NBI Rájátszás, 3. mérkőzés BEHARANGOZÓ
2014.03.28 | 00:00
NBI Rájátszás, 3. mérkőzés BEHARANGOZÓ

Felsõház, 3. mérkõzés
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ARAMIS SE
19.00, Dunakeszi, Radnóti M. Gimnázium
Az Aramis miután megnyerte a második felvonást, következhet a mindent eldöntõ harmadik összecsapás. Érzelmekben és indulatokból nem volt hiány egyik találkozón sem, és vélhetõen péntek este sem lesz hiánycikk. Várhatóan egy felfokozott hangulatú, kiélezett mérkõzésnek lehetnek szemtanúi azok, akik kilátogatnak péntek este a Radnóti Miklós Gimnázium, ami vélhetõen teljesen megtelik ismét. És hogy ki nyeri a mérkõzést és vele együtt a párharcot? Ez az, ami szinte megtippelhetetlen. Ami biztos, aki hibázik, annak véget ér a bajnokság, így nagy valószínûség szerinte óvatosak lesznek a felek, minimális kockáztatás mellett. Hiányzók akadnak mind a két oldalon. A hazaiak számára a legnagyobb érvágás, hogy szakvezetõjük, Fehér Zsolt nélkül kénytelenek nekivágni az ütközetnek, miután a legutóbbi két mérkõzésen kiállították és hosszabb eltiltást kapott, illetve kérdéses még Fekete játéka. A vendégeknél Tóth Szabolcs nem állhat az együttes rendelkezésére, miután begyûjtötte ötödik sárga lapját. Az elsõ két meccs amúgy hasonló koreográfia szerint zajlott. A vendégcsapat vezetett szünetben, és a hazaiak a fordulás után megfordította az eredményt. Abszolút három esélyes a találkozó, ahol a pillanatnyi forma, vagy a szerencse dönthet.

Fehér Zsolt: - Péntekre maradt a döntés, ahol egy nagyon kiélezett mérkõzésre lehet számítani. 50-50%, hogy ki jut be a 4 közé! Egy biztos, a hazai pálya elõnye most nagyon sokat számíthat számunkra!

Frank Tamás: - A harmadik mérkõzés biztos nagy csatát hoz majd minden téren, a hazai pálya a Dunakeszi mellett szól, de igyekszünk felnõni a feladathoz! Egy jó futsal meccset várok, egyenlõ feltételekkel!

Turzó József, MFVC edzõje: - Ezt az estét egy rutinos játékos vagy játékosok fogják eldönteni, és ebbõl van mind a két oldalon bõven. Higgadtság, vagy hogy Mesteremet, Kozma Mihályt idézzem: "Forró szív, hideg fej!" Az elsõbõl egyik oldalt sem lesz hiány, de hogy a másikból melyik oldalt lesz elegendõ, nem tudni. A két mérkõzés rövid statisztikáját átnézve, a védekezés mindkét csapatnál rendben van, tehát a kapu elõtti döntéshozatal rengeteget nyomhat a latba.


Alsóház, 3. forduló

RUBEOLA FC CSÖMÖR - SWIETELSKY- HALADÁS VSE
20.30, Csömöri Sportcsarnok
Szegedre látogatott legutóbb a Csömör, de 7-4-es vereséget szenvedett, így egyre kevesebb esélye van feljebb lépni. A Haladás meglepetésre otthon kapott ki a DEAC-tól, a debreceniek így két pontra feljöttek rájuk. A Csömörnek is kell még a háta mögé néznie, mert bár nyolc pontra van tõlük a Nagykáta, de matematikai esélyük még van kiharcolni a rájátszást érõ pozíciót. Az alapszakaszban, amikor egymással játszottak a felek, mindkétszer a hazai csapat nyert, így most is van esélye a Rubeolának, hogy otthon tartsa a három pontot.

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink