NBI 6. forduló - BEHARANGOZÓ
2012.10.05 | 00:00
NBI 6. forduló - BEHARANGOZÓ

 

Az 5. fordulóban Takó Csaba tippjeit olvashattuk és az eddigiek alapján a legrosszabb jósnak bizonyult, mindössze az Aramis vendéggyõzelmét sikerült eltalálnia. Mentségére legyen mondva, hogy a legtöbb meglepetés vagy váratlan eredmény most fordult elõ. A következõ játéknapon Tóth Attilát kérdeztük, a Szeged góllövõjét, aki számszerûen tippelésre is vállalkozott.

MEZEI-VILL BERETTYÓÚJFALU - RUBEOLA FC CSÖMÖR
19h30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A legutóbbi fordulóban a Berettyóújfalu hajtotta végre a bajnokság eddigi legnagyobb bravúrját, elhozta a három bajnoki pontot Gyõrbõl, ami nagy önbizalmat adhat az együttesnek, így a Csömörnek nem lesz könnyû feladata. A vendégek hiába voltak szabadnaposak az elõzõ játéknapon, az ETO kérésére elõrehozták a gyõri bajnokit, ahol 10 gólos vereség lett a vége. A héten válogatott miatt nem volt forduló, de a Rubinak volt az elsõ fordulóból egy elmaradt meccse, amit pótoltak a Gödöllõ ellen, de vereség lett a vége, így a Csömör jó kezdés után kissé megtorpant. Rájuk férne a javítás, deez nem ígérkezik könnyûnek. Tavaly a Mezei-Vill ellen mind a két találkozót simán elvesztették.
Tóth Attila: - Habár a Berettyó elvileg gyengült a tavalyi évhez képest, ez az eddigi
eredményeiken egyáltalán nem látszik, hazai pályán pedig "verhetetlenek", remek közönségük ûzi-hajtja õket, igaz a Csömör is tudott nyerni már idén a Debrecen
otthonában, akik azért jobb csapat, mint az eddig szerzett pontjaikból
tûnik. 4-2 hazai gyõzelemre tippelek.

COLORSPECTRUM ARAMIS SE - GÖDÖLLÕI BIKÁK-VASAS PHITEN
18:30 Budaörs, Városi Sportcsarnok
Az Aramis egy gólszegény összecsapáson, futsalban ritkán látható, 1-0-s gyõzelmet aratott Veszprémben, amivel vesztett pontok alapján vezeti a bajnokságot a Szeged mellett. Most egy igazi éles összecsapás következik a Gödöllõ ellen, akik a legutóbbi bajnokin némi meglepetésre kikaptak hazai környezetben a Halitól. A Bikáknak a héten akadt javítani valójuk, hiszen az elsõ fordulóból elhalasztott összecsapáson legyõzték a Csömört, így elõreléptek a tabellán, így már a felsõházban tanyáznak. Tavaly ötször is találkoztak a felek, hiszen az alapszakasz mellett a bronzéremért is megküzdöttek a rájátszásban. Az alapszakasz az Aramis sikerét hozta, hiszen otthon nyert, míg idegenben döntetlent játszott. A két gyõzelemig tartó párharcot is jól kezdte a budaörsi csapat, hiszen idegenben elõnybe került, de a következõ két meccset behúzta a Gödöllõ, így övé lett a harmadik hely. Most is a pillanatnyi forma dönthet, talán a hazai pálya Frank Tamásék mellett szól.
Tóth Attila: - A forduló rangadója számomra, mindkét oldalon rutinos válogatott szintû
futsalosokkal, és sikerre éhes fiatalokkal, izgalmas meccsen az egyik
bajnokesélyes gyõzelmét tippelem. 3-2 az Aramis javára.

UTC FUTSAL TEAM SZEGED  - DEAC FUTSAL KLUB
19:30 Szeged Városi Sportcsarnok
A Szeged tovább robog a bajnokságban. Legutóbb Üllõrõl hozták el a három pontot, igaz jobban megszenvedtek érte, mint amire sokan számítottak. Mindössze drámai végjáték után sikerült megszerezni a gyõzelmet. Most egy másik alsóházi csapattal a találkoznak a DEAC személyében, akik legutóbb megszerezték elsõ pontjaikat, hiszen hazai környezetben legyõzték az egyetemistákat. A debreceniek is pályára léptek a kupában, de jó emlékeik nem lesznek róla, hiszen kaptak egy hatost a másodosztályú Rákosmentitõl. Tavaly a két csapat meccsein nem volt elõny a hazai pálya, hiszen mind két esetben a vendégcsapat sikerével zárult az összecsapás. Most igen nagy meglepetés lenne, ha hasonló történne.
Tóth Attila: - Elfogult vagyok, hiszen a saját csapatomról van szó. Eddig minden úgy sikerült, ahogy elterveztük. Veretlenül állunk a mezõnyben, amit szeretnénk most is megõrizni. Nem esünk abba a hibába, hogy elbízzunk magunkat, mivel ellenfelünk a tabella vége felé szerepel. Amennyiben hozzuk eddigi játékunkat, megnyerjük a találkozót. Tippem nem lehet más, mint Szeged Gyõzelem. 6-3

ADMIRÁL HALADÁS VSE - ÜLLÕ FC CSÕ-MONTAGE
18:15 Szombathely, Arena Savaria
A Haladás legutóbbi hazai meccsén megszerezte elsõ gyõzelmét, és mint tudjuk, ha egy üzlet beindul... Legutóbb Gödöllõrõl hozták el a három pontot, nagy küzdelemben, majd hét közben kiütötték a Veszprémet a kupában, így kijelenthetõ, hogy a kezdeti nehézségek után jó formában van a szombathelyi csapat. Ami a vendégeket illeti, a válogatott meccsek miatti szünetben nagy változások történtek, hiszen edzõváltás után Jávor István irányítja újra az üllõieket. A vendégek szintén pályára léptek a kupában, ahol drámai végjátékban kiharcolták a továbbjutást, ami jól jön a bajnokságban pont nélkül álló alakulatnak. A kérdés mennyire sikerült felrázni a játékosokat a szünetben a vendégoldalon.
Tóth Attila: - Szoros meccset várok, hiszen az Üllõ eddig pont nélkül áll, amit nem gondoltam volna, mert a csapat magja régóta együtt van, nem ott lenne a helyük, ahol most vannak, de a Haladás is felkészült, jó játékosokból áll, és számukra is elõnyös a hazai pálya. 5-4 a Hali javára

MAFC BME DOCLER AKADÉMIA - RÁBA ETO
A MAFC váratlan vereséget szenvedett Debrecenben, ráadásul elég nagyarányút, majd kiesett a kupából az NBII-es Dunakeszivel szemben, így nincs jó passzban az egyetemi gárda. Ráadásul a bajnokcsapat ellen kellene javítani, ami nem tûnik könnyû feladatnak. A Gyõr BL kötelezettsége miatt az összecsapást halasztják, így van ideje a hazaiaknak, hogy rákészüljenek a találkozóra.
Tóth Attila: - A bajnokság topcsapata nem engedheti meg magának, hogy egy hazai fiaskó után még egy vereséget elszenvedjen. Szerintem magabiztosan nyer az ETO a fõvárosban. Tippem, 2-5.


SZABADNAPOS:

1.FC VESZPRÉM

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink