NBI 14. forduló, BEHARANGOZÓ
2013.12.13 | 00:00
NBI 14. forduló, BEHARANGOZÓ
RÁBA ETO - DEAC FUTSAL CLUB
18:15 Gyõr, Magvassy Sportcsarnok

Nincs csúcsformában a bajnokcsapat, ezt minden túlzás nélkül kijelenthetjük. Döntetlen hazai pályán az Aramis ellen, míg legutóbb nyögvenyelõs gyõzelem a Veszprém otthonában. Most papíron egy könnyebb ellenfél következik, de kérdés, mennyire tudja magát felszívni az ETO. Mert ha tudásuk nagy részét megcsillogtatják Lódiék, akkor nem lehet gondjuk, ellenkezõ esetben ismét egy szenvedõs meccs lehet. A vendégek egész jó formában vannak, hiszen pontot szereztek az Aramis ellen, míg elõtte Szegedrõl hozták el a 3 pontot. A két fél annak ellenére, hogy a 3. fordulóban találkozott, jól emlékszik egymásra, hiszen az akkori meccset elhalasztották a Gyõr BL szereplése miatt, és nem rég pótolták csak, ahol az ETO csak a hajrában tudta érvényesíteni fölényét. Egészen a találkozó végéig mindössze 1-0 volt a gyõriek javára. Talán most nem kell ennyire izgulniuk.
Õszi végeredmény: 3-0 az ETO javára


UTC FUTSAL TEAM SZEGED - MVFC-BERETTYÓÚJFALU

19:00 Szeged, Városi Sportcsarnok

A pénteki játéknap talán legélesebb meccsére van kilátás, annak ellenére, hogy a vendégek az esélyesei az összecsapásnak. A Turzó legénység rendületlenül menetel. Az ETO elleni meccset leszámítva, magabiztosan hozta az összes találkozóját, és vélhetõen most is így tesz. A vendégek idegenben eddig hibátlanok és ezt a remek mérleget minden bizonnyal szeretnék megõrizni. A Szeged mostanában felemásan szerepel. Hazai környezetben megszorította a bajnokcsapatot, majd váratlanul kikap a DEAC-tõl. Legutóbb sikerült javítania Nagykátán, de csak nagy szerencsével tudta begyûjteni a három pontot. Ha eredményesek szeretnének lenni a jelenlegi listavezetõ ellen, akkor sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük. Talán abban bízhatnak, hogy vége a nagypályás szezonnak és otthon teljes kerettel fel tudják venni a harcot Ráblék ellen.
Õszi végeredmény: 8-2 a Mezei-Vill javára


DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RÁKOSMENTI FC

19:00 Dunakeszi, Radnóti M. Gimnázium

A Kinizsi a hét közben pótolt meccsen megverte a Kátát, így a hazaiak stabilizálták helyüket a felsõházban, és amennyiben hozzák a kötelezõt a másik sereghajtó ellen is, remek pozícióban várhatják az új évet. A Fehér legénység legutóbbi három hazai meccsét megnyerte, és most jó esélye van, hogy folytassa remek sorozatát. A Rákosmenti legutóbb drámai körülmények között veszített, hiszen egy perccel a vége elõtt még vezetett a Rubeola ellen, de mégis vesztesen kellett elhagyniuk a pályát. Most nem valószínû, hogy sikerül a javítás, fõleg, hogy egyik legjobbjuk, Horváth Szabolcs pont most sárgult ki, így rá nem számíthat az új szakvezetõ, Szabó Zoltán. Õsszel Csömörön könnyed sikert arattak Tóth Gyuláék, és vélhetõen most sem lesz másként. Ahogy mondani szokták, országos egyes a találkozó.
Õszi végeredmény:
6-2 a Kinizsi javára


RUBEOLA FC CSÖMÖR - MAFC BME DOCLER AKADÉMIA

20:15 Csömör, Városi Sportcsarnok

Legutóbbi játéknapon hosszú idõ után sikerült újra nyernie a Csömörnek, hiszen az utolsó percben fordítani tudtak a házi rangadón az RFC ellen, de Jávor mesternek mégis mennie kellett, így már az ideiglenesen a kispadra visszatérõ Takó Csaba dirigálja a csapatot. Nem lesz könnyû dolga, mert a dobogóra pályázó egyetemistákat látják vendégül, akik ismét elkapták a fonalat. Legutóbbi két meccsüket hozták, ráadásul magabiztos játékkal, így a Keszihez hasonlóan stabilizálták a helyüket a felsõ hatban. Ami még jó hír a vendégek számára, hogy Angulo mester újra számíthat a sérülésébõl visszatérõ Komáromira. A BME, ha hozza a kötelezõt, lerázhatja magáról a Veszprémet és a Szegedet is. Az õszi mérkõzés alapján minden esélyük meg van a sikerre.
Õszi végeredmény: 8-2 a BME javára




Címkék

Hírdetés

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink