NBII 5. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek
2013.10.11 | 00:00
NBII 5. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek


Nyugati csoport



BME DOCLER AKADÉMIA II. - FERENCVÁROS

19:30 Budapest/Népliget/, Építõk Sportcsarnok

A forduló rangadóját rendezik a Népligetben. A veretlen egyetemisták fogadják a hibátlan Fradit. A hazaiak jól állnak, de mindössze egy magabiztos gyõzelmet arattak, a többi meccsük igen nyögvenyelõsre sikerült, ráadásul a Csõ ellen csak nagy szerencsével mentettek pontot. Ráadásul az NBI-nek fontos meccse van hétfõn, így nem lesz visszajátszójuk, így igen nehéz dolguk lesz. A Fradinak eddig nem volt nehéz dolga, mivel lényegesen gyengébb játékerõt képviselõ csapatok ellen játszottak, így mindössze a gólarány volt csak kérdéses. Talán a mostani lesz a legnehezebb ellenfele a bajnokságban, de a sikerük elvárható, hiszen a keretük jóval erõsebb, mint az egyetemistáké.


TÖRÖKBÁLINTI FSE - KÜLKER SC - DUPONT

20:30 Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium

A hazaiak a legutóbbi fordulóban megérezhették a siker ízét, hiszen egy huszáros hajrával, két gólos hátrányból fordítva verték meg a Kelent, megszerezve elsõ gyõzelmüket. Most lényegesen nehezebb dolguk lesz az eddig hibátlan mérleggel bíró Külker ellen, akik négybõl négyet nyertek. Most is õk a toronymagas esélyesek, és vélhetõen rutinból lehozzák a találkozót.


CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - GÖCSEJ SPORT KLUB

21:00 Budapest, MAFC Sportcsarnok

Mind a két csapat az elõzõ fordulóban elszenvedte elsõ vereségét nagy küzdelemben. A Csõ a Külker vendégeként kapott ki minimális különbséggel, míg a Göcsej hazai környezetben veszített a BME ellenében. A vendégekre újabb nehéz feladat vár péntek este, hiszen nekik a hosszú utazás fáradalmaival is meg kell küzdeni. A Monti a héten még letudta a magyar kupa meccsét is, amit ugyan megnyert, de csak az eredménynek tudtak örülni, a mutatott játéknak nem. Amennyiben az ott mutatott teljesítményt nyújtják, könnyen csalódás érheti õket. Ellenben, ha a Külker ellni játékot hozzák péntek este, nem marad el a sikerük, és érvényesíthetik a hazai pálya elõnyét.


KORMÁNYÕR SE - ASTERIX SC ÉRD

21:30 Budapest, SINOSZ Sportcsarnok

Érdekes meccs lesz a két csapat összecsapása. Annak ellenére, hogy a hazaiak eddig nem szereztek pontot, minden meccsen méltó ellenfelek voltak. Most sem õk talán az esélyesek, de a három pont megszerzése nem egyértelmû, annak ellenére, hogy a vendégek eddig várakozáson felül, remekül szerepelnek. Legutóbb az érdiek kisebb bravúrt hajtottak végre azzal, hogy otthon megverték a fehérváriakat, igaz nagyobb árat fizettek érte, hiszen egyik legjobbjukat elveszítették kiállítás miatt. Ráadásul több sérültjük akad, így a hazaiak bizakodhatnak elsõ pontjuk vagy pontjaik megszerzésében.

Közép csoport


DUNAÚJVÁROSI FÕSIKOLA GREEN PET FC - ÚJPESTI FC-220 VOLT

19:45 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Az Újpest jó kezdés után megtorpant és két vereséget szenvedett el, így az elsõ helyrõl visszacsúszott a hetedikre, amirõl akár még tovább is csúszhat, hiszen péntek este sem õk az esélyesek a Dunaújváros otthonában. A hazaiak a Kinizsi otthonában elszenvedett vereséget leszámítva magabiztosan szerepelnek, és összes meccsüket hozták a kupát beleértve. Most is az õ gyõzelmük prognosztizálható. Nagy meglepetés lenne, ha elmaradna az egyetemisták sikere.


ROMHÁNY SE - GÖDI SE FUTSAL

20:30 Kartal, Kovács László Sportcsarnok

A listavezetõ fogadja a gödi csapatot, ami nem okozhat számukra nehézséget. A vendégek annak ellenére, hogy már hat pontnál járnak újoncként, nem sok esélyük van az újabb pontok gyûjtögetésére. A két gyõzelmüket a két sereghajtó ellen szerezték, míg a hazaiak jóval erõsebb ellenfeleket vertek meg. A gyõztes kiléte nem kérdés, csak a gólarány mértéke az.


Keleti csoport



VASAS FUTSAL - ÓZD VÁROSI SE

20:00 Budapest, Vasas Sportcsarnok

Újabb nehéz feladat vár az ózdiakra. A vendégeknek nem könnyû a sorsolásuk, hiszen 4 meccs alatt a harmadik rangadón kell pályára lépniük, ráadásul a hosszabb utazás sem segíti a helyzetüket. Az elmúlt két rangadóból nem jöttek ki túl jól, mindössze egy pontot szereztek, így ha oda szeretnének érni az elsõ két hely valamelyikére, akkor már nem nagyon hibázhatnak, mert nagy lesz a lemaradásuk, amit nem lesz könnyû ledolgozni. Ami a Vasast illeti, legutóbb elveszítette hibátlan mérlegét, hiszen döntetlenre végzett a Monor ellen, ami nem mondható rossz eredmények, de gyõzelmet szalasztottak el. Amennyiben most az angyalföldiek teljes kerettel tudnak kiállni, jó esélyük van otthon tartani a három pontot.


MMSZ SE - MVFC BERETTYÓÚJFALU

20:30 Monor, Szterényi János Szakközépiskola

Két nulla pontos csapat találkozik Monoron, de a két fél helyzete merõben eltérõ. A hazaiak eddig kilátástalanul szerepelnek. 4 meccsen közel 50 gólt kaptak, és esélyük sem volt semmire, addig a vendégek közel álltak a pontszerzéshez a Törökszentmiklós vendégeként is. Érdekesség, hogy a vendégek eddig csak idegenben léptek pályára a bajnokságban. Ez a harmadik meccsük, de az elsõ, ahol vélhetõen gyõztesen hagyják el a pályát.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink