NBII rájátszás, 2. forduló BEHARANGOZÓ
2013.04.29 | 00:00
NBII rájátszás, 2. forduló BEHARANGOZÓ

Keleti csoport

RÁKOSMENTI FC - KINCSEM LOVASPARK NAGYKÁTA

20:30 Budapest, Újlak utca
Mind a két csapat sikerrel vette az elsõ forduló akadályát, hiszen gyõztesen hagyta el a pályát. A könnyebb dolga a Nagykátának volt a tartalékos DEAC ellen. Vörösék a hat emberrel érkezõ debrecenieket szórták meg, megalapozva a rájátszást. A Rákosmenti nagy csatában gyûjtötte be a három bajnoki pontot a Törökszentmiklós otthonában, így már csak talán a Nagykátának van esélye beérni a fõvárosi együttest. A két fél az alapszakaszban fordulatos meccseket játszott. Õsszel a nyitó fordulóban a Káta nyerni tudott hazai pályán, majd a tavaszi visszavágón döntetlenre végeztek az együttesek, úgy hogy a Káta három gólos hátrányból jött vissza. Akadnak hiányzik mind a két oldalon. A vendéglátóknál Schrancz sárgult ki, míg a vendégeknél Vörös Péter sérülése okoz fejfájást. A hétfõ esti találkozó sok mindenrõl dönthet. Amennyiben a hazaiak otthon tudják tartani a három pontot, nagy lépést tesznek a bajnoki címért, hiszen 7 pont lesz az elõnye. A Káta ha szeretne még beleszólni a bajnoki cím sorsába, mindenképpen nyernie kell, mert ellenkezõ esetben már nem a saját kezébe lesz a sorsa, így a nagyobb teher rajtuk van. a fõvárosiaknak talán a döntetlen is jó eredmény.

Kis Attila, Rákosmenti FC: - Sorsdöntõ összecsapásnak tekintjük a mérkõzést, hiszen amennyiben nyerni tudunk megerõsítjük a vezetõ helyünket. Szeretnénk nagyon gyõzni, de tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz. A nagyobb teher az ellenfelünkön van, amit megpróbálunk kihasználni. Bízunk benne, hogy a tavaszihoz hasonlóan sportszerû, változatos mérkõzés lesz, csak most a mi sikerünkkel ér véget.

Nagy Attila, Nagykáta: - Jól indítottuk a rájátszást, ami lendületet adhat a csapatnak. Tudjuk, hogy csak gyõzelem esetén van esélyünk beérni ellenfelünket a tabellán, így ennek megfelelõen készülünk. Az alapszakaszban egyszer már legyõztük õket, és a tavaszi budapesti meccsen is meg volt az esélyünk. Most is képesnek tartom a csapatomat arra, hogy begyûjtse a három pontot. Bizakodóak vagyunk.

 

 

DEAC ARMADA FUTSAL KLUB - BÁBOLNA NATURAL MEAT TFC
20:30 Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok

Két vesztes csapat találkozik Debrecenben. A csalódottabb a Bábolna lehet, hiszen egy ki-ki mérkõzésen szenvedett vereséget hazai környezetben a Rákosmenti ellen, amivel talán már el is szállt a bajnoki címrõl dédelgetett álmuk. A gondjaikat fokozza, hogy egyik legjobbjuk, Horváth Sándor piros lapot kapott, és három meccsre letiltották. A DEAC mindössze egy cserével utazott el Nagykátára, így nagy illúziójuk nem volt a pontszerzésre. A Káta meg is szórta õket rendesen. Tétje a hazaiaknak igazából nincs az összecsapásnak, hiszen már szinte matematikai esélye sem nagyon van a dobogóra. Ellenben a vendégek, ha életben akarják tartani a második helyért folytatott küzdelmet, mindenképpen nyerniük kell. A papírforma vendéggyõzelmet sejtet, a kérdés, hogy a DEAC milyen kerettel vág neki az esti találkozónak


Nyugati csoport

FEHÉRVÁR F-BALOGH 2000 - FERENCVÁROS

20:30 Székesfehérvár, VOK csarnok

A Fradi hazai pályán kikapott a Dunakeszitõl, míg a fehérváriak izgalmas meccsen verték meg a Külkert így Revelandék három ponttal mennek a zöld-fehérek elõtt az elsõ kör után, így õk lehetnek a nyugodtabbak. Amennyiben a vendéglátók otthon tudják tartania három pontot, nagy lépést tehetnek az osztályozó felé. mert hat pontot nagyon nehéz ledolgozni 4 forduló alatt. Az õsszel a Ferencváros vezetett Fehérváron 2-0-ra, még is kapott végül egy hetest, amibõl a hazaiak táplálkoznak. A tavasszal visszavágott a Fradi, és hasonló arányban verte meg ellenfelét a fõvárosban. A találkozó abszolút három esélyes. A hazai pálya talán a Fehérvár mellett szól, hiszen mindössze a Keszi tudott vendégként nyerni a VOK csarnokban. Nagy közdelemre van kilátás.

Balogh Tamás, Fehérvár: - Újfent csak a következõ mérkõzésre koncentrálunk, nem foglalkozunk a további összecsapásokkal és mások mérkõzéseivel sem hiszen a rájátszás sikeressége csakis rajtunk áll vagy bukik. Abban biztosak vagyunk, hogy a Fradi mindent belead és megpróbál ma Székesfehérváron, hiszen számukra is ugyan annyira fontos ez a 3 pont mint számunkra. Ha játékosaink ismét akkora akarattal játszanak mint egy hete akkor nem lehet semmi probléma.

Nagy Gábor. Ferencváros:
- Sorsdöntõ összecsapásra készülünk, ami meghatározhatja a hátralévõ mérkõzéseket. Az õsszel kikaptunk Fehérváron, de ott is meg volt az esélyünk a gyõzelemre. Ha türelmesen, és fegyelmezetten játszunk, elhozhatjuk a három pontot.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink