NBII 2. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.09.22 | 00:00
NBII 2. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő


NB II Nyugati csoport
Meglepheti e a Fehérvár a Göcsejt, vagy az ELTE a Fradit?

ASTERIX SC-TÖRÖKBÁLINTI FSE
19.00, Érd, Batthyány Tornacsarnok
Az Asterix, ha nehezen is, de begyûjtötte a három pontot az álomcsapat ellen, pedig volt már három gólos hátrányban is. Ez kellõ önbizalmat adhat nekik, amire szükség is lesz a Törökbálint ellen, akik kapushiány miatt elbukták az elsõ fordulót. Amennyiben most lesz hálóõrük, van esélyük az érdiek otthonában. A felkészülési idõszakban többször is találkoztak a felek és a bálintiak örülhettek mindannyiszor. Bármi elõfordulhat.

SFC SE-BARÁTI FUTSAL CLUB
20.00, Siófok, Városi Kollégium Sportcsarnoka
A Siófok bravúr gyõzelmet aratott Törökbálinton, bár szerencséjük is volt, mivel ellenfelüknek nem volt kapusa, de természetesen ez mit sem von le érdemeikbõl. Most egy nehezebb ellenfél vár rájuk, a gyõrújbarátiak személyében, akik jól rajtoltak szintén, hiszen egy nehéz meccsen verték a TF gárdáját. A két újonc találkozójának esélyese a vendég alakulat, amennyiben teljes kerettel utaznak el.

ELTE-BEAC-FRADI FUTSAL-FISHER KLÍMA
20.00, Budapest, BEAC Sportcsarnok
A Fradinak könnyû ellenfél jutott az elsõ fordulóban a Kormányõr személyében, de az egyetemisták már nehezebb diónak számítanak, legalábbis elõzetesen. A hazaiak még pont nélkül állnak, mivel kikaptak Zalaegerszegen úgy, hogy még gólt sem rúgtak, igaz, foghíjasan utaztak el. Amennyiben a Fradi ellen teljese kerettel állnak fel, és jobb támadójátékot nyújtanak és a helyzetkihasználásuk is feljavul, akkor lehet keresnivalójuk, ellenkezõ esetben a zöld-fehérek begyûjtik a három pontot.

FEHÉRVÁR FUTSAL-GÖCSEJ SPORT KLUB
20.00, Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Mint a két oldal gyõzelemmel rajtolt, de egyik félnek sem volt nehéz dolga. Mondhatni, most Derül ki igazán, hol is tartanak. A Fehérvár a Villám otthonában nyert könnyedén, míg a Göcsej az ELTE ellen szerezte meg a három pontot, ráadásul kapott gól nélkül. Amennyiben a vendégek valóban szeretnének versenyben lenni a bajnoki címért, az ilyen meccseket is nyerni kell. Nem ígérkezik egyszerû feladatnak, de ha jó formát mutatnak nem marad el a sikerük.

TFSE-AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU
21.00, Törökbálint, Bálint Márton Ált. Isk és Gimnázium
A TF rögtön egy ki-ki meccsel kezdett Gyõrben és alul is maradt, de most tudnak javítani, hiszen a Villám legyõzése kötelezõ feladat, ha valóban az élbolyhoz szeretnének tartozni. A Guti legénység a múlt heti 1-7 ellenére nem vallott szégyent, de nehéz elképzelni, hogy pontot, vagy pontokat szereznének a TF otthonában. Biztos hazai gyõzelemre számítunk.

 

NB II Közép csoport
SZTE - VASAS II rangadó Szegeden. Javít e a Airnergy?

SZTE EHÖK SE-VASAS FUTSAL II
18.30, Deszki Sportcsarnok
A közép csoport rangadóját rendezik Szegeden, ahol a Vasas II látogat az egyetemistákhoz. A hazaiak a múlt héten is éles meccset játszottak Vácon és magabiztosan hozták el a három pontot. A Vasas könnyed gyõzelemmel rajtolt a Tolna ellen, de most sokkal nagyobb megmérettetés vár rájuk. A vendéglátók az esélyesek, és amennyiben nyernek, nagy lépést tehetnek afelé, hogy megalapozzanak egy sikeres szezont.

KSK-LIMES SE-GARVITTAX
18.30, Budakalász, MegAréna
Gólgazdak meccset játszott az elsõ körben mind a két csapat, de örülni igazán egyik fél sem tudott. A hazaiaknak nem volt túl hálás a sorsolásuk, hiszen a bajnokesélyes Kinizsi otthonában kellett debütálni és ez meg is látszott. Hiába rúgtak 8 gólt, nagyarányú vereséget szenvedtek. A Garvittaxot mindössze egy másodperc választotta el a gyõzelemtõl, de egy vitatott góllal veszítettek két pontot. Most talán õk az esélyesek a fiatal hazaiak ellen, de nem lepõdnénk meg egy esetleges Limes sikeren sem.

UTE-RÁBA ETO II DUNAKESZI KINIZSI
19.00, Budapest, Halassy Olivér Sportközpont
Nehéz sok mindent írni errõl az összecsapásról. Tavaly is egy csoportba voltak a felek, és mind a két esetben sima Keszi siker született. Most is valami hasonló várható. Mindössze a gólarány lehet a kérdéses. A vendégeknek egyetlen ellenfele a kisméretû pálya lehet.

MTK BUDAPEST-DUNATOURS VÁC FSE
20.00, Budapest, Hidegkúti Nándor Kézilabdacsarnok
A vendégek rögtön rangadóval kezdtek, és ki is kaptak a Szegedtõl, így rájuk fér a javítás. Erre minden esélyük megvan az újonc MTK ellen, akik a nem túl acélos Garvittax ellen az utolsó pillanatban mentettek pontok. Minden a váciak mellett szól, akik vélhetõen begyûjtik a három pontot.

PAFC-MITRE-HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC
20.30, Piliscsaba, VM KASZK Szakképzõ Iskola
A PAFC némi meglepetésre legyõzte az Airnergyt, így önbizalommal várhatják a mostani összecsapást is. A vendéglátók bebizonyíthatják, hogy nem véletlen volt az 1. forduló eredménye, hanem idén számolni kell velük. Ellenfelük az újonc Hódmezõvásárhely lesz, akik szintén nyertek, nagy küzdelemben legyõzték az UTE együttesét. Most nehezebb dolguk lesz a piliscsabaiak ellen, akik leginkább hazai környezetben lehetnek veszélyesek bármikre.

GÖDI SE FUTSAL-AIRNERGY FC
21.00, Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
A Göd döntetlennel indította a szezont, az Újpest ellen, de õk legalább szereztek egy pontot, nem úgy, mint mostani ellenfelük, akik kikaptak Piliscsabán. A vendégek hiába álltak jól sokáig a PAFC ellen, a hajrában elbukták a találkozót.  Most lehetõségük van a pontok gyûjtésének elkezdésére, de ehhez lényegesen jobb teljesítményre van szükségük a múlt hetihez képest.

 

NB II Keleti csoport
Törökszentmiklós - Gyöngyös és DEAC - Káta rangadók

NYÍRGYULAJ KSE-ROMHÁNY SE
18.00, Nyírbátor, Városi Sportcsarnok
Mind a két alakulat kikapott az elsõ körben, így itt a javítási lehetõség. A Nyírgyulaj jól tartotta magát Gyöngyösön, de Berecz kiállításával odalett a támadójátékuk, így meg is pecsételõdött a sorsuk. Gólfelelõsük most is hiányozni fog, de így is õk az esélyesek, hiszen a Romhány sem villogott a Monor ellen.

CSENGER-MMSZ SE
19.00, Csenger, Városi Sportcsarnok
Mind a két fél alaposan kikapott a nyitó fordulóban, de a Csengerére talán lehetett számítani, hiszen a rutinos Nagykátához látogattak. Az MMSZ az újonc REAC ellen kezdett és némi meglepetésre kapott egy nyolcast. Most a máltaiak elõtt itt a javítási lehetõség, de nem ígérkezik könnyûnek a csengeri kirándulás. Egyrészt igen messzire kell utazni, másrészt a hazaiak elsõ NBII-es bajnokiján nagy felhajtás várható. Teltházra, több mint 500 emberre és pokoli hangulatra számíthatnak Tóth Keve fiai. Kérdés, tudják e magukat függetleníteni a külsõ körülményektõl vagy meglepik õket a hazaiak. Három esélyes a találkozó.

BÁBOLNA-NATURAL MEAT-ENERGIA SC GYÖNGYÖS
19.00, Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola
Jól ismerik egymást a felek az elmúlt évekbõl. Sokszor csaptak már össze a keleti csoport meghatározó együttesei. A mérleg közel azonos. Ami biztos, hogy sok gól várható, ha az eddigi összecsapásokat nézzük. Az elsõ játéknapon a Gyöngyös otthon tartotta a három pontot a Nyírgyulaj ellen, de piros lap miatt elveszítették egyik legjobbjukat. A hazaiak Pestszentlõrincen kezdtek és elszórakozott elsõ félidõnek köszönhetõen még örülniük kellett az egy pontnak is. Most abszolút három esélyes a mérkõzés. A pillanatnyi forma dönthet.

MVFC-BERETTYÓÚJFALU II.-PESTSZENTLÕRINCI SFA
19.30, Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A hazaiak múlt héten, Gödöllõn nehezen nyertek, annak ellenére, hogy az elsõ csapatnak a fele visszajátszott. Most a nagy kérdés, hogy nélkülük mire mennek, mivel a „nagycsapat" Gyõrben vendégeskedik. Ellenfelük az az újonc Pestszentlõrinc lesz, akik még csak ismerkednek a másodosztállyal. A fõvárosiak az elsõ körben egy változatos meccsen szereztek egy pontot a Törökszentmiklós ellen, de most talán nehezebb dolguk lesz a hosszú út miatt. Kérdés, hogy milyen kerettel tudnak neki vágni a messzi túrának, és számíthatnak e már a játékos-edzõ Ughy Márkra, ami nagyban befolyásolhatja az esélyeiket. Ha tippelnünk kellene, a hazaiakra fogadnánk.

DEAC-KINCSEM LOVASPARK SE
19.30, Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok
Nagy csatát vívott egymással az elmúlt években a két együttes, hol az NBI-ben, hol az NBII-ben. Jól ismerik a felek egymást, bár mind a két oldalon voltak a nyáron változások. Az elsõ fordulót könnyedén vette mind a két fél, így megfelelõ önbizalommal várhatják az összecsapást. A Káta legutóbb mindössze két cserével állt ki, így kérdés, hogy most Debrecenbe mennyien utaznak el. Ha hasonló létszámmal indulnak útnak, lehet, hogy az kevésnek fog bizonyulni.

REAC SISE FUTSAL-MAG-LOC TEAM CFT
20.00, Csömör, Városi Sportcsarnok
Két újonc találkozik Csömörön hétfõ este. A hazaiak remekül rajtoltak, magabiztosan verték az MMSZ-t, és most is õk az esélyesebbek a fiatal gödöllõiek ellen. A vendégek ugyan vereséggel kezdtek, de remekül helyt álltak a Mezei-Vill NBI-esei ellen. Most nehezíti a dolgukat, hogy Baranyai mester nem tudja õket sem a padról sem a pályán segíteni. Hazai gyõzelem várható.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink