NBII 1. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek
2014.09.12 | 00:00
NBII 1. forduló, BEHARANGOZÓ, péntek


Nyugati csoport

DREAM TEAM FUTSAL - ASTERIX SC
21:00 Budapest, SINOSZ Sportcsarnok
A Dream Teamrõl nem sokat tudni, azon kívül, hogy a Siketek csarnok lett az új hazai pályájuk. Nem tudjuk, hogy milyen átalakuláson mentek keresztül a nyáron, csak reménykedni tudunk, hogy sikerült kissé acélosabbá varázsolni az álomcsapatot. Ami az Érdet illeti, sok távozójuk akadt. Többek között az edzõ, Lengyel Béla, míg mellette több meghatározó játékos, akik összesen több mint 100 gólt rúgtak. Az Asterix õket régi-új visszatérõ játékosokkal próbálja pótolni. Nagy kérdés, hogy ez mennyire sikerült, de hamarosan erre is választ kapunk.

BME FC - CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA
21:00 Budapest, MAFC Sportcsarnok
A forduló egyik nagy rangadóját rendezik nyugaton, ahol a bajnoki címvédõ a Csõs fiatalokkal találkozik. A hazaiakról már ejtettünk szót, hogy kissé átalakultak, de így is rendkívül erõs a keretük és minden esélyük megvan rá, hogy ott legyen a végelszámolásnál, a bajnoki címre esélyesek között. A vendégek idén az Aramis második csapataként vágnak neki a küzdelmeknek. Az együttest már Tóth Szabolcs, a válogatott egykori csapatkapitánya irányítja. Az NBI-ben a válogatott szereplése miatt nem rendeznek fordulót, így akár a budaörsieknél visszajátszhatnak az elsõ csapatból is, de még úgy sem mehetnének biztosra az egyetemisták ellen. Meglepetés lenne, ha elmaradna a hazai siker. A pénteki meccsek közül ez ígérkezik a legszínvonalasabb összecsapásnak.
 
TÖRÖKBÁLINTI FSE - SIÓFOK FC SE
21:30 Törökbálint, Törökbálinti Sportközpont
A Törökbálint egy évnyi rutinnal a háta mögött vághat neki az új idénynek, ami tapasztalat szerzésre kiváló volt. Idén vérmesebb reményeik vannak, mint az elsõ idényben, ahol epizód szerep jutott nekik. Most ideális ellenfelet kaptak a rajtra, hiszen az újonc Siófokot látják vendégül. A balatoni együttesrõl nem sokat tudni, mindössze egy AC Villám által rendezett tornán játszott eredményekre tudunk hagyatkozni, ami alapján hazai siker prognosztizálható.

Közép csoport

GARVITTAX - MTK BUDAPEST
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok
A Garvittax tavalyi szereplésére jó indulattal sem lehet mondani, hogy acélos lett volna. Talán idén jobb szezont futnak, és több pontot tudnak gyûjteni, igaz ehhez sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük. Ellenfelük a nagy múlttal rendelkezõ nagy pályás klub frissen alakult futsal csapata lesz, az MTK, melyrõl még nem sokat tudunk. Az õ játékerejüket egyelõre homály fedi, így nehéz az esélyeket megítélni. Maradjunk annyiban, hogy kaphattak volna nehezebb ellenfelet is.

RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - KSK-LIMES SE
20:00 Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
Vasárnap rendezik az ETO-Kinizsi fúzió által létre jött gyõri második csapat mérkõzését, melyre Dunakeszin kerül sor. Az együttes csapatkapitánya, Szijjártó Péter nem lehet a pályán, mert súlyos sérülést szenvedett és meg kellett mûteni. A pótlására akár az elsõ csapatból is megoldhatja a szakvezetés, hiszen a gyõriek elsõ csapata nem játszik a nemzeti csapat tornája miatt. A vendégek újoncként nem kaptak könnyû sorsolást, hiszen az oroszlánbarlangba kell kezdeniük. A Limes együttese a középcsoport egyik sötét lova, hiszen nem tudni még, milyen játékerõt képviselnek. Ennek ellenére nehéz elképzelni, hogy a közép csoport egyik esélyese, a Kinizsi ne tartsa otthon a három bajnoki pontot.

Keleti csoport

ROMHÁNY SE - KASTÉLYDOMBI SE MONOR
19:30 Kartal, Kovács László Sportcsarnok
Tavaly a hazaiak középen vitézkedtek, míg idén összemérhetik magukat a keleti csoport tagjaival. Most rögtön a csoport egyik meghatározó tagja ellen tehetik ezt meg. A hazaiaknál hiányzik a frissen igazolt kapus, Nagy Zoltán, akinek súlyos sérülésérõl beszámoltunk. A vendég Monor idén végre szeretne kiugró eredményt elérni, amihez az ilyen meccseken szerzett három pont elengedhetetlen lenne. Õk is az esélyesek, de kérdés, tudják e ezt a pályán érvényesíteni. Amennyiben legjobb kerettel tudnak kiállni a mérkõzésre, minden esélyük megvan a gyõzelemre, viszont ellenkezõ esetben meglephetik õket a vendéglátók.

MAG-LOG TEAM CFT - MVFC BERETTYÓÚJFALU II.
19:30 Gödöllõ, Szent István Egyetemi Sportcsarnok
Két fiatal alakulat csap össze Gödöllõn, ahol két év szünet után újra van felnõtt futsal csapat. Az egykoron szebb napokat látott városban, a hazaiaknál az utánpótlás bajnokságban szereplõ játékosokra építenek, kiegészítve rutinos játékosokkal, mint a játékos-edzõ, Baranyai Pál. A vendégeknél szintén sok a fiatal, akik ahol a saját nevelésû játékosokra helyezik a hangsúlyt. A kérdés, hogy az NBI szünete miatt akad e visszajátszó a Mezeinél. A rutin a vendégek mellett szól, de ha a hazaiaknak kijön a lépés, felvehetik a versenyt ellenfelükkel.

PESTSZENTLÕRINCI SFA - BÁBOLNA-NATURALMEAT
21:00 Budapest, Lõrinci Sportcsarnok
A hazai csapat újoncként vág neki a pontvadászatnak, de a játékosai között sok rutinos is akad, így számukra nem lesz probléma a debütálás. A lõrinci csapat szeretne a mezõny elsõ felében végezni, amihez elengedhetetlen a jó rajt, és a hazai meccseken szerzett három pont. Ellenfelük az a Törökszentmiklós, akik meghatározó tagjai a keleti csoportnak évek óta, de az utóbbi idõben igen rapszodikusan szerepelnek. Ez leginkább annak köszönhetõ, hogy idegenben igen foghíjasan szoktak elutazni, fõleg a pénteki meccsekre, ami annyira nem ízlik nekik. Ez most is befolyásolhatja a végkimenetelt. Ha tartalékosan érkeznek a fõvárosba, aligha lesz esélyük a lelkes hazaiak ellen. Egyébként három esélyes a találkozó.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink