NBII 5. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2013.10.14 | 00:00
NBII 5. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő






Nyugati csoport



AC VILLÁM GEOBUSZ.HU – RÁBA ETO

20.00 Érd, Treff Sportcsarnok

Két találkozó maradt hátra a hatból az NBII Nyugati csoportjában. Ha valaki arra kérne, hogy tippeljünk, hogy kié lesz ezeken a mérkõzéseken a három pont, ennél a párosításnál lenne a legkönnyebb helyzetünk. Bár a gyõri fiatalok teljesítménye egyelõre elmarad az elsõ csapatukétól (két gyõzelem, két vereség eddig), most az utazás ellenére is egyértelmûen õk az esélyesek a sereghajtó AC Villám ellen. A hazai csapat továbbra is küzd hiányzói megfelelõ pótlásával.


FEHÉRVÁR FUTSAL – KELEN SC

20:30 Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok

A nyolcadik fogadja a tizedik helyezettet. A szezon megkezdése elõtt kevesen gondolták volna, hogy ez a párosítás az ötödik fordulóban a Fehérvár-Kelen lesz. A tavaly a rájátszásba jutó Fehérvár egyelõre csak egy gyõzelmet szerzett idén, ráadásul a múlt heti Érd elleni vereség alkalmával nem csak a három pontot, hanem csapatuk vezetõjét is elveszítették. A Kelen még ennél is rosszabbul áll. Bár újonc, a kupában a Fradi ellen mutatott teljesítményük a tabella elsõ felébe predesztinálta õket, ennek ellenére még pontot sem tudtak szerezni. Mivel a Fehérvár otthon általában jobban teljesít, õk az esélyesek. Ám ha a Kelen összekapja magát, második soruk pedig teljesítményben fel tud zárkózni az elsõhöz, akár meglepetést is szerezhetnek. Kérdés, kinek sikerül javítani.


Közép csoport

UTE – GARVITTAX

18:30 Budapest, Halassy Olivér Sportközpont

Az ötödik forduló végére a Közép csoportban is legalább eggyel kevesebb 0 pontos csapat lesz. Mind az UTE, mind a Garvittax elveszítette eddigi összes találkozóját, ám míg elõbbi csak kétszer, utóbbi már négyszer is kikapott. Nehéz tippelni, de a hazai pálya talán UTE sikert jelez elõre. Ha lenne NBIII, akkor írhatnánk, hogy kiesési rangadó, de így csak simán, egy igazi hat pontos, alsóházi rangadóra kerül sor.


DUNATOURS VÁC FUTSAL SE – PAFC

20:00 Vác, Városi Sportcsarnok

Az elõzõ körben a vártnál simábban gyõzte le a Vác az Újpestet, így megkezdte a felzárkózást az élmezõnyhöz. Hétfõn a Piliscsabát fogadják. Az újonc PAFC két sikerével már el is helyezkedett a középmezõnyben, nagy meglepetés lenne, ha feljebb tudnának zárkózni. A hazai csapat a mérkõzés esélyese. Nagy valószínûség szerint nem hibáznak Burziék.


ELTE-BEAC - DECATHLON TOLNA-MÖZS

20:15 Budapest, BEAC Sportcsarnok

Óriási lehetõséget szalasztottak el az egyetemisták a múlt héten, amikor a tartalékosan felálló Dunakeszitõl nem tudták elhozni a három pontot. Az egyébként jól erõsítõ ELTE egyelõre az elvárások alatt teljesít, kötelezõ gyõzelmeiket hozták, rangadóikat elbukták. A hétfõi az elõbbi kategóriájába tartozik, még annak ellenére is, hogy a Tolna már nem áll pont nélkül, miután a múlt héten hazai pályán verték az UTE-t. A tavalyi bajnokságban az egyetemisták nyertek, de megszenvedtek akkor a csere nélkül érkezõ vendégekkel. Most elvileg nyugodtabb meccsre számíthatnak.


DREAM TEAM - DUNAKESZI
Elhalasztva november 1-re.



Keleti csoport

PIONEERS VIHARSARKI FC - ENERGIA SC GYÖNGYÖS

20:00 Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola

Magabiztosan szerepel a hazai együttes a bajnokságban. Eddig hibátlan mérleggel állnak a dobogón, és jó esélyük van arra, hogy folytassák a kiváló sorozatot. Ellenfelük a gyöngyösi alakulat, akik még csak két mérkõzésen vannak túl, ahol 50%-os a mérlegük. A vendégük egy nagy arányú gyõzelemmel hangoltak, ahol gyakorolhatták a helyzetkihasználást, amire nagy szükségük lehet idegenben.. A Viharsarki együttes az esélyesebb, de a Berkes legénység tudása legjavát nyújtja, borsot törhet a Viharsarki együttes orra alá.


SALGÓTARJÁNI VSE - SZTE EHÖK SE

20:00 Salgótarján, Városi Sportcsarnok

Mind a két csapat három ponttal áll a tabellán, azzal a különbséggel hogy a szegediek egy meccsel kevesebbet játszottak. A hazaiak a három vereség ellenére bizonyították, hogy idén nem lehet õket félvállról venni és aki meg akarja õket verni, annak jó teljesítményre van szüksége. Ezt tudják az egyetemisták is, akik ha meg akarják duplázni pontjaik számát, sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük, mint legutóbb a csabaiak ellen.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink