NBII Nyugati csoport
2014.11.12 | 08:01
NBII Nyugati csoport fotok_hirek.asp2  

KORMÁNYŐR SE - CSŐ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA 1 - 5 A vendégek számítottak az esélyesnek, de a hazaiak az első félidőben tartották a lépést. Ennek köszönhetően 1-1-es döntetlennel mehettek a csapatok pihenőre, de fordulás után kidomborodott a nagyobb tudás. A Kormányőr elfáradt, amit a vendégek ki is használtak és végül könnyedény gyűjtötték be a három pontot.

GÖCSEJ SPORT KLUB - TÖRÖKBÁLINTI FSE - ELMARADT A vendégek létszámhiányra hivatkozva lemondták a mérkőzést. No comment...

ELTE-BEAC - ASTERIX SC 7-7 (5-2) Ellentétes félidőt láthattak a mérkőzésre kilátogatók. Az első játékrészben a hazaiak domináltak, több helyzetük is akadt, amivel jól sáfárkodtak, így három gólos előnnyel mehettek szünetre a Kénoszt-legények. Ekkor kevesen gondolták, hogy az egyetemistáknak a végén még az egy pontnak is örülniük kell. A térfélcsere után magára talált az Asterix, és folyamatosan dolgozta le a hátrányát, majd miután egyenlített, a vezetést is megszerezte, amit növelni is tudott. A hajrá előtt két gólos volt az előnyük, de az ELTE nem adta fel, és a már megnyertnek hitt meccsből legalább az egyik pontot megmentette.

FEHÉRVÁR-FUTSAL - SFC SE 9-1 (4-0) Sokáig nem láthattak gólt a nézők, nem nagyon találták a csapatok a góllövő cipőjüket, majd a 16. percben megszakadt a gólcsend, és beindult a hazai henger. A szünetig négy gólt szereztek a fehérváriak, majd fordulás után további ötöt, így magabiztos sikert arattak. A vendégektől mindössze egy szépítő becsület gólra futotta.

BME FC - TFSE 8-3 (2-2) A TF idén már okozott meglepetést, és most is valami hasonlóra készült. Ennek megfelelően tartották magukat. Hiába dominált az ellenfél, az eredményben nem mutatkozott meg, hiszen sokáig nem tudott ellépni a hazai alakulat. Egészen a második félidő közepéig kiegyenlített volt a találkozó, és úgy tűnt, újabb meglepetés lehet a vége a TF részéről, de a hajrát jobban bírta a Csernai-legénység és a végére magabiztos győzelmet arattak, amivel tapadnak a Győrújbarátra.

AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU - BARÁTI FUTSAL CLUB 2-10 (1-5) A Villám célja a tisztes helyt állás lehetett az éllovas ellen, és ez végülis össze is jött. A vendégek 10 perc alatt lerendezték a három pontot, négy rúgott góllal, utána pedig kényelmesen játszottak. A hazaiak 8 güllal kaptak ki, de ha jobban sáfárkodnak a helyzeteikkel, akkor szorosabbá tehették volna a mérkőzést. A győrieknek most jönnek az igazi erőfelmérők, három rangadóval.

FRADI FUTSAL-FISHER KLÍMA - DREAM TEAM FUTSAL 6-2 (1-1) Előzetesen úgy tűnt, hogy a Fradinak nem jelenthet gondot a Dream Team legyőzése, és csak a gólarány lesz kérdéses. Mint utóbb kiderült, nem így történt. A vendégek lelkesen és szervezetten játszottak, és a vezetést is megszerezték, míg a zöld-fehérek csak szenvedtek. Hiába kerültek helyzetbe, rendre elpuskázták azt. A hazaiak azért egyenlíteni tudtak, így legalább döntetlennel mehettek szünetre. Fordulás után hamar megszerezte a vezetést a Fradi, de a vendégek rögtön válaszoltak, így kezdődhetett minden elölről. A folytatásban nyomtak a vendéglátók, de a kékek állták a sarat. Már-már úgy tűnt, hogy bekövetkezhet a bravúr, de végül a 35. percben góllá érett a hazai nyomás, és innentől már ment minden a maga útján. Lengyel Béla tanítványai újabb három gólt szereztek, és ha a vártnál lényegesen nehezebben is, de begyűjtötték a három pontot. A DT minden dicséretet megérdemelt, mert hősiesen küzdött, és nem sok hiányzott, hogy a szezon egyik legnagyobb meglepetését okozza.

Fotók: Németh Andrea hirkep.asp hirkep.asp1 hirkep.asp2 hirkep.asp3 hirkep.asp4
Hírdetés

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink