NBII Rájátszás, 3. forduló BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.03.31 | 00:00
NBII Rájátszás, 3. forduló BEHARANGOZÓ, hétfő


"A" csoport (feljutásért)

PIONEERS VIHARSARKI FC - DF GREEN PET FC
20.00, Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola
A rájátszás kezdeténél kevesen gondolták, hogy a harmadik fordulóban ennek a párosításnak a csapatai mellett szerepel csak gyõzelem, míg a többi együttesnél csak döntetlen vagy vereség. A Nagy Attila vezette Dunaújváros áll egyedül hibátlan mérleggel. Elõbb nyertek az egyetemisták otthonában, majd legyõzték a Fradit. Most ahhoz a Békéscsabához látogatnak, akik pontot raboltak a zöld-fehérektõl, és legyõzték otthon a Vácot. A csabaiak különösen hazai környezetben erõsek, így igazi rangadóra van kilátás. A tét igen nagy, hiszen aki nyer, az nagy lépést tehet álmai elérésében. A hazai pálya a viharsarki együttes mellett szól, de Green Pet már a rájátszás kezdetén jelezte, hogy nem ijed meg idegenben sem. Eddig talán nagy meglepetés mind a két fél szereplése. Kérdés, ki tudja folytatni remek sorozatát, igaz nem lepõdnénk meg a csoportra jellemzõ döntetlennél sem. Izgalmakban nem lesz hiány.

BME DOCLER AKADÉMIA II. - DUNATOURS VÁC FUTSAL SE
20.30, Budapest, MAFC Sportcsarnok
Hasonlóképpen áll a két együttes a csoportban. Egy gyõzelem, és egy vereség. Aki veszít a hétfõi találkozón, annak elszáll vélhetõen az esélye a jó szereplésre. A kérdés az, hogy mivel az egyetemisták elsõ osztályú csapata kiesett a rájátszás további küzdelmeibõl, visszajátszanak e az NBII-be, ami felboríthatja az erõviszonyokat. Amennyiben nem így történik, kiegyenlített találkozó várható, ahol a hazai fiatalok meglephetik a rutinos játékosokat felvonultató váciakat.

 

"B" csoport

ÓZD VÁROSI SE  - MONORI SE
19.00, Ózd, Városi Sportcsarnok
A Csõ-Montage elleni csúfos vereség után gyorsan összeszedte magát az Ózd, és idegenben is legyõzte az ELTE-t. A Monor viszont remizett az egyetemistákkal, aztán pedig kikapott a Romhánytól. A két csapat a keleti csoportban már találkozott egymással. A nyitófordulóban 6-6-os döntetlenre végeztek, november végén azonban 5-1-re nyert az Ózd. Kérdés, hogy a hazaiak melyik arcukat mutatják, de talán egy hajszállal õk az esélyesebbek, igaz egy vendég sikeren sem lepõdnénk meg.


"C" csoport

BÁBOLNA NATURAL MEAT FC - ENERGIA SC GYÖNGYÖS 
19.00, Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola 
Egymás után másodszor is hazai környezetben lép pályára a Bábolna. A múlt héten az Érd ellen többnyire az ellenfél hibáiból éltek és majdnem vereséget szenvedtek, de a három másodperccel a vége elõtt még hátrányba lévõ csapat csodával határos módon egyenlíteni tudott. Ez most lökést adhat nekik az eddig 100%-os Gyöngyös ellen, akik a Gödöt és a Tolnát gyõzték le eddig. Mindkét csapat a keleti csoportban játszott az alapszakaszban, otthon és idegenben is a Gyöngyös nyert, most is õk az esélyesek.

GÖDI SE FUTSAL - GÖCSEJ SPORT KLUB
21.00, Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
A 100%-os csapat látogat a pont nélkülihez. A Göcsej eddig az Érdet és a Tolnát gyõzte le, míg a Göd a Gyöngyöstõl és a Bábolnától szenvedett vereséget. Nagy meglepetés lenne, ha nem vendégsiker születne.


"D" csoport

MVFC BERETTYÓÚJFALU - FEHÉRVÁR FUTSAL
19.30, Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A csoport rangadóján két eddig 100%-os csapat közül legalább az egyiknek megszakad hibátlan sorozata. A Berettyó a Salgótarjánt és az UTE-t verte, míg a Fehérvár a Gyõrt és az Újpestet gyõzte le. A nagy út valószínûleg sokat kivehet a vendégekbõl, de õk a találkozó esélyesei, de a hazai fiatalok meglephetik ellenfelüket.

SALGÓTARJÁNI VSE - UTE
20.00, Salgótarján, Városi Sportcsarnok
Nem indult jól a Salgótarján rájátszása, eddig két vereséggel állnak, a Berettyóújfalu és az ETO ellen. Az UTE is kikapott elõbbi csapattól, de legyõzte a másik Újpestet, így legalább van három pontja. A forma a vendégek, a hazai pálya a Salgótarján mellett van, egyébként bármi megtörténhet.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink