NBII Keleti csoport - Futsal ünnep Csengeren
2014.09.24 | 00:00
NBII Keleti csoport - Futsal ünnep Csengeren


 

KASTÉLYDOMBI SE MONOR - RTK-VASLÓ 11-2 (7-0)
Az elsõ forduló után ismét kiütötte aktuális ellenfelét a Monor. A hazaiak gólfelelõse, Simon Zsolt a találkozó elején jelezte, hogy itt ma csak õk nyerhetnek. Számára elég volt néhány perc, hogy klasszikus mesterhármast jegyezzen, és ezzel eldöntse a találkozót. A folytatás csak formalitás volt. A mérkõzésen végig nagy fölényben voltak a hazaiak, és akár nagyobb arányban is nyerhettek volna.

NYÍRGYULAJ KSE-ROMHÁNY SE 9-0 (6-0)
A vendégek mindössze egy cserével utaztak el a mérkõzésre, így vérmes reményeik nem lehettek. A hazaiaknál hiányzott a csapat leggólerõsebb játékosa, de ezen az estén nem volt jelentõsége, mert így is könnyedén jegyezték a találatokat. A mérkõzés már az elsõ félidõ közepére eldõlt. A vendégek becsületére legyen mondva, hogy a sima elsõ játékrész után, volt tartásuk, és nem szórták meg õket a folytatásban.

BÁBOLNA-NATURAL MEAT-ENERGIA SC GYÖNGYÖS 5-6 (3-2)
Legjobbjait nélkülözve utazott el a mérkõzésre a Gyöngyös, még is sikerült begyûjtenie a három pontot a keleti csoport egyik rangadóján. A vendégeknél hiányzott Csoszánszki, és Berkes, és ezek fényében úgy tûnt, a hazaiak az esélyesebbek. Az elsõ félidõben jól játszottak a vendéglátók, és szünetben még vezettek, de az elsõ fordulóhoz hasonlóan, most is elfáradtak a folytatásra, és az erõvel jobban bíró vendégek megfordították az eredményt, pedig fele olyan hosszú volt a kispadjuk.

MVFC-BERETTYÓÚJFALU II.-PESTSZENTLÕRINCI SFA 10-2 (6-0)
A hazaiaknál ismét volt egy komplett sornyi visszajátszó, így eleve õk számítottak a favoritnak. A vendégek mindössze két cserével érkeztek, így nem volt reális esélyük a pontszerzésre. A Mezei végig irányította az összecsapást és könnyedén szerezte góljait. A fõvárosiak mindössze a hajrában tudtak Soóky duplájával kozmetikázni az eredményen.

DEAC-KINCSEM LOVASPARK SE 3-5 (1-1)
A forduló rangadóját rendezték Debrecenben. Kiegyenlített küzdelmet hozott a mérkõzés, ugyan annyi lehetõsége volt mind a két oldalnak a gólszerzésre, így nem volt meglepõ, hogy döntetlennel mentek a csapatok szünetre. A folytatásban is hasonló volt a játék képe, de a második félidõ közepén a Káta kihasznált egy hazai rövidzárlatot, és két perc alatt hármat rúgott, ami döntõnek bizonyult. Utána a DEAC hiába szaladt az eredmény után, már csak a szépítésre futotta. Az érétkes három pont a Nagykátáé lett.

REAC SISE FUTSAL-MAG-LOC TEAM CFT 5-1 (1-1)
A gödöllõi fiatalok legutóbb remekül helyt álltak a Mezei-Vill ellen, ahol megmutatták, hogy a felnõtt bajnokságban is megállják a helyüket. Ezúttal nem tudott velük tartani a játékos-edzõjük, Baranyai Pál, ami nagy veszteség a számukra. Most ahhoz a REAC-hoz látogattak, akik magabiztosan nyertek az elsõ körben. Az elsõ félidõben hiába voltak fölényben a rákospalotaiak, döntetlennel mentek szünetre a felek. Térfélcsere után a hazaiak nagyobb sebességre kapcsoltak és a fiatal vendégek nem bírták, így végül ismét nyertek Kis Tamásék.

CSENGER-MMSZ SE 5-3 (2-1)
Történelmi meccsre készültek a hazaiak, hiszen a csapat életének elsõ hazai NBII-es bajnokijára került sor. Igazi futsal láz volt a városban, mindenki a meccset várta, ami meg is látszott, hiszen telt ház, közel 500 nézõ fogadta a csapatokat. A hangulat hibátlan, már csak egy hazai gyõzelemre volt szükség, hogy teljes legyen az összkép. Az ellenfél az MMSZ volt, akik kissé foghíjasan érkeztek. Az elsõ félidõben a hazaiak fokozták a hangulatot, hamar vezetést szereztek, amit a félidõ derekán egyenlítettek ki a vendégek. A félidõ hajrája aztán a vendéglátóké lett, akik újra megszerezték a vezetést, így õk pihenhettek elõnnyel. Fordulás után rögtön jött a hidegzuhany a hazaiaknak, egalizált a Tóth legénység. A folytatásban sokáig nem esett gól, majd a játékrész közepén a Csenger egy perc alatt kétszer is betalált, majd néhány minutummal késõbb jött a kegyelemdöfés és már három volt közte. A monori számára innen már nem volt visszaút, mindössze egy hajrában szerzett találattal csak szépíteni tudtak. A meccs végén jöhetett az eufórikus hazai ünneplés, amely még a meccs után egy órával is tartott. Úgy tûnik, Csenger egy üde színfolt lehet a magyar futsal térképén.





 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink