NBII Közép csoport
2014.11.12 | 08:13
NBII Közép csoport fotok_hirek.asp3  

RÁBA ETO II-DUNAKESZI KIN - ÚJPEST FC-220 VOLT 17-5 (6-1) A sereghajtó az éllovas otthonában. Az Újpest idei szezonja a tavalyit is alulmúlja eddig. Mindössze egy pont a nyitó fordulóból, azóta csak sima vereségek. Ezek fényében csak az volt a kérdés, kijönnek e a vendégek szorosabb különbségű vereségből. Mint utóbb kiderült, nem úszták meg az újabb pofont. A Kinizsi könnyedén alakította ki a helyzeteit és váltotta gólra. Az első félidőben még csak 5 gól volt a különbség, de a fordulás után kiütötte ellenfelét a Kinizsi. A lilák öt szerzett góljukat is csak annak köszönhetik, hogy a Kinizsi inkább csak a támadással törődött, hogy kiszolgálja közönségét.

KSK-LIMES SE - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS 5-4 (3-1) Továbbra is szállítja a gólokat a hazaiak fiatal támadója, Kleisz Márk, aki már így 30 gól felett jár. Újabb három gólt jegyzett, amivel nagyban hozzájárult csapata újabb sikeréhez, amivel már negyedik a Limes. A vendéglátók elhúztak három góllal az első félidő közepére, de a vendégek szépíteni tudtak még szünet előtt, így megmaradt a remény a pontszerzésre. A fordulás után tovább zárkózott a Tolna, de a hajrá ismét a hazaiaké volt, akik bebiztosították a győzelmet. A vendégek csak szépíteni tudtak a legvégén.

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC - AIRNERGY FC 9-7 (5-4) Előzetesen a vendégekre írtuk, hogy a találkozó esélyesei, de a hazaiak ránk cáfoltak. A fővárosiak irányították az összecsapást, míg a vendéglátók sündisznó pozíciót felvéve védekeztek és abból kontrákra építve próbáltak eredményesek lenni. A taktika bejött, az Airnergy nem nagyon találta a bunkerjáték ellenszerét, ráadásul a hazaiak kontrái rendre életveszélyesek voltak. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol az egyik, hol a másik fél vezetett, de szünetre a Vásárhely mehetett előnnyel. A második félidőben fáradni látszottak a vendégek, de ennek ellenére harmadjára is egalizáltak, de sokáig nem örülhettek, mert újra gólt kaptak.  A folytatásban érezhető volt, hogy amennyiben újabb gólt szerez a Bódi-legénység, nem nagyon lesz visszaút a pestiek számára, és így is történt. A lelkesen és fegyelmezetten játszó hazaiak újabb gólt szereztek, amivel eldőlni látszott a találkozó. A vendégek kitámadtak, de újabb gólokat kaptak. A hajrában még tudtak kozmetikázni az eredménye, de a három pont teljesen megérdemelten lett a Hódmezővásárhelyé lett.

UTE - GÖDI SE FUTSAL 2-5 (1-2) Igazi alsóházi rangadóra került sor, ahol jó esélye volt a Gödnek megszerezni a három pontot, és élt is a kínálkozó lehetőséggel. Szoros csatát hozott az összecsapás, ahogy várható volt. Hiába léptek meg a vendégek két góllal, az újpestiek egalizáltak. A második félidő közepén újra vezetést szereztek a gödiek, amire már nem tudott válaszolni a hazai alakulat. ráadásul a hajrában még két gólt szereztek a vendégek, így övék lett a három pont először a bajnokságban.

DUNATOURS VÁC FSE - PAFC-MITRE 10-3 (5-1) A Vác formába lendült, amit ezen a mérkőzésen is igazolt. Jól kezdtek, és néhány perc alatt 3 gólos előnyre tettek szert, ami meg is határozta az egész találkozót. Szünetre már négy volt az előnyük és a térfélcsere után csak a különbség volt kérdéses. A Piliscsaba ezúttal nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit eddig a bajnokságban, így nagyobb vereségbe futott bele. A hazaiak tartják a lépést a Keszivel és csak rosszabb gólarányukkal maradnak le a dobogó tetejéről.

MTK BUDAPEST - SZTE EHÖK SE 4-7 (0-4) Előzetesen ez a találkozó tűnt a forduló rangadójának, hiszen az MTK, ahogy telnek a fordulók, úgy nyújt egyre jobb teljesítményt. Az első félidőben a vendégek domináltak és kiváló kapusteljesítmény mellett meggyőző előnyre tettek szert, hiszen 0-4 volt az eredményjelzőn a szünetben.  A második játékrészre megtalálták a hazaiak a góllövő cipőjüket, és 10 perc alatt ledolgoztak 3 gólt, de egyenlíteni nem sikerült, majd újra a Szeged percei következtek, és újabb két találattal eldöntötték a meccset, amivel tartják a dobogót és egy pontra vannak a két éllovastól.

1988 DÉLI FC - GARVITTAX 6-8 (3-5) A Vasas fiataljai megszorították legutóbb a Kinizsit, így azt lehetett gondolni, hogy a Garvittax ellen könnyed győzelmet aratnak majd, de a vendégek ezt nem így gondolták. Villámrajtot vettek Vitányiék, és 5 perc alatt három gólos előnyre tettek szert, amivel meg is alapozták a mérkőzést. A hazaiak próbáltak kapaszkodni, de a vendégek tartották az előnyüket. A fordulás után nagy erőket mozgósított a vendéglátó, aminek köszönhetően megfordították az eredményt és a félidő közepén már ők vezettek. Ekkor úgy tűnt, helyre állt a világ rendje, de a Garvittax nem adta fel, és fordítani tudott, majd a hajrában megadta a kegyelemdöfést, megszerezve a három pontot, ami a forduló talán legnagyobb meglepetése.
Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink