször a Vác, majd utóbb a BME ellen, ezzel a harmadik helyen állnak. Ha nem javul a Fradi játéka, lassan bajba kerülhet, mert ennél magasztosabb célokat tûztek ki.


"B" csoport

CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - ROMHÁNY SE
21.00, Budapest, MAFC Sportcsarnok
Bár várhatóan megkapja majd a Külker elleni három pontot a Csõ-Montage, anélkül a három pont nélkül is a második helyen állnak a "B" csoportban, miután még az elsõ fordulóban kiütötték az Ózdot. Most pont az éllovassal játszanak, azzal a Romhánnyal, akik elõször remiztek a Külkerrel, majd legyõzték a Monort. Aki nyer ezen az összecsapáson, az egy lépést tehet a csoport megnyerése felé, de természetesen odáig még hosszú az út. Az is elképzelhetõ, hogy pontosztozkodás lesz, de ha tippelnünk kéne, a hazaiakra tennénk.

KÜLKER SC-DUPONT - ELTE-BEAC
21.20, Solymár Sportcsarnok
Nem tudott kiállni a múlt héten a Külker a Csõ-Montage elleni mérkõzésére, így már az is fél siker, hogy a hazaiak megfelelõ létszámban meg tudnak jelenni a találkozón. A hazaiak az elsõ fordulóban még egy Romhány elleni döntetlennel indítottak. Ennek ellenére még így is mostani riválisuk elõtt van, az ELTE a Monor elleni remi után vereséget szenvedett az Ózdtól. Ha megfelelõ létszámban áll ki a Külker, akkor lehet esélye, minden más esetben vendégsiker valószínûsíthetõ.


"C" csoport

DECATHLON TOLNA-MÖZS - ASTERIX SC ÉRD
20.30, Tolna Városi Sportcsarnok
Miután az alapszakaszban élen járt abban az Asterix, hogy majdnem minden mérkõzésen kihasználta a rendelkezésére álló tizennégy helyet a keretében, a rájátszásra kezd lassan elfogyni. Nagy kérdés, hogy milyen kerettel tudnak elutazni Tolnára. A hazaiak két vereséggel indították a rájátszást, a Gyöngyös és a Göcsej ellen. Az Érd is kikapott a Zalaegerszegtõl, de Törökszentmiklósról ponttal távozott, még ha ez csalódás is volt számukra. Ha teljes létszámban lennének az érdiek, jó esélyük lenne a pontszerzésre, így azonban nehéz lesz, és inkább háromesélyes a találkozó. Kérdés, megszakítja e a vendégcsapat hat meccses nyeretlenségi sorozatát.

 

"D" csoport

ÚJPESTI FC-220 VOLT - RÁBA ETO
21.00, Dunakeszi, Radnóti M. Gimnázium
50%-s mérleggel áll mind a két csapat a tabellán. Egy gyõzelem, egy vereség szerepel a felek neve mellett. Az Újpest legutóbb úgy kapott ki, hogy gólképtelennek bizonyult. Amennyiben most eredményesen szeretne szerepelni, a helyzetkihasználásban javulnia kell. Az ETO idegenben legutóbb nyert, és most is inkább õk az esélyesek, bár nem lepõdnénk meg hazai siker esetén sem.


"E" csoport

MMSZ SE - DREAM TEAM FUTSAL 
20.30, Monor, Szterényi János Szakközépiskola
Egy-egy gyõzelemmel állt mind a két együttes a rájátszásban. A kérdés, ki tudja tovább gyarapítani gyõzelmei számát. A hazai pálya, meg a nagyobb játékerõ az MMSZ mellett szól, így amennyiben érvényesítik a papírformát, otthon tartják a 3 pontot. Meglepetés lenne, ha a Dream Team ponttal vagy pontokkal távozna.

GARVITTAX - KELEN SC
20.30, Budapest, Vasas Sportcsarnok
Elõzetesen a Kelen tûnt a csoport favoritjának, és egyelõre úgy tûnik, ezt igazolja is. Eddig kettõbõl kettõt nyert, ráadásul legutóbbi meccsén kiütéses, 10 gólos sikert aratott. Most is õk tûnnek esélyesnek, annak ellenére, hogy a Garvittax is begyûjtött már egy gyõzelmet a rájátszásban. Meglepetés lenne, ha elmaradna a Kelen gyõzelme.

TÖRÖKBÁLINTI FSE - SZTE EHÖK SE
20.30, Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium
A Szegednek a rájátszásban sem megy, eddig nem tudtak pontot szerezni. Most Törökbálinton kellene helyt állniuk, ami nem tûnik lehetetlen vállalkozásnak, hiszen a hazaiak igen nagy zakóba futottak bele az elõzõ fordulóban, de ennek ellenére bravúr kategória lenne. Amennyiben a hazaiak javítanak, elõrébb léphetnek a tabellán, akár három helyet is,


"F" csoport

KORMÁNYÕR SE - PAFC
21.30, Budapest, SINOSZ Sportcsarnok
Mind a két csapatnak egy meccse van eddig. A Kormányõr meglepetésre kikapott a Villámtól, míg a PAFC megverte. Ezek fényében a Piliscsaba az esélyes, de amennyiben rendezi sorait a hazai csapat, jó esélye van a gyõzelemre.

Kántor Barnabás

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink