NBII 3. forduló, BRHARANGOZÓ, hétfő
2014.09.29 | 00:00
NBII 3. forduló, BRHARANGOZÓ, hétfő


Nyugati csoport

GÖCSEJ SPORT KLUB - AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU
19:30 Zalaegerszeg, Városi Stadion
A hazaiak a hétközi kupameccsen átszaladtak az Újpest gárdáján és most is szeretnének vélhetõen gólarányt javítani, amire minden esélyük megvan, fõleg ha a vendégek foghíjasan érkeznek. Amennyiben a Villám teljes csapattal érkezik, akkor is csak a tisztes helyt állás lehet a céljuk.

BARÁTI FUTSAL CLUB - ASTERIX SC
20:00 Gyõrújbarát, Városi Sportcsarnok
Az újonc hazaiak eddig hibátlanul szerepelnek, kettõ meccsbõl két gyõzelem a mérlegük. Most meg lehet a harmadik, a felemásan szereplõ Asterix ellen. A vendégek szoros csatában gyõzték le az álomcsapatot és szoros csatában kaptak ki a Törökbálinttól. Most lesz talán a legnehezebb dolguk, így ez lehet az igazi erõfelmérõ a számukra.

FERENCVÁROS-FISHER KLÍMA - FEHÉRVÁR-FUTSAL
20:20 Budapest, FTC Népligeti Sporttelep
A Fradi két könnyed gyõzelmen van túl, pedig a legutóbbi ELTE elleni, nem tûnt elõzetesen ilyen sima mérkõzésnek. Most a Fehérvárt fogadják, akik eddig négy ponttal állnak a tabellán. A vendégek legutóbb döntetlent játszottak a Göcsej ellen, ami jelzi, hogy számolni kell velük és a zöld-fehérek sem mehetnek biztosra, vagy vehetik félvállról. A Fradi a meccs esélyese, de a Fehérvár képes lehet meglepetést okozni.

TFSE - SIÓFOK FC SE
21:00 Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium
A TF nagy reményekkel vágott neki az alapszakasznak, de rögtön kikaptak a gyõri barátoktól, majd következett a Villám meccs, ahol a 4-0-s gyõzelem nem volt túl meggyõzõ. Most az újonc Siófokot látják vendégül, akik legutóbb simán kikaptak szintén a gyõriektõl. Most mind a két oldalnak van lehetõsége javítani, de erre az egyetemistáknak van nagyobb esélye.

Közép csoport

AIRNERGY FC - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS
19:30 Dudapest, Építõk Sporttelep
Bemutatkozik hazai pályán az Airnergy, akik eddig kétszer idegenben szerepeltek. Elsõre kikaptak Piliscsabán, majd legutóbb, ha nehezen is, de nyertek Gödön, így kissé felszabadultan várhatják a Tolnát. A vendégek nyertek az elõzõ körben, majd legyõzték a kupában az MMSZ-t, így õk is megfelelõ önbizalommal várhatják a mérkõzést. A hazai pálya a fõvárosiak mellett szól.

DUNATOURS VÁC FSE - KSK-LIMES SE
20:00 Vác, Városi Sportcsarnok
A Vác a rajton kikapott otthon, de javított legutóbb idegenben, bár a vége elég izzadságszagú lett, de a lényeg a három pont. A mostani ellenfelük egy nagy zakón és egy nagy gyõzelmen van túl. Most nem a Limes az esélyes. Amennyiben a Vác a szebbik arcát mutatja, övék lesz a három pont.

ÚJPEST FC-220 VOLT - SZTE EHÖK SE
20:20 Budakalász, MegAréna
Hatalmas verést kapott az Újpest a kupában és elõtt Tolnán is simán kikaptak a bajnokságban, így nagy csodára lenne szükség, ha lenne esélyük a csoport egyik éllovasa ellen. A Szeged eddig két erõsebb csapattal találkozott, és mind a kettõt megverte, így egyértelmû favoritja a találkozónak. Csak a gólarány lehet kérdéses.

PAFC-MITRE - GÖDI SE FUTSAL
20:30 Piliscsaba, Városi Sportcsarnok
A Piliscsaba bizonyította az elmúlt két fordulóban, hogy ez már nem az a tavalyi csapat, aki ellen mindenki biztosra mehet. Két gyõztes meccsen vannak túl, és ha ugyan azt a teljesítményt nyújtják, mint eddig, akkor meg lehet a harmadik sikerük a Göd ellen, akik legutóbb minimális vereséget szenvedtek hazai pályán. Ha szeretnének bravúrt elérni, akkor sokkal jobb helyzetkihasználásra van szükségük, mint legutóbb, mert nehéz egy góllal meccset nyerni.

GARVITTAX - UTE
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok
Mind a két félt hasonlóképpen lesimázták az elõzõ fordulóban. A hazaiakat a Limes, míg a lilákat a Dunakeszi. A vállalhatóbb vereség talán az újpestieké, hiszen õk a csoport favoritjától kaptak ki, de a Limes elleni 11 gólos vereség elég kínos. Most mind a két félnek megvan az esélye a javításra, hiszen vele egy súlycsoportban lévõ csapattal találkozik. Abszolút három esélyes a találkozó.

VASAS FUTSAL II - MTK BUDAPEST
20:30 Tököl Városi Sportcsarnok
Kikapott mind a két csapat a 2. fordulóban. A Vasas Szegeden, míg az MTK otthon a Vác ellen. A hazaiaknál meghatározó, hogy kik tudnak az elsõ csapatból visszajátszani. A piros-kékeknek inkább az idegenbeli meccsekkel van gondja, ami a minõséget és a létszámot illeti. A hazai pálya eddig nem okozott gondot. Ha most is meglesznek, jó esélyük van a három pontra.

Keleti csoport

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - MVFC BERETTYÓÚJFALU II. 
19:00 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok
A Gyöngyös bravúrt mutatott be legutóbb Törökszentmiklóson, amivel õrzi hibátlan mérlegét. Öt ilyen csapat van még keleten, akik nem veszítettek pontot, köztük mostani ellenfelük, a Mezei-Vill második csapata. A vendégek eddig kettõbõl kettõ, igaz elég erõs kerettel álltak ki mind a kétszer, a visszajátszóknak köszönhetõen. Most is nagyban befolyásolhatja a találkozót, hogy kik szerepelne a Szitkó-legénységnél. Normál esetben a Gyöngyös a mérkõzés esélyese.

DEAC - KASTÉLYDOMBI SE 
19:30 Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok
A két csapat játszott a hét közben a kupában is. A vendégek drámai körülmények között kiestek a Kátával szemben, míg a hazaiak bravúrt bemutatva kiejtették az NBI-es Vasast. Ez önbizalmat adhat nekik, amire szükségük is lehet, mivel a kastélydombiak a bajnokságban kiválóan szerepelnek, és vezetik a csoportot. A DEAC legutóbb is hazai pályán szerepelt, és kikapott a Nagykátától, így most mindenképpen javítani szeretne. Nehéz lenne eltalálni, ki nyeri a mérkõzést.

RTK-VASLÓ - NYÍRGYULAJ KSE 
20:00 Budapest, Újlak u. Általános Iskola
Két újonc találkozik a fõvárosban. A hazaiak két nagyméretû zakóval gazdagodtak eddig, míg a vendégek már szereztek három pontot legutóbb hazai pályán. Most itt a lehetõség, hogy idegenben is megszerezzék elsõ gyõzelmüket az RTK ellen. Meglepetés lenne, ha elmaradna a vendégek sikere.

MMSZ SE - KINCSEM LOVASPARK SE
20:30 Tápiószentmárton, Sportcsarnok és Tanuszoda
Ellentétes utat jár be eddig a két csapat. A Nagykáta eddig hozta mind a két bajnokiját és a kupa meccsét, míg az MMSZ elbukta az elsõ két fordulót és kiesett a kupából. Ebben közre játszott az is, hogy nem tudtak teljes kerettel kiállni. Most minden hadra fogható játékosra szükségük van, hiszen a Nagykáta a csoport egyik favoritja, és csak úgy lehet esélyük ellenük. A Káta vendégként szerepel, de számukra nem idegen a mostani helyszín, hiszen csak a szomszéd településre kell átmenniük. Ha tippelnünk kellene, a Kincsemre fogadnánk.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink