NBI 5. forduló, BEHARANGOZÓ
2014.09.26 | 00:00
NBI 5. forduló, BEHARANGOZÓ

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - ARAMIS SE
19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Többször írtuk, hogy a Mezei-Vill még nem érte el a tavalyi formáját, és nincs azon a szinten, mint amikor megnyerte a bajnokságot. Ehhez képest hétfõn Gyõrben bebizonyították, hogy lehet, hogy ez így van, de képesek a legmagasabb szinten játszani. Szervezett, remek teljesítménnyel, majdnem elhozták a 3 pontot Gyõrbõl, amihez egy másodpercet kellett volna még kibírni. A hétfõi rangadó elég vitatott körülmények között ért véget, ahol már látszott, miért is õk nyerték a bajnokságot. A mérkõzésen egyébként nem csak két pontot, de két játékost is elveszítettek. Sánta a meccsvégi reklamálásért 3 mérkõzéses eltiltást, míg Tihanyi kapus Lódival való ütközést követõ piros lapja után, 5 meccsre nem állhat Turzó mester rendelkezésére. Utóbbi nagyobb érvágás a hazaiak számára, bár a Gyõrben beszálló fiatal Mezei remekül védett. Ami az Aramist illeti, könnyed gyõzelmen van túl a Dunaújváros ellen. A budaörsiek magabiztosan hozták két hazai meccsüket. A problémát a pénteki idegenbeli mérkõzések jelentik, ahol több játékosukra sem számíthatnak. A Horváth ikrek és Hosszú Ádám hiánya erõsen meglátszott a Vasas ellen is. Amennyiben Berettyóújfalura sem tartanak az együttessel, nehéz dolga lesz a Frank legénységnek, annak ellenére, hogy az MVFC ellen mindig jó meccset játszanak. Tavaly is csak az utolsó percben tudták Ráblék bebiztosítani gyõzelmüket. a találkozó favoritja a Turzó- legénység, de nem számíthatnak könnyû 40 percre.

RUBEOLA FC CSÖMÖR - SWIETELSKY- HALADÁS VSE
20:15 Csömör, Városi Sportcsarnok
Azonos pontszámmal áll a két együttes a tabellán, de míg a Hali túl van a két élcsapaton, addig a Csömör csak a Veszprémmel találkozott a dobogósok közül. Mind a két fél gyõzelemmel zárta az elõzõ játéknapot. A Rubi Szegeden nyert, míg a szombathelyiek a Békéscsabát ütötték ki hazai környezetben. Jól ismerik egymást a felek, tavaly négyszer is összecsaptak. Az alapszakaszban mindig a hazai pálya érvényesült, míg a rájátszásban a Haladás nyert otthon, míg a Csömörön remiztek, ahol a Gyurcsányiék az utolsó pillanatokban mentettek pontot. Most a döntetlennek egyik fél sem örülne igazán. Az esélyeket nehéz megítélni. A pillanatnyi forma dönthet.

VASAS FUTSAL - ÚJSZEGEDI TORNA CLUB
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok
Már csak a vendégek állnak pont nélkül a tabellán. Eddigi négy meccsüket rendre elveszítették, bár legutóbb a Csömör ellen már közel álltak a pontszerzéshez. A Vasasnak nehéz hete van. Hétfõn Veszprémben kellett pályára lépniük, ahol sima vereséget szenvedtek, majd szerdán Debrecenbe kellett utazniuk a magyar kupa keretein belül, ahol kiestek az NBII-es DEAC ellen. Így tehát rájuk férne a javítás. Nem lesz könnyû, fõleg akkor, ha hasonlóan tartalékosak lesznek, mint a kupa találkozón, ahol az alapcsapatból mindösszesen hárman voltak. Amennyiben felépülnek a sérültek, és az Aramis elleni hazai találkozón látott teljesítményt nyújtják, behúzhatják a találkozót. Ellenkezõ esetben meglepheti õket a Szeged, bár a vendégeknek sem szokott ízleni a pénteki idegenbeli összecsapások, ahova foghíjas kerettel szoktak elutazni. A Vasas a találkozó esélyese, és amennyiben ezt a pályán is érvényesíti, megerõsíti pozícióját a tabella közepén.

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink