NBII, 3. forduló BEHARANGOZÓ, péntek
2013.09.27 | 00:00
NBII, 3. forduló BEHARANGOZÓ, péntek

Nyugati csoport

BME DOCLER AKADÉMIA II. - CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA

19:30 Budapest/Népliget/, Építõk Sportcsarnok

Hibátlan csapatok találkoznak ma este 19.30-kor az Építõk sportcsarnokban. A Csõ és a BME is csodás gólkülönbséggel rendelkezik már két forduló után (+23 ill. +17).  A hazai pálya és a rutin is az egyetemisták mellett szólna, ám mivel hétfõn az NB1-ben is jelenésük van a Csömör ellen, nagy kérdés kikkel számolhat Csernai mester. Háromesélyes a találkozó.


TÖRÖKBÁLINTI FSE - ASTERIX SC ÉRD

20:30 Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium

Két sima vereséggel indított az újonc Törökbálint. Otthon a Fradi, idegenben pedig a Gyõr volt az ellenfelük, így mindkettõ bekalkulált vereség volt elviekben. Ha el akarnak kezdeni felfelé lépkedni a tabellán, azt ma kell elkezdeniük az Érd ellen. A vendégeknél nagy kérdés, hogy melyik arcát mutatja a csapat. Lengyel Béla három mérkõzésre hat pontot várt el a szezon elõtt fiaitól, ám a Külker ellen mutatott bátortalan játék péntek este kellemetlen meglepetéseket okozhat, de ha az Érd jó napot fog ki, mindhárom pontot elhozhatja idegenbõl.


KÜLKER SC - DUPONT - KELEN SC

21:20 Solymár, Városi Sportcsarnok

Évrõl évre nyújt megbízható teljesítményt a Külker. A tapasztalt játékosokból álló együttesrõl lassan azt mondhatjuk el, mint egy nemes borról: minél idõsebbek, annál jobbak! Két, a vártnál simább gyõzelemmel kezdték a szezont, míg a fiatal vendégek a kupában való helytállás után, két nem biztos hogy várt vereségbe szaladtak bele. A találkozó esélyese így a hazai csapat, ám ha a Kelen a Fradi ellen mutatott játékát hozza, akár meglepetést is okozhat.


KORMÁNYÕR SE - FERENCVÁROS

21:30 Budapest, SINOSZ Sportcsarnok

Elmaradt a Fradi találkozója a múlt héten, így kimaradt nekik egy hét, ami a tétmérkõzéseket illeti. Ennek ellenére a mérkõzés toronymagas esélyese a vendégcsapat, amit a hazaiak nem is tagadnak. A tisztes helytállás a cél. A hazaiak amennyiben a BME elleni teljesítményt tudják nyújtani, egy szorosabb eredményre is képesek lehetnek.


Közép csoport


ROMHÁNY SE - ÚJPESTI FC-220 VOLT

20:30 Kartal, Kovács László Sportcsarnok

Ahogy nyugaton, úgy a közép csoportban is rangadót rendeznek: az elsõ fogadja a másodikat! A Romhány eddig szoros csatában verte a Tolna-Mözst és simán a Garvittaxot, míg az Újpest hasonló körülmények között a Piliscsabát és a Gödöt. Nehéz így megítélni, hogy valójában mit tud a két csapat, az biztos, hogy a ma esti találkozó után okosabbak leszünk. Egyébként az összecsapásnak van egy kis presztízs színezete is, hiszen a két csapatban több olyan játékos, edzõ, vezetõ szerepel, akik nem olyan rég még egy hajóban eveztek egy másik egyesületnél.  


DREAM TEAM FUTSAL - ELTE-BEAC

21:00Budapest, Klebelsberg Kunó Ált. Isk. tornaterme

A múlt héten már az álomcsapat számára is megkezdõdött a szezon, és meglepõen szoros meccset játszottak (mindössze hat góllal kaptak ki), ami talán betudható igen hosszú kispadjuknak. Futsal NB2-es szereplésüket pont az ELTE ellen kezdték meg tavaly, akkor egy sima (kapott) tízes lett a vége, de azért most nem vennénk rá mérget, hogy megússzák ennyivel. Az már a bravúr kategóriába tartozna. Kötelezõ gyõzelem Kénoszt Ferenc fiainak, és egy remek lehetõség a gólarány javítására.



Keleti csoport


VASAS FUTSAL - MVFC BERETTYÓÚJFALU II.

20:00 Budapest, Vasas Sportcsarnok

A Vasas villámrajtot vett, hiszen otthon a Szegedet, idegenben meg a Gyöngyöst ütötte ki, így imponáló gólaránnyal az élrõl várják a Meze-Vill második csapata elleni ütközetet. A vendégek mindössze egy bajnokin vannak túl, ahol egy gólzáporos mérkõzésen szenvedtek vereséget a Törökszentmiklós ellenében. Most ismét idegenben kell helytállniuk, ráadásul megint egy rutinos, jó csapat ellen, és nehezíti a dolgukat, hogy az NBI-bõl ezúttal nem nagyon tudnak visszajátszatni senkit, hiszen ott is újra forduló van. Hazai gyõzelem prognosztizálható.

MMSZ SE - SZTE EHÖK SE

20:30 Monor, Szterényi János Szakközépiskola

A hazaiakat eddig nem sok sikerélmény érte a bajnokságban. Talán nem is voltak komolyabb illúzióik a jó szereplésre, de talán erre azért õk sem számítottak. Egy sima vereség hazai környezetben és egy nagyarányú pofon Békéscsabán. Írhatnák, hogy jöhet a javítás, de a szegedi egyetemisták ellen sem õk a favoritok. Amennyiben a Cserenkó legénység megfelelõ létszámban érkezik, nem kérdés, hogy ki nyeri a találkozót, maximum a gólarány kérdéses.

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink