NBII 18. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.02.02 | 00:00
NBII 18. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő



NYUGAT

RÁBA ETO II - GÖCSEJ SPORT KLUB

20.30, Gyõr, Magvassy Sportcsarnok
A nyugati rangadón a hetedik a nyolcadikat fogadja, a tavaszra megerõsödõ Fehérvár ugyanis mindkét csapat mellett elhúzott pénteken a tabellán. A tét nem kisebb, mint annak eldöntése, hogy melyik csapatnak van még esélye bekerülni a legjobb ötbe. Amelyik fél veszít, az elbúcsúzhat ebbéli álmaitól. A Gyõr legutóbb a MAFC otthonában nyert megerõsített csapattal, míg a Göcsej fordulatos meccsen veszített otthon a listavezetõ Fradi ellen. Az egyes csapat kötelezettsége miatt visszajátszókkal nem kalkulálhatnak a hazaiak, így talán a vendégek az esélyesebbek, de a Gyõr nem fogja könnyen adni magát.  Három esélyes a találkozó.

KÖZÉP


GÖDI SE FUTSAL - DF GREEN PET FC

21.00, Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
Ahogy nyugaton, úgy a Közép csoportban is már csak egy mérkõzés maradt hétfõre, a Dunaújváros Gödre látogat. Jelen pillanatban harmadik helyen állnak a vendégek, miután a Vác pénteki gyõzelmével megelõzte õket. A Göd a nyolcadik pozícióban tartózkodik, de nehezen tud már feljebb kerülni, mivel az Újpest és a Tolna is megerõsödött, és jó néhány ponttal elõrébb is vannak. A mérkõzés esélyese a DF, így valószínûsíthetõ, hogy visszaszerzi a második helyét a tabellán. Nagyon nagy meglepetés lenne, ha elmaradna a vendégsiker.

KELET

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - SALGÓTARJÁNI VSE

19.00, Gyöngyösi Sportcsarnok
Az MMSZ megerõsödése miatt a háta mögé is figyelnie kell már a Salgótarjánnak, a monori csapat három pontra feljött rájuk. Szívük szerint azonban csak elõre néznének, most a hat ponttal elõttük álló Gyöngyöshöz látogatnak. A hazaiaknak sem bebiztosított a helyezése, a Berettyóújfalu pénteki gyõzelmével pontszámban beérte õket a tabellán. Mindkét csapat hozta a kötelezõt legutóbbi mérkõzésükön, amikor a sereghajtó Szegedet gyõzte le mindkét fél. Most otthon kötelezõ feladatnak számít a Salgótarján felülmúlása a Gyöngyös számára.

ÓZD VÁROSI SE - MMSZ SE
19.00, Ózdi Városi Sportcsarnok
Az ötös szám bûvöletében élnek Ózdon, ugyanis ennyi a hátrányuk a még dobogós Törökszentmiklós mögött, és pont ennyi forduló áll rendelkezésükre, hogy befogják riválisukat. Elsõ feladatuk a megerõsödött MMSZ legyõzése lesz, akik legutóbb három gyõzelmet követõen veszítettek, méghozzá a Monor ellen. Az Ózd eközben gólszegény rangadón kapott ki a Vasastól. Muszáj nyerniük, különben az utolsó sanszuk is elszáll, hogy feljebb lépjenek.

MONORI SE - PIONEERS VIHARSARKI FC
19.00, Üllõ Városi Sportcsarnok
Miközben az Ózd abban reménykedik, hogy még feljebb tud lépni és közelebb kerül a dobogóhoz, a Monornál annak örülnének, ha már nem szereznének túl sok pontot Féder Józsefék. A Monor három ponttal van mögöttük, és a rájátszás miatt egyáltalán nem mindegy, hogy negyedik, vagy ötödik helyen végez egy csapat. A Békéscsabának azonban ugyanúgy, vagy talán még jobban szüksége van a három pontra. Négy ponttal vannak lemaradva az éllovas Vasastól, de két mérkõzéssel kevesebbet játszottak. Meg kell kezdeniük a felzárkózást, már hétfõ este, de idegenben, de ez nem lesz könnyû, bár a hazaiaknál hiányozni fog a gólkirály jelölt, Simon Zsolt, akit legutóbb kiállítottak.. Vendég gyõzelem prognosztizálható.

 

 


Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink