NBII 13. forduló, BEHARANGOZÓ
2014.12.15 | 00:00
NBII 13. forduló, BEHARANGOZÓ

 

Nyugati csoport
BARÁTI FUTSAL CLUB - TÖRÖKBÁLINTI FSE

20:00 Gyõrújbarát, Városi Sportcsarnok
A tabellára nézve nincs kérdõjel a mérkõzés gyõztesét illetõen. Inkább csak a gólarány a kérdéses. A vendégek eddig az élcsapatok ellen elég nagy zakóba szaladtak bele, elég csak a BME elleni 30 gólos vereségre gondolunk. Most is inkább csak a nagyarányú vereség elkerülése lehet a cél. A hazaiak a toronymagas esélyesei a mérkõzésnek.

SIÓFOK FC SE - DREAM TEAM FUTSAL
20:00  Siófok, Városi Kollégium Sportcsarnoka
Két alsóházi csapat találkozik, de míg a hazaiak gyûjtögetik a pontokat, addig a vendégeknek mindössze egy gyõzelemre futotta. Az Álomcsapat a harmadik fordulóban nyert, és azóta kilenc vereséget szenvedett. Most sem õk az esélyesek, de ha szeretnének elõrébb lépni, az ilyen meccseken kellene bravúrt bemutatni.

ELTE-BEAC - AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU
20:00 Budapest, BEAC Sportcsarnok
Az egyetemisták 12 meccsen szerzett 11 pontja elég csalódást keltõnek tûnik, fõleg, hogy még a középmezõnytõl is fényévekre vannak. Ezen a rossz õszön tudnának javítani, amennyiben legyõzik a Villámot, akik legutóbb magabiztos gyõzelmet arattak a Kormányõr felett. Most nehezebb dolguk lesz a Kénoszt-legénységgel.  Papírforma hazai gyõzelmet sejtet, kérdés, mennyire tudja a Vilám megnehezíteni ellenfele dolgát.

BME FC - ASTERIX SC
20:30 Budapest, MAFC Sportcsarnok
Az Érd legutóbb nagy bravúrt mutatott be, hiszen nyertek a Népligetben a Fradi ellen, ami nagy önbizalmat és lendületet adhat nekik. Most bizonyíthatják, hogy nem véletlen volt, mivel most talán még nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a BME vendégei lesznek. A Csernai legénységnek egy pont a hátránya az éllovassal szemben, így több botlás már nem fér bele, ha szeretnének az élen végezni. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak, és nagy meglepetés lenne, ha elmaradna az egyetemisták gyõzelme.

TFSE - FEHÉRVÁR-FUTSAL
21:00 Törökbálint, Sportközpont
A TF magabiztosan menetel, már zsinórban 7 gyõzelemnél jár, amivel felzárkózott a közvetlen élboly mögé, és arra vár, hogy az elõtte lévõk hibázzanak. A hazaiak most a középmezõnyhöz tartozó Fehérvárt fogadják, akik mindössze 5 ponttal vannak lemaradva mostani ellenfelüktõl, így egy esetleges gyõzelemmel felzárkózhatnának rájuk. A vendégek legutóbb döntetlenre végeztek, az utolsó pillanatokban mentettek pontot. Most jobb teljesítményre lesz szükségük, ha nem szeretnének vereséget szenvedni.


Közép csoport
KSK-LIMES SE - HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC

18:30 Budakalász, MegAréna
A Limes õrzi negyedik helyét, amire talán õk sem számítottak a szezon elõtt. Amennyiben a félbeszakadt meccset az újrajátszáson hozni tudják, egy pontra lesznek a dobogótól. A vendégek sincsenek rossz formában, legutóbb megverték az MTK-t, igaz hazai környezetben. Mert míg otthon jól szerepel a Hódmezõvásárhely, idegenben nem igazán megy az együttesnek. Most bizonyíthatják, hogy nem csak otthon tudnak eredményesen szerepelni. A Limes az esélyes, a kérdés, hogy a pályán is tudják e bizonyítani. Valószínûleg igen.

SZTE EHÖK SE - GARVITTAX
18:30 Deszk, Városi Sportcsarnok
A Szeged számára jól jött, hogy a Vác pénteken kikapott a Tolnától, így egy gyõzelemmel beérhetik az éllovast pontszámban. Ehhez a Garvittax ellen kell begyûjteni a három pontot, ami nem tûnik egy lehetetlen vállalkozásnak. A vendégek az élcsapatok ellen nem voltak képesek túl nagy ellenállásra és most sem lehet rá számítani, hogy megnehezítik a vendéglátók dolgát. Hazai siker várható.

AIRNERGY FC - ÚJPEST FC-220 VOLT
19:30 Budapest, Gyulai István Általános Iskola
A hazaiak eléggé visszacsúsztak a tabellán. Az õsz elején még a felsõházhoz tartoztak, míg most már csak a 9. helyen tanyáznak. Most jó esélyük van a felzárkózás megkezdésére, hiszen a nem túl acélos Újpestet fogadják, akik legutóbb is nagy pofont kaptak. Piliscsabán kaptak 15 gólt. Amennyiben az Airnergynek kijön a lépés, csak a gólarány lehet a kérdés.

MTK BUDAPEST - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI
20:00 Budapest, Hidegkuti Nándor Kézilabdacsarnok
A Kinizsi legutóbbi két meccsén 5 pontot veszített, és ha nem szeretne lemondani a bajnoki címrõl, akkor több botlást nem engedhet meg magának. Legutóbb idegenben kikaptak Tolnán, majd otthon végeztek döntetlenre a Szeged elleni rangadón. Ami szerencséjük, hogy a listavezetõ Vác is elbukott Tolnán, így egy újabb gyõzelemmel ismét felzárkózhatnak az éllovasra. Ehhez azt az MTK-t kellene legyõzni, akik igen rapszodikusan szerepelnek az elmúlt fordulókban. Nagy kérdés, most melyik arcukat mutatják.

PAFC-MITRE - UTE
20:30 Piliscsaba, VM KASZK Szakképzõ Iskola
A hazaiak hozzák a kötelezõ gyõzelmeket, aminek köszönhetõen az elõkelõ hatodik helyen állnak. Legutóbb az Újpestet küldték haza nagy zakóval. Most a másik lila-fehér alakulatot fogadják, ahol szintén sima gyõzelem várható, amivel megerõsíthetik helyüket a tabellán. Nehéz elképzelni, hogy az UTE pontot, vagy pontokat szerezne.

GÖDI SE FUTSAL - 1988 DÉLI FC
21:00 Göd, Városi sportcsarnok
A vendégek kezdenek magukra találni. Legutóbbi három meccsüket behúzták. Nyilván nagyban befolyásolja teljesítményüket, hogy kik játszanak vissza az elsõ csapatból, így ma is kérdéses a csapat összetétele, mivel az elsõ csapat is játszik. Ennek ellenére õk az esélyesek, hiszen a Göd idén nem túl meggyõzõ.

Keleti csoport

NYÍRGYULAJ KSE - PESTSZENTLÕRINCI SFA
18:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok
A hazaiak újoncként az elõkelõ ötödik helyen állnak. A dobogó sincs elérhetetlen távolságra, így amennyiben nyernek hétfõ este, még közelebb tudnak kerülni az éllovasokhoz. Ellenfelük egy szintén újonc csapat, a Pestszentlõrinc személyében, akik legutóbb közel voltak a pontszerzéshez a monoriak ellen, de végül elmaradt a bravúr. Most még nehezebb dolguk lesz, hiszen a hosszú utazás sem könnyíti a dolgukat. Haza gyõzelem várható.

BÁBOLNA-NATURALMEAT - MAG-LOG TEAM CFT
19:00 Törökszentmiklós, Székács E. Középiskola
A két csapat között mindössze egy pont van a tabellán, így igazi hatpontos meccsnek tekinthetõ kettejük összecsapása. Legutóbb nyert a Bábolna, de elõtte zsinórban ötször kaptak ki, így rájuk fér a javítás. A Gödöllõ legutóbbi két meccsét elveszítette, így nekik is szükségük lenne a három pontra. Nehéz megjósolni, ki fog nyerni, de a hazai pálya mindenképpen a Törökszentmiklós mellett szól.

MVFC BERETTYÓÚJFALU II. - MMSZ SE
19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A hazaiak legutóbb rangadót nyertek Nagykátán, amivel visszavették a vezetést a tabellán és egy újabb gyõzelemmel az élen telelhetnek. Ez elég reálisnak tûnik, hiszen az MMSZ látogat hozzájuk, akik az õsz végére teljesen elfogytak, így nem véletlen, hogy a legutóbbi két meccsen gólképtelenek voltak. A vendégek számára a tisztes helytállás lehet a cél, de több nincs benne a mérkõzésbe.

DEAC - CSENGER 
19:30 Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok
A Csenger menetel rendesen, de inkább csak hazai környezetben, míg idegenben nem túl acélosak. Most csak a szomszédba kell látogatni ez egyik élcsapathoz, így nehéz meccsre számíthatnak. A DEAC kicsit visszább csúszott a tabellán, de ha szeretnének még tavasszal versenyben lenni a dobogóért és esetleg a bajnoki címért, akkor az ilyen meccseket kötelezõ hozni. Jó esélyük van rá, de a csengerieket nem szabad lebecsülni.

REAC SISE FUTSAL - KINCSEM LOVASPARK SE
20:00 Csömör, Városi Sportcsarnok
A vendégek legutóbb kikaptak a Mezei-Vill második csapatától, amivel lecsúsztak a tabella élérõl, de csak rosszabb gólarányuk miatt. Most itt a lehetõség javítani, amire megvan minden esélyük, hiszen a középmezõnyhöz tartozó REAC-t fogadják. A hazaiak legutóbbi három meccsükön egy pontot szereztek csak, de nem szabad õket leírni, mert a listavezetõ Berettyóújfalu ellen is csak éppen hogy csak kikaptak.

RTK-VASLÓ - ROMHÁNY SE
20:00 Budapest, Újlak u. Ált. Isk.
A két sereghajtó találkozik a záró körben. Már csak a Romhány nyeretlen a másodosztály egészét tekintve, így itt a nagy lehetõség, hogy megszerezzék elsõ gyõzelmüket. Mondhatni, most vagy soha. A hazaiak legutóbb nem utaztak el idegenben, így rápihenhettek a nagy alsóházi rangadóra. Nehéz az esélyeket megjósolni, talán a pillanatnyi forma dönthet. Három esélyes a találkozó.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink