NBII Rájátszás, 10. (záró) forduló, BEHARANGOZÓ
2014.05.25 | 00:00
NBII Rájátszás, 10. (záró) forduló, BEHARANGOZÓ

Utolsó fordulójához érkezett a másodosztály rájátszása, ahol igen szorosra és kiegyensúlyozottra sikerült a csoport, ahol a feljutásért és az NBII bajnoki címéért küzdenek a felek. Mindent elmond, hogy még négy csapatnak is van esélye a bajnoki címre, még ha csak matematikailag is és nincs olyan együttes, akinél eldõlt, hogy nem játszhat még osztályozót sem, így mind a három meccsen igen nagy csata várható. Mivel minden találkozónak van tétje, így végül mindegyik derbit egy idõben, hétfõ este 20 órakor rendezik.



BME DOCLER AKADÉMIA II. - FERENCVÁROS-FISCHER KLÍMA
20:00 Csömör, Városi Sportcsarnok

Kijelenthetõ, hogy a legnehezebb dolga a Ferencvárosnak van, hiszen egyedüliként neki nincs a saját kezében a sorsa. Akkor reménykedhetnek a zöld-fehérek, hogy ha több pontot szereznek, mint a Békéscsaba. Vagyis ha a viharsarki együttes nyer, akkor a Fradinak nincs esélye odaérni az 5., osztályozót jelentõ helyre. Amennyiben a csabaiak vereséget szenvednek, a Fradinak elég egy döntetlen is, vagy ha remizik a Békéscsaba, akkor nyernie kell a fõvárosi együttesnek. A sikert ráadásul a legnehezebb ellenfél ellen, a bajnoki cím legfõbb várományosa, a BME ellen kellene elérnie. Az elsõ körben igen emlékezetes csatát vívtak a felek, ahol 2-0-ra vezettek az egyetemisták, majd egyenlített a Fradi, de ellenfelük a dudaszó pillanatában megszerezte a gyõztes gólt. Azóta a Csernai legénység magabiztosabban nyeri meccset, igaz ennek majdhogy nem természetesnek kellene lennie, hiszen több válogatott visszajátszója is van. A Ferencvárosnál legutóbb már új szakvezetõ ült a kispadon, ami jónak tûnik, hiszen magabiztosan nyertek. Az esélyek a BME mellett szólnak, de a Fradi egy-egy meccsre fel tudja magát szívni kellõképpen. Öreglakiék egyébkén gyõzelmük esetén a bajnoki címnek is örülhetnek. Izgalomban nem lesz hiány. Aki élõben szeretné megnézni a találkozóz, az ne automatikusan a Hauszmann Alajos utcába induljon, mert a csarnok felújítása miatt Csömörön kerül sor a találkozóra.


VASAS FUTSAL - PIONEERS VIHARSARKI FC
20:00 Budapest, Vasas Sporttelep

A Vasasnak van még reális esélye a bajnoki címre, igaz neki is csak akkor, ha a BME kikap, míg Kis Jánosék megverik a Békéscsabát. Utóbbira jó esély van, de az angyalföldieknek, ha az aranyérem nem is jön össze, a feljutás már szinte borítékolható. Amennyiben nem kapnak ki három gólnál többel, matematikailag is meg van a feljutás, de ettõl függetlenül a piros-kékek vélhetõen nyerni szeretnének. Ami a vendégeket illeti, még az osztályozós hely a saját kezükben van. Legalább annyi pontot kell szerezni, mint a Fradi, és akkor megvan az 5. hely. Nincs jó formában a csabai alakulat, legutóbbi három meccsüket elveszítették. Igazi kálváriájuk pont mostani ellenfelük ellen kezdõdött, hiszen hiába játszottak döntetlent akkor még listavezetõként a Vasas ellen, a fõvárosiak megóvták az összecsapást jogosulatlan játék miatt, aminek a szövetség helyt adott, így csúsztak vissza az elsõ helyrõl az ötödikre. A látogatókat hajthatja a visszavágási vágy. Nehéz este vár rájuk, de egy meglepetéssel biztosan megvan az osztályozó, vagy ha kikap a Fradi.


DUNATOURS VÁC FUTSAL SE - DF GREEN PET FC
20:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Két olyan csapat találkozik Újvárosban, ahol mind a két félnek van még matematikai esélye akár a bajnoki címre, igaz nem sok. Viszont az egyenes ági feljutásra annál több. Aki nyer, az felkerül az elsõ osztályba, de ehhez a sikerhez a hazaiaknak a döntetlen is elég, mivel négy góllal jobb a gólaránya közvetlen riválisánál. A váciak amennyiben nem nyernek, marad a negyedik hely és a vele járó osztályozó. Az elsõ köt záró meccsén, Vácon remiztek az együttesek, és most is szoros eredmény várható. Az elõzõ játéknapon mind a két oldal nyeretlen maradt. A hazaiak a Fradi otthonában kaptak ki, míg a Dunaújváros a Vasassal remizett hazai környezetben, pontot mentve az utolsó percekben. Igazi három esélyes találkozó.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink