NBI 4. forduló BEHARANGOZÓ
2013.10.04 | 00:00
NBI 4. forduló BEHARANGOZÓ

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RUBEOLA FC CSÖMÖR
19:00 Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium


Pénteken este az NBI 4. fordulójának nyitómeccsét rendezik Dunakeszin, ahol a Rubeola vendégeskedik. A hazaiaknál ki lehetne tenni a kórház feliratot, hiszen rengeteg a sérültjük. Többen már a szezon kezdéskor kidõltek, majd Bita és Sáfár is a mûtõasztalon kötött ki. Legújabb maródiuk pedig Tóth Krisztián, aki a szerdai Érd elleni kupameccsen szenvedett részleges bokaszalag szakadást, így õ is jó pár hétre kidõlt. Jelenleg ott tartanak a hazaiak, hogy 5-6 hadra fogható játékosuk maradt a soros tétmeccsre. Ami megoldás lehetne, hogy a második csapatból töltik fel a keretüket, de mivel a "B" csapat is pályára lép az NBI-s meccs után, ez a lehetõség odalett. Kérdés, hogy ellenfelük ki tudja e használni, hogy több alapemberét nélkülözi a hazai csapat. A Csömörnél talán úgy vannak vele, hogy ha most nem, akkor semmikor. A Rubeola eddig 3 pontot szerzett. Legyõzte a Rákosemtit a csömöri házi rangadón, és simán kikapott a Mezei-Vill és a BME otthonában, így kijelenthetõ, hogy idegenben annyira nem megy neki, igaz egyik esetben sem volt könnyû dolguk. Ami a Kinizsit illeti, közel hasonlóan szerepelnek. Szintén kikaptak a Berettyóújfalutól, és megverték az RFC-t, de mellette begyûjtötték a 3 pontot Nagykátán, így õk az elõkelõ 4. helyen állnak, míg ellenfelük a 9. A felek hét közben kupameccsel hangolódtak, de nagy erõfeszítésre egyiküket sem késztették. A vendéglátók Érden nyertek könnyedén, míg a Rubeola a Máltai Szeretet Szolgálatot ütötte ki. A két együttes két éve már találkozott, ami igen pikánsra sikeredett. Akkor a Tigrisek a kiesés ellen küzdöttek a legmagasabb osztályban, míg a Keszi a feljutásért harcolt az NBII keleti csoportjában. A két fél összekerült az osztályozón, ahol kisebb tortúra után Komáromban került sor az elsõ meccsre, és a vendég Csömör minimális elõnyre tett szert. A visszavágón a Rubi érvényesítette nagyobb tudását és magabiztosan harcolta ki a feljutást. Az azóta eltelt idõszakban kissé átrendezõdtek az erõviszonyok, és most a hazaiak (lennének) az esélyesebbek, de a sok sérült kérdés, mennyire veti õket vissza.

Fehér Zsolt, Dunakeszi:
- Annak ellenére,hogy minden sebbõl vérzünk, legutóbb már úgy játszott a csapat az elsõ félidõben, ahogy azt szerettem volna! Remélhetõleg ezt a teljesítményt át tudjuk menteni a pénteki Csömör elleni találkozóra is, hisz ott egy igen jó erõkbõl álló gárda van, ráadásul én úgy gondolom, hogy a legjobb megoldást találta azzal Takó Csaba, hogy Jávor Istvánt tette meg vezetõedzõnek! Biztos elõbb-utóbb megindul a csapatuk a tabellán fölfelé, de ez remélhetõleg nem az ellenünk való meccsen fog bekövetkezni!

Póta Balázs, Rubeola:
- Tudjuk, hogy sok a hiányzója ellenfelünknek, de mi ezzel nem akarunk foglalkozni. A Kinizsi így is jó csapat, így minden rossz jelük ellenére nehéz 40 perc vár ránk. Próbáljuk a saját játékunkat játszani, és reméljük, ez elegendõ lesz a sikerhez.
fotó: Dunakeszi facebook

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink