NBII 22. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.03.02 | 00:00
NBII 22. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő

Nyugati csoport

ASTERIX SC ÉRD - CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA
20:20 Érd, Batthyány Sportcsarnok
Az Érd a legjobb példa rá, hogy múlhat el rövid idõ alatt a világ dicsõsége. Két hete még versenyben voltak a második helyért, míg a záró körben amennyiben kikapnak, a hetedik helyen végeznek. Elmúlt három meccsüket elbukták, nehéz helyzetbe hozva saját magukat. Hétfõre nehezíti a dolgukat, hogy több meghatározó emberük hiányozni fog eltiltás és sérülés miatt. Ellenfelük ráadásul vélhetõen igen motiváltan érkezik, hiszen a Csõ még ehet második is, amihez kell ugyan a BME veresége is. Az õsszel igen fordulatos, izgalmas meccset játszottak a felek. 17 másodperccel a vége elõtt megszerezte az Asterix a vezetést, de két másodperccel a vége elõtt a Monti egalizált. Most is nagy izgalmak várhatóak, ahol a vendégek az esélyesebbek.
Õszi végeredmény: 6-6


FEHÉRVÁR FUTSAL - BME DOCLER AKADÉMIA II.
20:30 Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
A Fehérvár a tavasz legnagyobb meglepetése, ez nem vitás. Zsinórban nyolc gyõzelemnél járnak, amivel esélyük van fellépni a negyedik helyre is akár. Ehhez az egyetemisták második csapatát kell legyõzni, akik még nem biztosították be második helyüket a tabellán, így számukra is van tétje az összecsapásnak. A fõvárosiakra nehéz mérkõzés vár, és nem csak ellenfelük jó formája miatt, hanem mert igen foghíjasan tudnak elutazni Fehérvárra. Az esélyek jelenleg a hazaiak mellett szólnak.
Õszi végeredmény: 6-2 a BME javára


RÁBA ETO II - KELEN SC
20:30 Gyõr, Magvassy Sportcsarnok
A gyõriek a legutóbbi játéknapon bravúrgyõzelmet arattak az Érd otthonában. A 3 pont nem oszt, nem szoroz, ami a helyezésüket illeti, így a záró fordulóban is nyugodtan játszhatnak, mert mindenképpen a nyolcadik helyen zárnak. Ellenfelük 10. helyen áll, a Kelen személyében, akik még egy helyet javíthatnak, de gyõzelmük a bravúrkategóriába tartozna. Õsszel a fõvárosban a gyõriek diadalmaskodtak, és vélhetõen ez most sem lesz máshogy.
Õszi végeredmény: 5-2 az ETO javára

Közép csoport

DF GREEN PET FC - UTE
19:45 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
A hazaiak a szezonkezdéskor az elsõ 5 hely valamelyikét tûzték ki célul, amit alaposan felülmúltak. Nagy Attila vezetésével most lehetõségük van a közép csoport élén végezni, igaz ehhez vagy az kell, hogy a Vác pontokat veszítsen az ELTE ellen, vagy igen nagyarányú gyõzelmet arassanak az UTE felett, ami 25 gólos. Utóbbi nem lehetetlen, de azért nehezen elképzelhetõ, hogy ilyen különbséggel nyerjenek. Ami valószínû, hogy a három pontot begyûjtik könnyedén.
Õszi végeredmény: 9-2 a DF javára


DUNATOURS VÁC FUTSAL SE - ELTE-BEAC
20:00 Vác, Városi Sportcsarnok
A közép csoport egy rangadóval zárul. A Vácnak és az Újvárosnak is ugyanannyi pontja van, és míg a DF-nek könnyû ellenfele van hétfõ este, addig a váciaknak az ELTE ellen kell bizonyítaniuk. Az egyetemisták jól zárták az õszt. Többek közt megverték a mostani ellenfelüket, aminek köszönhetõen versenyben voltak a feljutásért folyó rájátszásra, de tavasszal több botlásuk is volt, így elszálltak az esélyek. Végül az ötödik hely jut a Kénoszt legénység számára, de még befolyásolhatják a csoport dobogósainak sorrendjét.
Õszi végeredmény: 4-2 az ELTE javára


GÖDI SE FUTSAL - DECATHLON TOLNA-MÖZS
21:00 Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
Csak két hely, de 14 pont választja el egymástól a két csapatot. A Tolna mindenképpen hatodik már, míg a Göd nyolcadikként zár. A vendégek remek tavaszt zártak, amit szeretnének méltóképpen befejezni. Õk számítanak az esélyesnek, és ha megfelelõ kerettel érkeznek, akkor nem veszélyezteti semmi a gyõzelmüket. A hazaiak elmúlt hat meccsüket elbukták, idén mindössze egyszer örülhettek gyõzelemnek, és meglepetés lenne, ha a rossz sorozat most szakadna meg.
Õszi végeredmény: 11-3 a Tolna javára

Keleti csoport

BÁBOLNA NATURAL MEAT FC - ENERGIA SC GYÖNGYÖS
19:00 Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola
A hazaiak az õszi záró fordulóban még listavezetõk voltak, míg most az ötödik hely a realitás. Gyõzelmük esetén lehetnek még negyedikek is, de amennyiben vereséget szenvednek, a hatodik helyre csúsznak vissza, hiszen a gyöngyösiek beérik õket pontszámban és mivel a Berkes legénységnek klasszisokkal jobb a gólaránya, helyet cserélnek a tabellán. A hazaiak nincsenek top formában finoman szólva, elmúlt négy meccsükön vereséget szenvedtek, legutóbb a sereghajtó vendégeként maradtak pont nélkül. Ha nem sikerül valamit kitalálni, akkor a legutóbbi fordulóban Ózdot kiütõ gyöngyösiek is elviszik a három pontot.
Õszi végeredmény: 11-6 a Gyöngyös javára


ÓZD VÁROSI SE - MVFC BERETTYÓÚJFALU
19:00 Ózd, Városi Sportcsarnok
Pénteken nyert a Monor, amivel az Ózd elbukta a harmadik helyet, feltéve, hogy nem nyer 20 góllal, amire valljuk meg õszintén, nem sok realitás van. A negyedik hely sorsa a kezükben van, amihez egyszerû a képlet. Hazai környezetben legyõzik a Mezei-Vill fiataljait, akkor ott végeznek, ellenkezõ esetben a Bábolnások beérhetik õket. Az Ózd mellett szól a hazai pálya elõnye és az õszi mérkõzés eredménye, ahol lenullázták Szitkó mester fiait. Most talán nehezebb dolguk lesz a hazaiaknak, de az esélyek mellettük szólnak.
Õszi végeredmény: 3-0 az Ózd javára





Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink