NBII 9. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.11.17 | 08:52
NBII 9. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő fotok_hirek.asp16  

Nyugati csoport BARÁTI FUTSAL CLUB - GÖCSEJ SPORT KLUB 20:00 Győrújbarát, Városi Sportcsarnok A nyugati csoportban a forduló összecsapására kerül sor Győrújbarátban, ahol a hazaiak egyedüliként hibátlanok a másodosztályban, míg a vendégek harmadikok a tabellán, amennyiben a vesztett pontokat nézzük. A vendéglátók legutóbb könnyed győzelemmel hangoltak az AC Villám otthonában. A győriek eddig 100%-os mérleggel rendelkeznek, de az is igaz, hogy eddig nem játszottak még egyik élcsapattal sem, így a következő fordulókban fog kiderülni, igazából hol is tart az együttes. A Göcsej rápihenhetett a rangadóra, mert legutóbb nem utazott el hozzájuk a Törökbálint. Jó meccsre van kilátás.

SFC SE - AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU 20:00 Siófok Város Kollégiumának Sportcsarnoka Alsó házi találkozót rendeznek Siófokon. Érdekesség, hogy a vendéglátók otthoni környezetben még nem szereztek pontot, csak idegenben, így eddig nem lehetett mondani, hogy éltek volna a hazai pálya előnyével. Most ez a rossz sorozat megszakadhat, a sereghajtó ellen. A Villám nem rég megszerezte első győzelmét, de azóta két nagyobb vereségbe szaladt bele. Amennyiben teljes kerettel tudnának elutazni a találkozóra, lenne esélyük egy újabb bravúrra, de ellenkező esetben ismét belefuthatnak egy nagyobb arányú vereségbe is.

ASTERIX SC - FEHÉRVÁR-FUTSAL 20:45 Érd, Treff Sportcsarnok Kissé hullámvölgyben vannak az érdiek. Legutóbbi 5 meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni. Legutóbb közel álltak a győzelemhez az ELTE ellen, de hiába fordítottak több gólos hátrányból, a hajrában kicsúszott a kezükből a győzelem. A Fehérvár nem szerepel rosszul, hozták a kötelező meccseket eddig, de a rangadókon nem sikerült eddig nyerni, így nem könnyű az előrelépés. Most egy újabb nyerhető összecsapás következik a számukra, ami nem ígérkezik könnyűnek, de győzelem esetén elszakadnának a mögöttük állóktól. 

TFSE - KORMÁNYŐR SE 21:00 Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium A TF legutóbb jól állta a sarat a BME ellen és csak a hajrában kapitulált. Jó formában vannak az egyetemisták, ami ha kitart még, akkor magabiztosan verhetik aktuális ellenfelüket. A Kormányőr is legutóbb egy félidőn át tartotta magát a Cső ellen, de a második félidőben már nem tudta tartani a lépést. Most egy hasonlóan nehéz mérkőzés következik a számukra. A Póta-legénységnek kötelező lenne a győzelem, amivel megerősítenék hetedik helyüket a tabellán. Meglepetés lenne a vendégek pontszerzése.

Közép csoport

SZTE EHÖK SE - KSK-LIMES SE 18:30 Deszk, Városi Sportcsarnok Kevesen gondolták, hogy az ősz felénél a két csapatot mindössze egy hely fogja elválasztani a tabellán és a dobogóért küzdenek majd egymás elleni mérkőzésen. Az várható volt, hogy a Szeged ott lesz elől, de az újonc Limesre kevesen voksoltak volna. A Vendégek ötös győzelmi szériában vannak, amiből az utolsó háromnál egyaránt csak egy góllal nyertek, viszont ugyanúgy járom pontot adtak érte. Most nehéz dolguk lesz a Szeged vendégeként, akik legutóbb a Fővárosban nyertek rangadót az MTK ellen, így kellő önbizalommal várhatják a találkozót. Ha a Cserenkó tanítványok nyernek, tartják a lépést a két élen állóval és leszakítják magukról aktuális riválisukat. Ha tippelnünk kellene, hazai győzelemre voksolnánk.

AIRNERGY FC - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 19:30 Budapest / Népliget /, Építők Sportcsarnok A hazaiak legutóbb váratlan vereséget szenvedtek Hódmezővásárhelyen, ami után visszább is csúsztak a tabellán. Most a listavezető Dunakeszit látják vendégül, akik magabiztosan menetelnek. Az előző játéknapon az Újpest Futsalt ütötték ki. Most is ők az esélyesek, és ha az élen akarnak telelni az ilyen meccseken kötelező a három pont. A fővárosiaknak össze kell szedni magukat, mert ha szeretnének jó eredményt elérni, akkor sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, mint legutóbb. ÚJPEST FC-220 VOLT - GARVITTAX 20:20 Budakalász, MegAréna Igaz alsóházi csata várható. A Gervittax már hét pontot gyűjtött, legutóbb a Vasas II otthonában hajtott végre bravúrt, míg az Újpest továbbra sem tudja elkapni a fonalat. Ezúttal a Dunakeszi szórta meg őket. Most talán van esélyük végre a győzelemre, de ha most is kikapnak, nehéz elképzelni, ki ellen lehetne esélyük. Három esélyes a találkozó.

PAFC-MITRE - MTK BUDAPEST 20:30 Piliscsaba, VM KASZK Szakképző Iskola Érdekes meccsnek tűnik ez a párosítás. A hazaiak jól kezdték a szezont, három győzelemmel, de legutóbbi 5 meccsükből mindössze egyszer hagyták el győztesen a pályát. Legutóbb nagyarányú vereséget szenvedtek Vácon. Az MTK az előző fordulóban kikapott hazai környezetben a Szegedtől, de előtte négyszer nyert zsinórban. Most nehéz megjósolni az esélyeket. A hazai pálya a Piliscsaba mellett szól, de a vendégek képesek rá, hogy elhozzák a három pontot.

1988 DÉLI FC - DUNATOURS VÁC FSE 20:30 Tököl, Városi sportcsarnok A hazaiak nagy meglepetésre kikaptak a Garvittaxtól legutóbb, igaz nem volt kapusuk. Elég rapszodikus a teljesítményük, hiszen előtte lévő meccsen meg majdnem pontot szereztek a listavezető ellen. Nagy kérdés, most melyik arcukat mutatják, ami befolyásolhatja a mérkőzést. A Vác remek formában. Első fordulóbeli veresége óta hibátlan teljesítményt nyújt. Ennek köszönhetően egyforma ponttal állnak a Kinizsivel az élen, és ha szeretnék megőrizni ezt, akkor kötelező a győzelem. Nagy valószínűség szerint be is gyűjtik a három pontot.

GÖDI SE FUTSAL - HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC 21:00 Göd, Balázsovits János Sportcsarnok Mind a két fél győzelemmel zárta az előző fordulót. A Göd megszerezte első győzelmét, amivel talán kicsit visszajöhet az önbizalmuk. Erre szükségük is lehet, mert ellenfelük az a Vásárhely lesz, akik szép győzelmet arattak az Airnergy ellen.  A vendégek igen szervezett védekezést mutattak be, és ha ezt meg tudják ismételni, akkor jó esélyük van ismét a sikerre. Persze ehhez a vendéglátóknak is lesz egykét szavuk.

Keleti csoport - Megyei rangadó Nyírbátorban

NYÍRGYULAJ KSE - CSENGER 18:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok Ilyen sem volt még. A futsal NB II. Keleti-csoport kilencedik, hétfő estére rendelt fordulójában Nyírgyulaj-Csenger mérkőzést (kezdés: 18 óra) tudnak le. Mégpedig a nyírbátori sportcsarnokban, a Berecz Zsolt játékos-edző vezérelte házigazda ugyanis „itt van" otthon. A hazaiak az ötödik, míg a szatmáriak a hatodik helyen táborozva várják a megyei rangadót, az egy pontos különbség is jelzi - az élcsoporthoz tartozó felek csatája kiérdemli a megkülönböztetett figyelmet. A vendégeket minden bizonnyal jó néhány szurkolójuk elkíséri, és nyilván a gyulajiakat sem hagyják cserben a drukkerek, ami garancia a remek hangulatra. Érdekes lesz továbbá, a góllövőlistát vezető Berecz Zsolt (28 találat), illetve a vonatkozó rangsorban második, csengeri Mándi László (18 találat) külön párbaja. szon.hu 

BÁBOLNA-NATURALMEAT - REAC SISE FUTSAL 19:00 Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola Igazi hatpontos meccset rendeznek Törökszentmiklóson. Egyformán áll a két csapat a tabellán, egyaránt 11 ponttal. Mind a két fél nagyobb vereséget szenvedett legutóbb. A Bábolnát Berettyóújfaluban ütötték ki, mag a REAC hazai környezetben kapott ki a Nyírgyulajtól nagyobb arányban. Nehéz megjósolni, hogy most mire számíthatunk. Aki nyer, az kicsit elléphet az alsóháztól.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - PESTSZENTLŐRINCI SFA 19:00 Gyöngyös, városi Sportcsarnok A Gyöngyös legutóbb két pontot bukott el Gödöllőn, amit szeretnének Berkesék kijavítani, amire ideális ellenfél lehet a fővárosi alakulat. A Pestszentlőrinc eddig idegenben nem szerzett még pontot, és most is kevés esély van rá, hogy ez a negatív sorozat megszakadjon, bár a hazaiak képesek váratlan dolgokra. Amennyiben a Gyöngyös hozza formáját, begyűjtik a három pontot.

DEAC - MVFC BERETTYÓÚJFALU II. 19:30 Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok A keleti csoport rangadóját rendezik Debrecenben. A két együttes a tabella tetején áll, ahol csak a gólarány miatt szorul a második helyre a DEAC. Ami befolyásolhatja a találkozót, hogy a vendégek első csapata hétfő délután elutazik Barcelonába az Elit körre, így nem számíthatnak visszajátszókra. Ezek ellenére képes lehet a bravúrra a Szitkó alakulat, de ezek fényében a debreceniek tűnnek az esélyesebbnek. A mérkőzés abszolút három esélyes, nehéz megjósolni, ki fog nyerni. Döntetlen is elképzelhető, aminek a Kincsemesek örülnének a legjobban.

RTK-VASLÓ - MMSZ SE 20:00 Budapest, Újlak u. Általános Iskola A csoportban már csak az RTK áll pont nélkül és most a szintén alsóházhoz tartozó MMSZ-t fogadják, így talán bizakodhatnak első sikerükben. A vendégek legutóbb megszerezték második győzelmüket, amivel megkezdték a felzárkózást a középmezőnyre. Az a győzelem akkor érhet sokat, ha most is sikerrel járnak. Az esélyek mellettük szólnak, de csak akkor, ha szebbik arcukat mutatják.

KASTÉLYDOMBI SE - KINCSEM LOVASPARK SE - HALASZTVA 2014.11.20 Csütörtök 19:30
Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink