NBII 4. forduló, BEHARANGOZÓ
2014.10.06 | 00:00
NBII 4. forduló, BEHARANGOZÓ

Nyugati csoport

GÖCSEJ SPORT KLUB - TFSE 
19:30 Zalaegerszeg, városi Sportcsarnok 
A Göcsej eddig veretlen a bajnokságban, de talán most játszik az eddigi ellenfelek közül a legnehezebbel, így ez lehet az erõfelmérõ, hogy hol is tartanak. A vendégek vereséggel kezdtek, de azóta két sima gyõzelmet arattak. Amennyiben az egyetemisták tényleg szeretnének az élbolyhoz tartozni, bravúrokra is szükségük lesz. A mostani pontszerzés ebbe a kategóriába tartozna. A vendéglátók az esélyesek, de ha a Póta-legénység elkapja a fonalat, képes lehet meglepetést okozni. Kérdés a hosszú utazás mennyit vesz ki belõlük.

ELTE-BEAC - DREAM TEAM FUTSAL
20:00 Budapest, BEAC Sportcsarnok
Eddig nem sok babér termett az egyetemistáknak a bajnokságban, még nem sikerült pontot szerezni, míg a vendégek már egy gyõzelemnél járnak. A hazaiak eddig csak élcsapattal játszottak, de most olyan ellenfelet fogadnak, aki ellen õk az esélyesek. Amennyiben most sem sikerülne nyernie a vendéglátóknak, el kell gondolkodniuk, hogy valamit nem jól csinálnak.
 
FEHÉRVÁR-FUTSAL - BME FC
20:00 Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Mind a két csapat rangadót játszott legutóbb. A Fehérvár a Fradi vendége volt és nagy csatában alulmaradt, de sokáig nem búslakodhatnak, hiszen egy újabb bajnokesélyessel találkoznak a BME személyében. A Csernai- legénység megküzdött az ELTE ellen a három pontért, érzõdött, hogy több meghatározó játékos hiányzott. Amennyiben most az együttes teljes kerettel vág neki az útnak, övék lehet a három pont.

AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU - FERENCVÁROS-FISHER KLÍMA
20:30 Érd, Treff Sportcsarnok
Az elsõ az utolsó ellen. Nehéz mit írni errõl. Ha viccesen akarnák megfogalmazni, annyi esély van a Villám pontszerzésére, minthogy elmarad a karácsony. Igazából csak a gólarány a kérdéses. A hazaiak számára már sikerrel érne fel, ha szorosabbá tudnák tenni a mérkõzést.

ASTERIX SC - SIÓFOK FC SE
21:00 Érd, Batthyány Tornacsarnok
Az érdiek legutóbb kikaptak a Gyõrújbarát vendégeként, de most itt a lehetõség a javításra. Az újonc vendégek eddig csak az elsõ fordulóban tudtak szerencsés körülmények között nyerni, azóta két sima vereséget szenvedtek. A hazaiak messze vannak tavalyi eredményeiktõl, de ennek ellenére õk az esélyesei a mérkõzésnek. Meglepetés lenne, ha a vendégek ponttal, vagy pontokkal távoznának.

Közép csoport

KSK-LIMES SE - 1988 DÉLI FC
18:30 Budakalász, MegAréna
A hazaiak eddig egy gõzelemnél járnak, ami borítékolható volt, de nem jártak messze a bravúrtól legutóbb a Vác ellen, egy góllal maradtak alul. Most a Vasassal találkoznak, akik csalódást keltõ játékot mutattak legutóbb. ha nem tudnak javítani ezen, újabb pofonba szaladhatnak bele Budakalászon.

SZTE EHÖK SE - AIRNERGY FC
18:30 Deszk, Városi Sportcsarnok
A Szeged hibátlan a bajnokságban, és most is jó esélye van, hogy tovább növelje gyõzelmi sorozatát. A fõvárosi ellenfelük az elsõ forduló veresége után javuló formát mutat, de nagyon jó teljesítményre lenne szükségük, hogy legyen esélyük Szegeden. A Cserenkó tanítványok amennyiben eddig látott játékot nyújtják, ismét három pontot könyvelhetnek el.

HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC - GARVITTAX
19:00 Hódmezõvásárhely, Balogh Imsi Sportcsarnok
Két alsóházi csapat találkozik hétfõ este. A Garvittax az elsõ forduló pontszerzése után tavalyi énjét mutatja. Két olyan csapattól kaptak nagy pofont, akikre jó indulattal sem lehet azt mondani, hogy a csoportban nagyobb játékerõt képviselnének. Ezek fényében úgy tûnik, hogy a hazaiak begyûjthetik a három pontot, ahogy tették elsõ hazai meccsükön.

UTE - DUNATOURS VÁC FSE
19:00 Budapest, Halassy Olivér Sportközpont
Az újpestiek legutóbb megszerezték elsõ gyõzelmüket, ahol kiütötték a nem túl acélos Garvittaxot. Most nem valószínû, hogy hasonló eredményt érnek el, mivel a Vác ellen lépnek pályára. A vendégek, ha nehezen is, de nyertek legutóbbi két meccsükön. talán most könnyebb meccsre számíthatnak, de ha nem koncentrálnak eléggé, meglepetés érheti õket.

MTK BUDAPEST - ÚJPEST FC-220 VOLT
20:00 Budapest, Hidegkuti Nándor Kézilabdacsarnok
A lila-fehérek mindössze egy soványka döntetlent tudnak felmutatni. Mellette két sima zakót kaptak, és akkor a kupa kiütést még nem is említettük. Most az újonc MTK-hoz látogatnak, akik már négy pontnál járnak, legutóbbi fordulóban szerzett elsõ gyõzelmüknek köszönhetõen. Most itt a lehetõség az újabb sikerre. A papírforma a kék-fehér gyõzelmet sejtet.

RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - PAFC-MITRE
A hazaiak kérésére a találkozót elhalasztották.


Keleti csoport

NYÍRGYULAJ KSE - KASTÉLYDOMBI SE
18:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok
A vendég monoriak jó kezdés után kissé megbotlottak, elbukták a debreceni rangadót. Ha nem szeretnének lemaradni, akkor most javítaniuk kell Nyírbátorban, ami nem lesz könnyû, mert a hazaiak elkapták a fonalat. Legutóbbi két meccsüket megnyerték, igaz nem túl nagy játékerõt képviselõ csapat ellen. A hazai pálya a Nyírgyulaj mellett, nagyobb tudás a vendégek mellett szól.

CSENGER - PESTSZENTLÕRINCI SFA
19:00 Csenger Városi Sportcsarnok
Berettyóújfalu után újabb nagy túra elõtt áll a Lõrinci társaság. Hétfõ este a Csenger csapatához látogatnak. Az elõzõ heti REAC elleni siker után kicsit magabiztosabban készülhetnek. A vendéglátók elsõ hazai bajnokijuk igazi népünnepély lett. Megadták a módját rendesen, már-már csak a gripenek hiányoztak az égrõl. A siker nem is maradt el, legyõzték az MMSz gárdáját.
A több mint 300 kilométeres túra nem ígérkezik könnyûnek, mivel munkanapon ez több játékosnak is lehetetlen küldetés. Megnehezíti a vendégcsapatok csengeri vendégjátékát a távolságon kívül még az a több száz fanatikus szurkoló, aki a meccsekre kilátogat. Remélhetõleg a Lõrinc ellen is megtelik ez a csodálatos létesítmény. A budapestiek javára dönthet, hogy csatlakozott a csapathoz vezetõedzõjük, Ughy Márk is, és az utóbbi néhány edzésen már az õ vezetésével készültek. Nagyszerû mérkõzésre van kilátás, és a nem is nagyon szeretnénk találgatni a végeredményt illetõen, mivel két újonc csapat összecsapása abszolút háromesélyes. Amelyik csapat vereséget szenved, már a bajnokság elején komoly hátrányba kerül, ami a végelszámolásnál még hiányozhat majd.

BÁBOLNA-NATURALMEAT - RTK-VASLÓ
19:00 Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola
A vendégek a csoport sereghajtói és nehezen hihetõ hogy a negatív sorozatuk megszakad Törökszentmiklóson. Talán már a nagyobb vereség elkerülésének is örülhetnek a Sólyom tanítványok. A hazaiak nagy valószínûség szerint begyûjtik a három pontot

MVFC BERETTYÓÚJFALU II. - ROMHÁNY SE
19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Az eddigi meccsek alapján nem sok kérdõjel van a mérkõzéssel kapcsolatosan. A vendégek vélhetõen gyér létszámban utaznak el a találkozóra, pedig teljes kerettel sem sok esélyük lenne. A hazaiak eddig hibátlanul menetelnek, részben a visszajátszóknak köszönhetõen. A hétvégi BL siker után nagy kérdés, kik fognak visszajátszani. A találkozón leginkább csak a gólarány kérdéses.

KINCSEM LOVASPARK SE - MAG-LOG TEAM CFT
19:30 Nagykáta, Városi Sportcsarnok
Egyelõre úgy tûnik, a Nagykáta megállíthatatlan. Mind a bajnokságban, mind a kupában menetelnek Vörös Péterék. Most az egyik újoncot fogadják, akik eddig csak egyszer nyertek, épp legutóbb, de a mutatott játék alapján többre hivatottak. Sokat számít, hogy játékos-edzõjük ott van e velük, aki mind a pályán és azon kívül is tudja õket irányítani. Ezen az estén nem lesz ott velük Baranyai mester, így csökkennek az esélyeik. Hazai gyõzelem prognosztizálható.

REAC SISE FUTSAL - ENERGIA SC GYÖNGYÖS
20:00 Csömör, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat hasonlóan szerepel a bajnokságban eddig. Két gyõzelemmel nyitottak, de legutóbb kikaptak mind a ketten. A hazaiak a Pestszentlõrinctõl, míg a Gyöngyös a Beri kettõtõl kapott ki. A kérdés, hogy kinek sikerül javítani. A nagyobb rutin a vendégek mellett szól.

MMSZ SE - DEAC
20:30 Tápiószentmárton, Sportcsarnok és Tanuszoda
Eddig a hazaiak nem úgy szerepelnek talán, ahogy tervezték, hiszen még nem szereztek pontot. Most ennek a rossz sorozat megszakítására készülnek, de erre kevés az esélye, hiszen a csoport egyik élcsapatát, a DEAC-t fogadják. A vendégek a Nagykátától kikaptak, de azon felül eddig csak nyertek. Ha teljes kerettel utaznak a mérkõzésre, õk az esélyesek.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink