NBII Nyugati csoport - Hibátlan éllovasok
2014.10.09 | 00:00
NBII Nyugati csoport - Hibátlan éllovasok

KORMÁNYÕR SE - TÖRÖKBÁLINTI FSE 4-3 (3-0)
Az alsóházi rangadó rémálomszerûen kezdõdött a vendégek számára. Épphogy elkezdõdött a mérkõzés, és már 3-0 volt az eredményjelzõn. A törökbálintiaknak nem sikerült ráhangolódni a mérkõzésre, amiért nagy árat fizettek. A három bekapott gól után ébredeztek a vendégek, de szünetig nem sikerült szépíteni. Térfélcsere után nagy erõket mozgósítottak a vendégek a szépítésért, így egy igen rohanós második félidõt láthattak a nézõk. Egyik oldalon sem törõdtek különösebben a védekezéssel, futószalagon jöttek a helyzetek mind a két félnél. A rohanásból a vendégek jöttek ki jobban. Elõbb szépítettek, majd a vége elõtt nem sokkal egalizáltak. Már-már úgy tûnt, hogy az egyik pontot megmentik, de az utolsó percben a hazaiak újra megszerezték a vezetést, és ezt már nem engedték ki a kezükbõl a gyõzelmet.

CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - BARÁTI FUTSAL CLUB 2-8 (1-6)
A vendégek nem túl sokan érkeztek a mérkõzésre, de ez sem gátolta meg õket, hogy magabiztosan nyerjenek a Csõ otthonában. Az elsõ félidõben már öt gólos elõnyre tettek szert, így a második félidõ csak formalitás volt. Egyelõre nem tudja tavalyi teljesítményét megismételni a hazai alakulat, amiben szerepet játszik több meghatározó játékosának nélkülözése. A vendégek továbbra is hibátlanok és tartják a lépést a Fradival és a BME-vel továbbra is.

GÖCSEJ SPORT KLUB - TFSE 7-0 (1-0)
A vendégek úgy érezték, meglephetik a zalaegerszegieket, de ez a reményük csak egy félidõn keresztül élt. Hiába játszott fölényben a vendéglátó, az elsõ félidõben mindössze egy gólt tudtak szerezni. Fordulás után aztán elõkerült a góllövõ cipõ, és két gyors góllal a Göcsej eldöntötte a találkozót. Az egyetemisták 3-0 után kissé feladták és szétestek, amit a hazaiak ki is használtak. Magabiztos gyõzelem a vége, és így tapad a Göcsej a három hibátlan együttesre.

ELTE-BEAC - DREAM TEAM FUTSAL 8-2 (4-1)
Megszerezte elsõ gyõzelmét az ELTE. Jól kezdtek az egyetemisták, hamar megszerezték a vezetést, majd a folytatásban növelni is tudták többször az elõnyt. A vendégek mindössze a félidõ végén tudtak szépíteni. A második félidõ is hazai góllal kezdõdött, ami végképp megpecsételte az Álomcsapat sorsát. A vége újabb ELTE gólok, így könnyed hazai siker. A Kénoszt-legénység ezzel megszerezte elsõ gyõzelemét, és megelõzte mostani ellenfelét a tabellán.

FEHÉRVÁR-FUTSAL - BME FC 0-2 (0-1)
Ismét foghíjasan állt ki a BME, de remek védekezésének köszönhetõen nem érzõdött a létszámhiány a mérkõzésen. A hazaiak nem nagyon találtak fogást a vendégek védelmén, és rúgott gól nélkül nehéz meccset nyerni. A góllövéssel ezen az estén az egyetemisták is hadilábon álltak. Mindössze egy szerencsés öngóllal tudtak vezetést szerezni az elsõ félidõben. Fordulás után is csak egyszer tudtak betalálni, de ez is elég volt a gyõzelemhez.

ASTERIX SC - SIÓFOK FC SE 4-4 (1-2)
A forduló elõtt ugyan úgy állt a két csapat. Egy- egy gyõzelem, a többi vereség. A találkozó esélyesének az érdi csapat számított, de nem tudta érvényesíteni nagyobb rutinját és a hazai pálya elõnyét sem. Az elsõ gólra a 10. percig kellett várni. Ekkor a siófokiak megszerezték a vezetést, de mire felkerült az eredményjelzõre a góljuk, már jött az egyenlítés. A vendégek kedvét nem szegte a bekapott gól és nem sokkal késõbb újra vezetéshez jutottak, amit szünetig meg is õriztek. A fordulás után a hazaiak egyenlített ismét, de sokáig nem örülhettek, mert a Siófok újra magához ragadta az elõnyt. Az érdiek nem adták fel és a félidõ közepén újabb egyenlítõ találatot jegyeztek, így kezdõdhetett minden elölrõl. Már csak két perc volt hátra, és a vendégek negyedszer is megszerezték a vezetést, de ezúttal sem tudták megtartani az elõnyt. Az Asterix levitte rögtön kapusát, és egy megpattanó lövéssel negyedszer is egalizált, így maradt az 1-1 pont.

AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU - FERENCVÁROS-FISHER KLÍMA 2-11 (1-4)
Az AC Villám együttese meglepõen kis létszámmal ugrott neki a mérkõzésnek. A kis létszámhoz azonban nem tutyimutyi hozzáállás és produkció társult. Az elsõ pillanattól kezdve igyekezett a hazai gárda letámadni ellenfelét, ami néha elég jól sikerült. A Fradi játékosai bizonyára nem számítottak ilyen ellenállásra, illetve a zöldek játéka amúgy is akadozott. Hosszú perceken keresztül várta a lelkes közönség, hogy végre megszülessen az elsõ gól, ám legnagyobb meglepetésükre nem a vendégek találtak elõbb a hálóba: Szilasi Milán egy kontra támadás végén kirúgta a jobb alsó sarkot.
A folytatásban mindkét oldalon akadtak hihetetlen helyzetek, gyakorlatilag gólfesztivállá is válhatott volna a találkozó, ám az elsõ félidõben Déri Csabi remek helyezkedésének is köszönhetõen a Fradi biztossá tette a mérkõzés kimenetelét. A második félidõt ismét nagy elánnal kezdte Guti Dávid csapata. Nagyon gyorsan szorossá is tehették volna az eredményt, ám szokás szerint kimaradtak a helyzetek. Bár a mérkõzés végére teljesen elkészült erejével a Villám, ezen a meccsen más arcukat mutatták, mint Zalaegerszegen.

Guti Dávid: - Elõször is gratulálok a Fradinak a gyõzelem miatt! Úgy érzem, ebben a meccsben nem volt benne a kilenc gólos vereség. Annyi helyzetünk volt, hogy némi túlzással 13-13 is lehetett volna az eredmény. Sokan azt várták - néhányan nem is titkolták -, hogy húsz gólt lõ a Fradi. Büszke vagyok a játékosaimra, mert a második félidõt egyetlen cserével futották végig. Két perccel a vége elõtt még reménykedtem, hogy megússzuk 10 alatt, ám az utolsó gólt például az utolsó másodpercben kaptuk. Hiába a számtalan helyzetünk, ha nem lõjük be ezeket, akkor a hozzánk közelebb álló csapatok ellen sem mi leszünk az esélyesek. Annak is örülök, hogy nem mi voltunk a leggyengébbek a pályán. Nem szoktam túl sokat foglalkozni a sípmesterekkel, de egyszerûen kabaré volt, amit mûveltek.

Lengyel Béla: - Elõször is gratulálok a hazai csapatnak, hogy nem fel tartott kézzel fogadtak minket. Megint beigazolódott, hogy ha játékosok nem veszik komolyan az összes mérkõzést a bajnokságban, akkor bizony lesz meglepetés. Sajnálom azt is, hogy sokan elhitték, elég a mez a pályára és más nem kell, de legfõképpen azt a pár játékosom sajnálom, aki ma is akart és csak a Ferencvárosi mez élteti õket. Õk ma kevesen voltak, de mégis nyertek! Dolgozunk tovább, mert van min!





 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink